Komolyan? Nagy Imre a legdrágábbat, az életét áldozta az elveiért, a szabadságért. Ezt az embert akarod eltüntetni? Te? Akinek soha nem voltak elvei? Aki mindig azon mesterkedett, hogy felnézzenek rá, hogy államférfi, hogy valaki legyen, de vénségére, lopott milliárdjai, talmi hatalma ellenére is, csak egy jellemtelen, jelentéktelen, emberi-politikai törpe maradt? Egy senki, aki felemelkedni nem tudott, ezért egy országot rántott maga mellé a mocsokba?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Istenem! Mivé váltak az 56-os, a 89-s álmaink! Vissza masírotik az ország az 50-s évek elejére, lassan. Még szerencse, hogy nincs halál büntetés, csak hónapokig tartó "előzetes", bűncselekmény nélküli börtön büntetés, karaktergyilkosság.
De a félelem, a másik ember feljelentése, a kiskirályok, pártkatonák uralma. És ami akkor nem volt, a kegyencek féktelen gazdagodása, urizálás, közpénz szórás, szavazat vásárlás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@Csizmás Kond: Remekül elszórakoztatsz! :))))))))
csak úgy....
@tulipan: ezt a kettöt, keresztezni köne genetikailag ! :)
Csizmás Kond
@tulipan: Annak nagyon örvendek...de egyben lelomboz ha arra gondolok hogy te a kommunizmust szórakozásként fogod fel.
tulipan
Mindenknek más szórakozás, nekem pl. a Te hülyeségde! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.