Az eddigi utazó nagykövetet váltja a KDNP-s politikus. Gulyás Gergely miniszter január elsejével nevezte ki Juhász Hajnalka KDNP-s politikust a Hungary Helps program miniszteri biztosává. Kinevezése 2020 végéig szól - derült ki a Hivatalos Értesítőből. Másfél éve Orbán Viktor a Hungary Helps néven futó kormányzati programot úgy magyarázta el, hogy "Magyarország nem a problémát engedi be, hanem a segítséget viszi el azoknak, akik erre rászorulnak". A projekt részleteiről hiába érdeklődtünk, közérdekű adatkérés kellett a tények megismeréséhez. E szerint csak üres szólam a kibocsátó, zömükben muzulmán országokba vitt segítség elve. A Hungary Helps kiadásai száz százalékban egybeesnek azzal, amit az üldözött keresztények megsegítésére fordít az ország.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ennek is lassan egy hete!!! =))
egyébként is? mármint ezt a libát a az u.n. utazó nagykövet + az illetékes államtitkár megtartása mellezz nevezték ki!!!
tudode
Azért a XXI. században ÜLDÖZNÉK azokat, azt a kereztényt, aki/akik génhibájuk miatt NREM TUDNAK ellenállni a KÍSÉRTÉSNEK, azaz aki hazudik, az ZABRÁL is!
.
Oszt miután LESZÁLL az est meggyónja annak, AKIVEL még nem találkozott senki
.
Mint pl. "Ü":, amúgy ... m. a F I A ..történyesítetten
.
----Orbán Viktor tanúságtétele
www.youtube.com/watch?v=3_8Hgf1NL6c&t=187s
.
Na az EFAJTÁKTÓL mentsem meg a SORS minden országot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.