Orbán Viktor miniszterelnök január elején levélben keresi meg azokat a Fidesz-támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak.

A párt kommunikációs igazgatója, Hidvéghi Balázs közleményében felhívja a figyelmet, hogy a levélben szóba kerül a 2019 tavaszán következő európai parlamenti választás, amelynek tétje nagyobb lesz, mint a korábbi években bármikor. Szerinte

Brüsszel a sorozatos terrortámadásokból mit sem tanulva továbbra is bevándorlókontinenssé akarja tenni Európát, és ezt rá akarja erőltetni a nemzetállamokra. Mi magyarok ezt nem fogadhatjuk el.

Az ellenzékkel kapcsolatban pedig azon a véleményen van, hogy már bebizonyították, hogy rájuk nem számíthatnak ebben a küzdelemben, mert ők Brüsszelt képviselik Magyarországon. „Nekünk pedig olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben. A Fidesz-KDNP jelöltjei a magyar érdekeket mindig megalkuvás nélkül fogják képviselni az Európai Parlamentben” – áll a közleményben.

Nemsokára újra levelet küld Orbán Viktor

A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével pénzadománnyal járulhatnak hozzá a Fidesz európai parlamenti választási kampányához- olvasható a kormánypárt honlapján.

Cikk- és címlapkép: AFP

(ATV)

