Holnaptól kezdik meg a szilveszterkor eldurrogtatható tűzijátékok árusítását, a petárdázás ellen tüntetők azt kö­ve­te­lik: le­gyen vége ennek a szil­vesz­teri őrü­let­nek! A han­gos dur­rog­ta­tás miatt ez­ré­vel szök­nek el ott­hon­ról a sok­kolt ku­tyák, de a be­te­gek, idő­sek és az egé­szen kicsi gye­re­kek is ne­he­zen bír­ják az egész estés rob­bant­ga­tást.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Tatán lakossági kezdeményezésre már meglépték a durrogtatás betiltását, a tavon áttelelő madarak érdekében. Legalább olyan jól járnak a döntéssel az emberek és a házi állatok is. Támogatnám ennek az őrületnek az országos beszüntetését!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mackoka46
A környezetre is rendkívül káros, meg kell fulladni a füsttől. Miért kell azt a temérdek áfát kifizetni, a költségvetést tömni, hogy aztán egy mozdulattal elsikkasszák ?
anima
@Commenter: A Ripostból idézel? Miért? Mi ez a faszság?
Ha betiltják, ha nem, a kínai petárdagyáros pártag mindig ugyanannyi petárdát gyárt
A Tienanmen téren tüntessetek!
Commenter
@Mirabilis: Az én állataim gondoskodás mellett és benn is félnek. Láthatóan megviseli őket a zaj, és ez ellen nincs mit tenni.Mellettük vagyok, és mégis félnek.Én nem szeretem ezt, de megértem azt aki igen. Úgysem lesz betiltva.
colibri
Igazán sajnálom. A stadionokban felőlem engedélyezzék, ott "csak" emberek tartózkodnak és amúgy is vad dolgokat csinálnak szurkolás címszó alatt. Míg szilveszterkor szegény kutyáim tejes frászban vannak egészen hajnalig, látom, mert évek óta nem járunk sehova szórakozni, de nem is vágyok ki az utcára, annyi hülye ember élvezkedik. A szomszédaink is nyomatják, pedig van köztük olyan csóró is, aki a számláit nem tudja befizetni, de ilyen hülyeségre tud pénzt áldozni.
Elad0tt 0rszág
Én mindig abban reménykedem hogy a petárdát dobálók keze ott marad az aszfalton. De szép is lenne.
tudode
Paci pimpi ahhoz képest ez a KIS DURROGATÁS, amilyen durranás éri a MUNKÁSOKAT azzal a soKKal, amit az Ország Házában a NER-katonák műveltek:
.
---- Botrány a Magyar Parlamentben! - 2018. December 12.

www.youtube.com/watch?v=hZBvNISdG2k
.
Ne mozduljon, ne MOZOGJON senki, mert szörpög azoknak az alfelük, akik azt sem tudják mi az a KÖZJÓ SZOLGÁLATA, a saját hokizsebecskéjük tömögetésén kívül!
.
2019 nem lesz ÖRÖM ÉV, a "csutis" balhé sorozat virtuálisan azt szeretnék NE MOZDULJON SENKI, amíg ők a bányában cinkelt kártyáznak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.