Kétfajta kommunista van, olyan, aki ölt az eszme nevében és olyan, aki eltűrte, hogy öljenek az eszme nevében. Illetve mostanában van két újabb fajta kommunista is, az olyan, aki majd ölni fog az eszme nevében és az olyan, aki majd eltűri, hogy öljenek az eszme nevében. Az előzmények ismeretében még időben helyre kellene igazítani ezt az utóbbi két faját, mert csak egy életünk van. Hatalma idején, ha enyhített is a terroron, azt annak értelmetlensége miatt tette, azért, mert az nem segített a gazdasági célok elérésében és nem azért, mert erkölcsi kifogásai voltak. Sorsának 1956-os és azutáni alakulása mindenki számára ismert. Politikai megbízatásainak ideje alatt Magyarországon emberek ezreit kínozták halálra, gyilkolták meg, emberek tízezreit kínozták meg ép ésszel elképzelhetetlen eszközökkel, milliókat raboltak ki és tettek tönkre. Ellenségeiket, áldozataikat rendszeresen családjukkal együtt taszították nyomorba, kínozták meg, rabolták ki. Egy normális országban ezért minimum...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Óriási hibát követünk el, ha nem zavarjuk el hamarosan O1G-t...
Qqberci
Óriási hibát követünk el, ha nem zavarjuk el hamarosan O1G-t...
advocat
Azért kedves pestisrácok! Ne feledjük, hogy 1945 után azért a sztálinizmus uralkodott kis hazánkban. Amihez képest időnként a nagy francia gyilkolászás (állítólag forradalom volt) nyeretlen kezdő. Volt. És ne meost legyetek okosak. Mert a földet ki adta át a nincstelen parasztoknak? Amit azóta is büszkén vallanak a magukénak. Sehol egy Festetich, egy Esterházy, stb? Akiké volt? No most mi van?
tudode
Hülyét kapna mind a KÉT TÖRTÉNELMI alak, Nagybányai Horhy Miklós, valamint Nagy Imre, akit újratemettetett az, AKI FELEJTHETETLENNÉ AKARTA MAGÁT TENNI, ha tudnák, vagy előre látták volna, hogy egy FÉLRE SiKERŰLT hím ivarSEJK felemás csizmában yóyó-zik, zik VELÜK!
.
RakosGATYA őket attól függően, hogy a CINKELT kártyája szerint MELYIKÜK veszti el méltó, v méltatlan helyét!
.
Egyiküknek sem volt alkalma a KOLOSTORBÓL letekinteni, de ŐFENESÉGE nagyságának szimbóluma lett a világörökség részén a KISVASÚT MELLÉ egy erkély is, amúgy ILDEMOKRATIKUSAN!
Madácsi Pali
@Shikari: Fasisztáknak meg a seggét nyalod!
tudode
A BUK-éja az az egésznek, hogy a 37 ifjú izé elfajzott, vagy a bánat tudja mit művelt
.
www.google.com/search?q=k%C3%B6v%C3%A9r+%C3%A9s+orb%C3%A1n+kommunista+%C3%BCgyn%C3%B6k%C3%B6k&oq=K%C3%B6v&aqs=chrome.1.69i57j69i59j69i60j35i39j0l2.12363j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Emiatt a két SZÁJHŐS miatt NEM LEHETETT a múltat lezárni!
.
Itt maradtak NEKÜNK díszpéldánynak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.