110 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kolnidre
A képen látható emberről világosan lehet látni,hogy nem normális.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Aha. Kíváncsi, hogy mennyi birkának nyílt ki végre a szeme.
kolnidre
A képen látható emberről világosan lehet látni,hogy nem normális.
Nessy
Ezzel csak az a gond, hogy ha nem is járult hozzá valaki, akkor is kap levelet! Sőt, néha még az elhunytak is.
Igaz a régi mondás: a hülyének kétszer, a komplett hülyének háromszor kell valamit elmondani, hogy megértse, megjegyezze.
A híveknek ennél többször! Óriás plakát, levél, napi hirdetés a királyi média minden formájában.
verőce21
"Nekünk olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben." -
Ezt nem győzöm hangsúlyozni én is!
Megér nekünk évi 25 millió Ft-ot (80e EUR-t) egy-egy EP-képviselő fenntartása, ha nem Magyarország ellen vicsorog.
namihami
Mintha éppen egy Fidesz nevű alakulat lett volna az a csapat, amelyik gőzerővel köpködte azt a Jobbikot (álmomban ne jöjjön az se elő), amelyik a 600 milliós ÁSz-bünti kifizetéséhez körbeházalta az országot.
Csak nem néz ki valami körmös a Fidesznek tőlük? Izgalmas lenne, ha a fideszcsicska a pénztárhoz küldené a Gazdiját. Érdekelne, meddig maradna a helyén. Esetleg felfelé bukna, mint a Patyi? (Adj pacsit Patyi--helyzet lenne megint? Csak most az ÁSz vezér törleszkedhetne később a Vezér lábaihoz)
Clavigo
A szàzlàbú csalàdoddal levelezzél,vazzze. Vagytok màr elegen..
Eladott Ország
Akkorhát drága túlórázó és nem túlórázó polgártársak, akik azért húzzátok az igát heti 56-68 órában, hogy legyen nektek egy minden idők leggazdagabb magyar miniszterelnöke (mer’ ilyen még nem volt), azt hiszem, innen teljesen világos a történet. Január 5-én meg kéne mutatni, hogy meddig lehet még a magyar emberekkel takarózni ennek a minden falon átment, gátlástalan bűnöző bandának.Persze azért nem minden olyan egyszerű. Mert ahogy egyre nő a vagyon, a felcsúti trágyából kivakarózott harácsolási, uralkodási ingerület, úgy válik emberünk (okkal és joggal) egyre paranoiásabbá. Annyira, hogy már a legközelebbi, leglojálisabb alattvalóiban és végrehajtóiban sem bízik. Semmiképpen nem tudom másképp magyarázni ama fejleményt, hogy január elsejétől a miniszterek morálisan lúdtalpas elnöke egymaga felügyeli az összes minisztérium és egyéb kormányszerv létszámgazdálkodását. Más szavakkal ő lesz a főszemélyzetis, aki nyilvántartja az összes kormányzati szerv összes státuszát és az azokat betöltő munkatársakat, gazdálkodik az álláshelyekkel, és tőle kell igényelni embert „a központosított álláshely állományból”, ha például egy miniszter a meghatározott létszámkereten felül fel akarna venni egy hivatalnokot. Ezek után szerintem el lehet képzelni, hogyan kozmetikázzák a valóságot a táskahordozói (ja, nem, olyanok neki nincsenek, a hátizsákját még képes maga hurcolni), nehogy dührohamot kapjon.
colibri
@verőce21: Neked tutira megéri. Nem kell gondolkozni, semmin nem kell a fejedet törni, orbán mindent megmond, csak bólogatni kell. ...és ne felejts el tejelni neki, ha jön a levél, küldi a csekket!
verőce21
@colibri: Nekem nem küld csekket, csak ugyanolyan levelet legfeljebb, mint neked, vagy mindenki másnak...
Jozefina
Minden esetre egy megható búcsúlevél jöl jönne!!!??
tudode
Ez az ÉVSZÁZAD, v ÉVTIZED vicce, kódulnak a HÍVEIKTŐL, mivel nem elegendő a KOMMUNIKÁCIÓS mukiKÁNAK az a lóvé, amelyet az ÉHEZŐ GYERMEKEK tátogó szájától varázsolnak ... N A R A N C S K Ö D D É !
.
Számomra, az i-GAZ
.
---- Nem jön levél
www.youtube.com/watch?v=b2aSsXxJ0MU
.
Azé NEM DÖLÖK DUGÁMBA, végre megkímélik a KUKÁT!
.
colibri
@verőce21: Azt, hogy nekem mit küld, fogalmam sincs. Soha nem bontottam fel a borítékot. Nem vagyok vele semmilyen kapcsolatban és nem is vagyok rá kíváncsi, hogy mit akar velem közölni.
verőce21
@colibri: Azért azt tudod, hogy levelet küldött, magad vallod be.
nezelodo
