„A gonosz Orbán Viktor bácsi fogságba ejtette apát.” Videó. „A gonosz Orbán Viktor bácsi fogságba ejtette apát - ez volt a narratíva a gyerekek felé. Ők nem lesznek Fidesz-szavazók, az biztos.” – mondja Czeglédy Csaba Kálmán Olgának egy pénteken közzétett videóban. A beszélgetés első részét Facebook-oldalára posztolta a műsorvezető.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
bar a Mandiner nem a szivem csucske, de ok vettek legeloszor eszre Kalman Olga hivatalos oldalan ezt az igen erdekes riportot..
Erdemes vegignezni - asszem szemelyeben (is) mellefogott az orban- rezsim : kar volt egy olyan emberbe belekotniuk, akinek a jog a kisujjaban van, tehat kivulrol-belulrol felismer egy aljas koncepcios pert, es meg artatlan is mindamellett...Hat vele torokot fogott az uralkodo adminisztracio, de meglatjuk, mi lesz a folytatas,...
Yoda69
@karma1: Nagyon jo riport! Olga tovabbra is profin csinalja. Kar hogy nincs olyan magyar media jelenleg ahol musort vihetne, igy csak a Facebook marad.
De lesz meg szabadsag es demokracia Magyarorszagon es akkor Olga is musorhoz jut majd. Addig is marad a FB es Olga hivatalos oldala.

Erdemes megnezni Olga oldalan a tobbi bejegyzest is.
Nagyon jo a teve szekhazban keszitett felvetel is, Hadhazyval, Varjuval es a tobbi ellenzeki politikussal. Illetve az 5 pont amit a "koz"teve nem volt hajlando beolvasni.
RonaGyuri
igen a cím egy igen fontos dolgot, amivel sokan nem számolnak, pendít meg; hogyan élik meg a gyermekek ezeket a dolgokat. Persze az sem semmi, ahogy majd Orbán gyermekei megélik mikor ló után kötve végigvonszolják az Alcsút és Felcsút között! =))
karma1
@RonaGyuri: Na igen. orban nem vedi a csaladjat - annyira legalabbis nem, mint Czegledy, - dehat megint visszajutunk az ember veleszuletett , -szerzett, -tanult intelligenciajahoz, ami orbanbol teljesen hianyzik.
Abban rakosi es orban is egyezik, hogy egy koncepcios per menten egyaltalan nem erdekli oket a csalad, a gyerekek erzesei, az o kesobbi sorsuk.
Czegledy ezt is rettenetesen intellogensen, jol oldotta meg, latszik, hogy a leendo felesegevel a kapcsolatuk koszikla szilardsagu, igy maximalisan megbizhatnak egymasban es egymasd iteleteben.
Ha egy ilyen embert, egy ilyen kapcsolatot akar lenullazni, le-karaktergyilkolni ez a rendszer, ahhoz piszkosul fel kell nekik kotni a gatyajukat. Hat szerintem meg ehhez is dilettansak! Szerencsere

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.