Megtartotta szokásos újévi beszédét a köztársasági elnök, majd koccintott Weisz Fanni jeltolmáccsal.

Áder: "Szeressük embertársunkat, vagy azért, mert jó, vagy azért, hogy jó legyen"
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

"Csak rajtunk múlik, hogy mire mondunk nemet és mire mondunk igent"

- fogalmazott a köztársasági elnök a közszolgálati televízióban elhangzott újévi köszöntőjében. Az új esztendőnek számos régi-új elhatározással vágunk neki, a Szilveszter elmúltával azonban néha úgy tűnik, mintha az újévi jókívánságok beteljesülését, az újévi fogadalmak betartását rajtunk kívül álló erők akadályoznák.

Áder János megfogalmazása szerint mondhatunk nemet mindarra, ami mérgezi hétköznapi életünket: az elaljasult közbeszédre, az embertársainkat vallásukban, identitásukban, méltóságukban sértő cselekedetekre.

Külső erők nem akadályozhatják meg, hogy nemet mondjunk a "másokra való mutogatásra, a magunk felelősségének palástolására, a mindenkin átgázoló törtetésre, a becstelenségre, mások tisztességének elvitatására".

"Mondhatunk nemet az igénytelenségre, az ünnepeinkből gúnyt űző cinizmusra, az érdekek szerint torzított valóságra, a rövidlátó gondolkodásra"

- folytatta Áder János. Hozzátette azt is, hogy környezetünk felelőtlen kirablására, a vizeinket mérgező, a levegőt szennyező, a jövőnket felélő kíméletlen valóságra is lehet nem a válasz.

"Mint ahogy mondhatunk igeneket is" – emelte ki az államfő. Majd példaként említette, hogy "mondhatunk igent mindarra, amilyennek a jövőt, a magunk és gyermekeink életét szeretnénk látni".

Otthonaink békességére, az egymással való törődésre, a teljesítmény elismerésére, a tisztességes versenyre, a barátainkat segítő jó szándékra is mondhatunk igent

- tette hozzá.

A köztársasági elnök hangsúlyozta, hogy "mondhatunk igent a magyar nemzetre, Kárpát-medencei együvé tartozásunkra, a magyar érdekek képviseletére, hagyományaink ápolására, anyanyelvünk megóvására". Továbbá egy erős Európára, egy erősebb Európai Unióban erős Magyarországra, és mondhatunk igent a tisztább környezetre, vizeink, földjeink, erdeink védelmére – húzta alá.

Áder János beszédében felidézte, hogy a csángó magyarok – ősi szokás szerint – az esztendő első óráiban még ma is házról házra járnak és áldást kérnek a falunak, szülőföldnek, a közös nyelvet beszélőknek, mert tudják: az összetartó közösségben az egyes ember is erősebb.

"Szeressük embertársunkat, vagy azért, mert jó, vagy azért, hogy jó legyen"

- idézte Szent Ágostont az államfő, aki beszéde végén boldog új évet kívánt Magyarországnak.

A köztársasági elnök újévi köszöntőjét ezúttal is Weisz Fanni esélyegyenlőségi aktivista fordította jelnyelvre a siket és nagyothalló nézők számára.

123 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A munkásőr ivadék kitett magáért, meg a fütyiszért, bajuszosszar jobb lett volna ha meg se szólalsz !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Annyi szemetet és aljasságot aláírt már a korábbi "működése alatt, hogy számomra már nem államfő, csak egy jellemtelen Orbán-csicska.
Ludmilla
ez a mutogatós is jól lejáratja magát,hogy ilyen mocskokkal mutatkozik... kívámcsi lennék a beszéd nézettségére
kereső
A nem létező Magyar Köztársaság, nem létező Köztársasági Elnöke -alias"vakondok ellenőrző"elvtárs-ismét nem mondott semmit, de azt jó hosszan.
wpym
Remelem megrakta a csajt, mint a tuzet. lol
Macskaszem
A beszédből világosan látszik, hogy tudja, mire kell(ene) nemet mondani, és mire igent, mégis úgy döntött, inkább azt csinálja, amit orbán elvár tőle, a magyar embereket meg magasról lesz@rja.
Eriksson
@Shikari: Én azt hiszem, nem Áderrel, és az ő beszédével van baj.
Eriksson
@Shikari: Ha az angyal szállna le az égből, az ilyeneknek attól is hasmenése lenne. Nincs a világon amit megbecsülnének önnön nagyságukon kívül.
menekült
Mennyivel jobban hangzana ez a beszéd, ha magán is alkalmazná.
papa.49
A munkásőr ivadék kitett magáért, meg a fütyiszért, bajuszosszar jobb lett volna ha meg se szólalsz !!!
Eriksson
@Horizont: Tudod drágám, nem kell kitalálnom semmit, elég, ha elolvasom a kommenteket. Még Újévkor sem változik az ócsárló hajlam. @Shikari:-nak ha a barátom, ha nem, tökéletesen igaza van. Amit ő mond, sokkal közelebb áll hozzám, mint amit olvasok a többiektől.