Neki nem olyan emberekre van szüksége Brüsszelben, aki a magyarokat képviseli ott, hanem azokra, akik kizárólag őt képviselik. A többi csak duma, szemfényvesztés és hazugság.
papa.49
Én szívesen küldök neki egy jó erős kötelet, amire felhúzhatja magát !!!
Ingyen és bérmentve !!!
colibri
@verőce21: Miért írsz hülyeségeket? Semmilyen vallomást nem tettem. Egyszerűen annyit írtam, hogy nem érdekel orbán egyoldalú levelezése, leszarom-tabletta, vágod?
verőce21
@colibri: Nem azt dobtad a kukába? Neked tulira megéri?
Eladott Ország
A csúti cigány pofájára nézve,kapásból életfogytiglani. Ne feledd a glóriának csak néhány centit kell lejjebb csúsznia, hogy hurok legyen belőle.
uploads.disquscdn.com/images/1f790a9934a8b9f615195faebf8c9276153ae1a6820939f549d1a53b2b647626.jpg?w=600&h=412
justhpeter
Úgy izgalomba tudtok jönni ! Pedig csak a januárban ellopható pénzről van szó. Amúgy ki nem sz@arja le, hogy az idióta miféle firkálmányokat küldözget ?
colibri
Nagyon élethű ez a kép! Egy öreg cigányembert láttat, jó sötét bőrűt, akiről tudvalevő, hogy kövér, túlsúlyos, mégis ráncos képű. Minden róla szóló írás mellett ezt a képet mellékelni... ha kérhetném... (inkább lemondanék a zsebhokizós képekről)
nezelodo
@verőce21: A tágabb családba tavaly még az elhunyt hozzátartozóink is kaptak csekket, innen tudtuk meg, hogy még csekken is lenyúlta őket. Olyan Orbán, mint az anyaszentegyház, hiába írogatjuk nekik, ne várják a perselypénzt csekken, a halott már nem küld, és ha van túlvilág, ő már tudja kikre vesztegette a jó szándékát.
Nessy
@nezelodo: Én szívem szerint elkocogtam vola a legközelebbi fidesz irodába, hogy szíveskedjenek a címzettnek személyesen kézbesíteni.
Harmadik bárányfelhő jobbról! De a család lebeszélt.
kokopelli
@colibri: ...nem toom,de normális helyen,ha valami baja van a kormányfőnek nem ír levelet,
hanem dolgozik,hogy ne kelljen írogatatnia! Örülnek az imádói,egymás között,hogy minden
évben gondol rájuk a nagy "mágusuk"! Remélem a feszület mellé szögelik!
verőce21
@nezelodo: (15:48) Akkor mégiscsak visszafogottabb, mint az egyház, mert azok rúdon benyújtják a sor közepére is a perselyt és megcsörgetik az orrod alatt. Mintegy megszégyenítve az egész gyülekezet előtt. Levélben küldve mégiscsak más, nem a nagynyilvánosság előtt teszi, szerény felhívás a korábbi vállalásra. :)
colibri
@kokopelli: Normális helyen... hol vagyunk mi attól? Nagy divat lett az írogatás, levelezés, benne a majd én mondom meg a tutit, stb és a pénzkoldulás /kérés, amit más pártok is átvettek. Orbán részéről nagyon szemét dolognak tartom, különösen, hogy minden pénz fölött rendelkezik, a világ pénze nem elég neki, ráadásul legnagyobb %-át értelmetlen baromságokra, túlkapásokra költi. Imádói szögeljék a feszület mellé, aki meg nem kér belőle, tegyen meg mindent az eltakarításáért.
lampa laz
Mondtam én, h cigány, nem elég, h folyamatosan lop, még kéreget is... a sok idióta fasz bamba meg fizet neki. Hülye barmok!
Macskaszem
A rinocéroszpofájú cinikus tahó tarhálásba kezd, amikor éppen kiderül, hogy mészároslőrinc által már 381 milliárdot lopott el a magyar emberektől. És nem gondolja, hogy ez rohadtul gáz.
Elad0tt 0rszág
@colibri: Lehet, hogy küldött neked egymillió dollárt, te meg felbontás nélkül kidobtad? Így jár az aki csak ítél:-)
colibri
@Elad0tt 0rszág: Ugye, nem akarod elhitetni velem, hogy te még hiszel a mesékben??
Elad0tt 0rszág
@colibri: 10 éves milliárdosként miért ne hihetnék?:-))
Arnolista
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
simmering73
Na fideszbirkák nektek kötelező a bukszát nyitni.
Borsodi
Aki az idén hülye jövőre még jobban az lesz.
Micike
Milyen csúnya lett szerencsétlen. Eszik is, iszik is, mindkettő látszik rajta. Az unokái megállnak a fejlődésben, ha meglátják.
CsipkeRózsa
A fidesz kapja a legtöbb pénzt a parlamenti ténykedésük után, mert az ő frakciójuk a legnagyobb. Kampányoljanak abból, az állami pénzekhez is hozzányúlnak, annyi lopnak el, amennyit akarnak.

