Teljes titokban. De egy angol hobbifotós lebuktatta már Sheffield fölött. Karácsony második napján váratlan dolog történt: Donald Trump amerikai elnök egyszer csak felbukkant a nyugat-iraki al-Aszad légitámaszponton, ahol amerikai katonákkal találkozott, és megvédte sokat vitatott döntését a teljes szíriai csapatkivonásról. Trump gépe, az Air Force One teljes titokban repült Washingtonból Bagdadba. Majd hazafelé beugrott még a németországi Ramstein katonai bázisra is, és ott tállomásozó amerikai katonákkal is találkozott.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Engedelemmel azért én kekeckednék egy pirinyót

A 444.hu fedezte fel, hogy Trump gépe átrepülte a magyar légteret

Meglehetősen nagy titoktartás volt Trump váratlan Irak-i látogatása körül, de hát a mai világban azért úgy alakul, hogy sok mindent lehet tudni. Többek között azt is ki lehet következtetni, hogy AirForce1 átrepült a magyar légtéren. Legalább is erre utal egy Tweet



Nos azért vagynak itten mindenféle érdekes dolgok:
Kezdve attól, hogy
ki tudott az átrepülésről,
hogy-hogy nem küldte üdvözletét a mi daliás félistenünknekl

Ja és végül csak szólok: Románia közelében!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.