A Vértanúk terén tüntetett a DK és az MSZP, akik szerint Orbán rendszerét már a következő választások előtt meg kell dönteni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
Igy igaz! Ez egy kisstíllű, narancsos diktátor, végletekig kapzsi, aljas, sötét HARAMIA volt kezdettől fogva!!!
varosikurir.hu/ugy-hiszed-nyusziful-hogy-meg-tudod-hamisitani-a-tortenelmunket/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@bencemacska: akkor gárgyult meg végképp a 8% láttán, de a fene egye meg szép lassan alulról mint valami zombi kúszónövény csak újraépítette a pártot és magában bosszút esküdött. Ennek a levét isszuk most. Leszalámizta egykori szövetségeseit és ellenfeleit egyaránt (a kisgazdák és a másik nagy demagóg Torgyán doktor nélkül hová lett volna az első kormánya idején?). Antallt nagyon nem kedveltem véleményem szerint neki köszönhetjük a mai, jobbos orbánt. Horn Gyulát a mai napig is tisztelem profizmusa, következetéssége miatt. Nagyon sajnálom, hogy orbán annyi tisztességes ember álmát, munkáját romba döntötte sárba tiporta. Olyan eszmét tapos meg és köp le amelyért az emberek világszerte az életüket adták. És sajnálom azokat a politikusokat is akik hol jól, hol rosszul megpróbáltak tenni (és nem is keveset) azért hogy a forradalmár Nagy Imre szellemében egy demokratikus, független, modern, európai és élhető Magyarországot hozzanak létre. Horn Gyula külügyérként ls miniszterelnökként is ezért dolgozott, megosztó korábbi múltja ellenére is. Kíváncsi vagyok hogy az ő szobra vajon meddig marad a helyén? :(((
Commenter
@bencemacska: ezt már annyiszor megkapta. Életében és halálában is. Sokan álltak a barrikád másik oldalán és mi a közös mégis? Áldozatok tömkelege volt mindkét oldalon.Horn Gyula a bátyját vesztette el, de semmit amivel őt vádolták, és gyilkosnak bélyegezték rábizonyítani nem tudtak. Angyalföld még nem esett el és Brüsszel sem fog mi viszont annál nagyobbat esünk mint a régió egykori éllovasa a világ szemében:
hvg.hu/itthon/20181228_Most_a_Nagy_Imreszobor_miatt_ir_rolunk_a_New_York_Times?s=hk
Nem igaz hogy a világ nem figyel...borzalom ami itt történik, nap nap után. Caligula és az ő lova.
papa.49
Ez a koszos bokszos, mindenkit, és mindent csak a saját hatalmának növelésére használ ki !!!
Jozefina
Én annak idején hallgattam a Múzem Kertben a beszédét, arról a helyről, ahol anno Petőfi szavalt!! Már akkor megmondtam, hogy ezaz ember minden aljasságra képes lesz. Talán a beszéde valahol fellelhető a neten.
advocat
Ez az ember (O1G) mindere képes. A hatalomért. Előbb "kizavarja" az oroszokat, most Putyin barát. Először liberális, majd illiberális. Soros csinál belőle emberfélét - jó politikust, ami rosszabb, majd gyalázza. Térdre imához. Ma keresztény Európát akar. (Német "elvtársai"?) Van egy székház ügye, azóta vannak milliárdos "barátai". Stb. Stb. Azért ezen el lehet gondolkodni, akinek van mivel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.