Igaz, ez a postán összekunyerált összeg láthatatlan, annyit vallanak be, amennyit akarnak.

Van képük még kérni is!

Persze, csak a saját híveinek ír, nem mindenkinek, szerencsére.
nezelodo
@verőce21: Az egyházak és Dakota cég ugyanaz a gittegylet, és ezek kritikusainak lenni is szégyen, és nyilvános uszítással üldözteti Orbán.
kokopelli
@colibri: ...amennyiben azon az említett helyen egy magasan ülő politikus ezt megpróbálná,
akkor aznap ß@rna utoljára a szolgálati irodájának klotyójában!Az Orbán tényleg hülyének
nézi népét !? Lehet,hogy neki ill. a tanácsadóinak ilyen alacsony a szintje! Legközelebb "intő-
ket" fog küldeni a renitenseknek? Lassan tényleg Európa bohóca lesz!
tudode
Egy pár év pihi ráférne erre a SELEJTES HÍMIVARSEJKRE, látszik rajta, hogy belegebed az erőlködésbe, mint nehezen tudna megszabadulni a melléktermékétől!
mackoka46
Fel akarja mérni a zuhanás utáni támogatottságát. Lopott pénz van dögivel.
terlasz
Eljátssza a csóró, támogatásra szoruló párt szerepét, miközben dúskál az anyagi javakban, természetesen a pénzünket használva. Nagyon ócska fazon!
Eladott Ország
@kolnidre: A csúti az alkohol és a kábítószerek okozta delíriumos állapotban az ország házában.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/11/orban-1.jpg
magyarbakancs
Írom a levelet a kútnál nyalod a seggem a lu...
papa.49
A pofátlansága nem ismer határokat, de az agyhalottai bőszen tapsolnak neki EGYENLŐRE !!!
Commenter
@Eladott Ország: @papa.49: véreres kancsalul álló szem, ködös tekintet, cserzett, ráncos bőr, lefelé görbülő száj, hogy néz ki ezen a képen? Nemcsak mint aki nem normális, hanem úgy is mint aki nagyon egészségtelenül él, és még beteg is, fizikailag is. Ijesztő kép, és nem ez az egyetlen. Az osztrák eü kezd "felzárkózni" a magyar eü.höz? Nemcsak az országot amortizálja magát is. Előbbi történelmi bűn, utóbbit lehetne még gyorsabban. Íme, a pálinka-disznótoros-nyugtatók diéta eredménye,
papa.49
@sokanvagyunk: Akármibe lefogadom már oda is írt egy ,,könyörgő adomány levelet,, !!!
papa.49
@Commenter: Nagyon jó, nevén nevezi a dolgokat !!!
papa.49
@Commenter: A mellékelt kép jó példája annak, hogy mennyire elhatalmasodott rajta az elmebaja !!!
Eladott Ország
Csak gratulálni tudok azoknak a honfitársaimnak, akik a rommá adóztatott, európai szinten is köpedelem fizetésükből utalnak egy keveset azoknak, akik rommá adóztatják és alacsonyan tartják a béreket. Szerintem is tessenek elküldeni az utolsó fillért is Orbán Viktornak, hadd harcoljon az a drága ember gond nélkül az Unió ellen. Hiszen abból a párszázezer forintból mégsem vehet páncélt, amit a feleségével összekuporgattak. A Mészáros Lölö pénzéről pedig nem beszélünk. Úgy teszünk, mintha semmiről semmit nem tudnánk. Jobb a békesség. Szóval tessenek küldeni a pénzt, a rezsiszámlák befizetése még várhat. De az sem túl nagy ár a megvédésért, ha a szolgáltató kikapcsolja a vizet, gázt, villanyt. Ne azt kérdezd, mit tehet érted Orbán Viktor, hanem azt, hogy maradt-e még normális ember ebben az országban.
Commenter
@Eladott Ország: az érte menetelők, misézők, imaláncosok bombabiztos adakozók...
Commenter
@papa.49: most már gúnyt űznek az általa letagadott származásából és a primitívségéből is...köll a lóvé a górécsávónak, no...
Peller Anikó
"Az ország szétlopásáról van szó, kedves Honfitársam, ha még nem esett volna le a tantusz
.
Ehhez kell a pénzed
.
Mert bár nekünk is van bőven, nem utolsósorban a te adódnak köszönhetően, de nekünk, mint tudod, az isten pénze sem elég. Nekünk az emberek pénze is kell. Hogy Mészáros Lőrinc néven újabb újságokat, televíziós csatornákat vehessek, mert azt szeretném, hogy a hangom még az eddiginél is több helyen és hangosabban legyen hallható."
Commenter
@kereső: igen van. Nem szakad le...ahogy a strómanjai sem.
kereső
@Commenter: a rinocérosz itt már csak kérhet,és jelenthet.Sehol nincs hozzájuk képest.
Commenter
@kereső: van ám neki az is. Csülök, (az FB-n szavaztatta meg a követőivel a nevet) az örökbefogadott kis rino:
www.origo.hu/itthon/20181022-orban-viktor-rinocerosz-nev.html
Sámannus
Könyörgöm, hogy legalább puhább papíron küldjéTEK legalább a seggemnek kegyelmezzenek meg.
qxy
Nekem nem kell de én szeretném ha egy két levelem el elolvasná ez a füstölt csülök Vagy fogadna egy fél órára. kis beszélgetés gyanánt.
ila51
@qxy: :D ...füstölt csülök ...már inkább sonka
Gauntlet
adományt kérnek ??!??!?!?? Amit eltettek, nem volt elég ?
nevemnick
Na meg aztán azt qrva sok trollt is ki kell fizetnie... :D
papa.49
@Gauntlet: A cigánynak mikor elég amit kap, soha mindig többet követel ))))))))))))))))))))))
Commenter
@papa.49: lassan csak a puszta ugar marad utána...képes a szavazüktól kérni és azok adni is fognak. Kérdezem, mit adott ez az emberszerűség valaha is? Tett valami jót, valami emberit? Soha! Ja a saját üldözött keresztényeinek adott a kötcsei pikniken a közösből 5000 Ft-ot. Még egy tál ebédre sem elég.
papa.49
@Commenter: Ő csak azt szereti ha nála a kassza, és abból nem adni senkinek !!!
Commenter
@papa.49: valami hihetetlen összegű vagyona lehet, próbálta ezt már vki megbecsülni valaha is?
papa.49
@Commenter: Állítólag 500 milliárd a vagyona ...
Commenter
@papa.49: Te Jó Ég!!! Az államháztartás hiánya most nem tudom hirtelen mennyi de az soha nem volt még ilyen magas...teljes vagyonelkobzás lesz, remélem. Anno Nagy Imrétől összesen 3.000 Ft-ot koboztak el. Ennyi volt a nyugdíja. És persze az életét is elvették. Ezt csak úgy összehasonlításképpen írtam le, ha már elvitette a szobrot és azért a szintén sokmilliós házelnöki rezidencia se semmi...
Clavigo
@papa.49: Abbòl màr kikerūl 1-2 zacskò szotyi ennek a Gōrénynek...
papa.49
@Commenter: A szoborhoz pont semmi köze nem volna, nem ő fizette, nem ő állíttatta fel, csak ezt is elrekvirálta !!!
Commenter
@papa.49: tudom hogy csak az elbontáshoz van köze. De ahhoz sok. és azt sem tudni hol a szanaszét szedett szobor. Hazudtak erről is. Ez a szobor nem lesz sehol felállítva amíg hatalmon van, ezt lefogadom.
papa.49
@Commenter: Ez biztos !!!
Már nem fontos neki Nagy Imre !!!
Commenter
@papa.49: az ország sem az. Sose volt. Szavak, szavak, üres hangzatos hazug lózungok, idióta rigmusok, gúnyos röhögés, végtelen cinizmus és feketelelkűség. Ez ő.
Tegnap a V. Kurír egyik cikke végre görényhez hasonlította, ahogy sokszor te is. A cikk szerint a görény nem érzi a saját bűzét...más mindenki menekül a közeléből. Majd a hívei is futnak ha rádől a budi.
Alena
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Üdvözöljük ==> bit.do/eCNPE
Sámannus
@papa.49: Remélem egyszer a bőrében viszi haza.
Sylvianta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > linkto.eu/TkSNU
volvós
Remélhetőleg az anyja vagy a gyereke lesz a feladó, és a levele fekete keretben lesz...
volvós
@Horizont: Nyugi, Kedves ezek robotok, hivatásos gombnyomogatók...
Kiirthatatlanok, mint a poloskák... B.Ú.É.K !!!
desiro
@Horizont: Hármasban csinálják verőce21, shikari meg a durbincs, de lehet, hogy durbincs a lány mert nincs farka.
verőce21
@bakcsubakka: (21:50) Teszek a észrevételedre, ugyanúgy mint terád.
verőce21
@bakcsubakka: Felcsaptál bohócnak, Csörgősipkás?
tulipan
Jaj, akkkor tesslk mondani MI végre, nem kapunk szerelemes levelet? T.I., mi senkinek nem adtunk FELHATALMAZÁST!!!
verőce21
@bakcsubakka: Nálad van helye az észnek mi, Csörgősipkás?
advocat
És az érettségizős tablókép fotó helyett tegyenek fel egy frissebbet. Olyan mait!
Sámannus
Csak azt nem írja meg nekik, hogy a tajgában sokkal hidegebb van, mert az ő érdeke azt diktálja, hogy elfusson a lopott pénzzel putyinhoz. Egy nagy kamu duma a migránsozás szorul a hurok a nyakán és már kiszállna, de csak hátrálni lehet neki, velünk együtt. Ne hagyjunk neki elszökni a felelősségre vonás elől. Ebben a fideszeseknek is felelősségük van nem csak az ellenzéknek.
Fel kell rázni a fideszeseket is, ha nem akarják, hogy egy pöcsfej elherdálja az országot.
papa.49
Köcsög ne levelet küldjél hanem a nyugdíjat IDŐBEN !!!
Lepényleső
Na most vajon kinek fogyott el a jól megérdemelt közpénze,mely varázslatos úton lett
zsebpénze?
tulipan
@durbincs:Te Büdös kapcás, há' nem fagytál még bele a hóba? ? vagy a Ploesti bámya csillébe aludtál eddig ? Te bűzlény?: Téged meg nem látj senki , de mindenki tudja, nem vagy normális ?...
na erre varjon má gombot ? Hercsula
Sámannus
Legalább annyit írjon má egyszer hogy bocsi, így jelezné hogy kezd az esze megjönni.
tulipan
@durbincs: Te Büdös kapcás, há' nem fagytál még bele a hóba? ? vagy a Ploesti bámya csillébe aludtál eddig ? Te bűzlény?: Téged meg nem lát senki , de mindenki tudja, nem vagy normális ?...
na erre varjon má gombot ? Hercsula
Érdekes romány szavakat használsz itten...? Szótárt is adsz hozzá??
tulipan
@Sámannus: Ne reménykedj, ennek a félfaroknak NINCS FEJE/ESZE!
Sámannus
@tulipan: Azt nem neki írtam,hanem a pohosnak. Bár az sem érdemli meg akár ez a hallépcsőn Ukrajna felé evickélő peco töltelék.
" NINCS FEJE/ESZE!" egyszerűen csak bűzös ruszli.
verőce21
@bakcsubakka: (17:20) Ezt ha lehetne, még jászberényi tájszólásban is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.