Boldog Új Évet kívánok neked, s mindenkinek, akinek ez jelent valamit.
simmering73
Áder: "Szeressük embertársunkat, vagy azért, mert jó, vagy azért, hogy jó legyen"
Te egyik kategóriába se tartozol. Most mi legyen veled? Nem vagy jó és reménytelen, hogy jó legyél.
SystemError
@Shikari: "Áder szép beszédet mondott. Persze vannak olyan ember alatti fehérjehalmazok akik ebből semmit nem értenek. Ha ugatnak hagyni kell ha marnak ostort a pofájukba. A többség nem törődik ezekkel az aberráltakkal."

Hogy beszélsz a miniszterelnökről? :)
Eladott Ország
Áder János természetvédő, horgász és hobbi-köztársasági elnök kiállt a keresztes háborúk emlékét idéző zászlókkal éktelenített fideszház elé és bátran kibeszélt a NER-ből. Halált megvető bátorsággal ilyeneket mondott (szokása szerint másoktól csent bölcsességekkel operált, most Márai Sándor szavait rángatta elő): "Magyarország csak a minőség igényével élhet és maradhat fenn az új Európában; nincs módunk középszerűnek lenni." Nem tudom, Márai mit szólna ahhoz, hogy éppen a középszer – nemrégen még közgépszer – kormánya citálja sorait. Nehezen hiszem, hogy az az ember, aki világ életében a polgári Magyarországban hitt, a polgárság és a szabadság szószólója volt és aki inkább elhagyta ezt az országot, mintsem elnyomásban éljen, tapsikolt volna örömében, amiért a vallás mögé bújt diktatúra, a polgári Magyarország kivégzője, most éppen az ő gondolataival él vissza. Ha már így esett, idéznék én is Máraitól. Hátha Áder a következő ünnepi semmitmondásában fel tudja használni: "A hazafiak riszálják magukat, énekelnek, szavalnak, esküdöznek. De csak egyfajta igazi hazafiság van: ha valaki ott, ahol éppen van, teljes hűséggel és feltétlen erőkifejtéssel helytáll a munkájában. Ennek visszaható ereje van a hazára. Minden más csak vásári mutogatás és tányérozás." És még: "A haza végzet, nem pedig trükk és mutatványszám. S a hazafiasság a legszemérmesebb magatartás, olyasféle kötés és parancs, melynek mutogatásával nem szabad tapsokat aratni. De hányan és milyen lehetetlen alkalmak ürügyén élnek ebből a trükkösített, fröccsös hazafiasságból – élnek és éltek, mert ez a legbiztosabb mutatványszám mindenféle pódiumon." Valahol hallottak harangozni arról, hogy a történelmet a győztesek írják. Most ők a győztesek és semmi mást nem tesznek, mint megpróbálják megírni a maguk hazug történelmét. Előre. Áder János sem tesz mást, mint amit eddig is. Szó nélkül, szolgai alázattal serénykedik azon, hogy teljesítse a kiadott parancsot.
SystemError
Nekem a "tisztességes verseny" rész tetszett a legjobban ! :) A " "Szeressük embertársunkat, vagy azért, mert jó, vagy azért, hogy jó legyen". is igazán mély erkölcsi és emberi értékeken alapszik.
Eladott Ország
Nem, szó sincs arról, hogy Áder kibeszélne a NER-ből. Áder építi a NER-t. Ha valaki eléggé elszánt és jó a gyomra, rendszeresen olvassa a pártújságokat, akkor láthatja egy ideje a változást. Rendre jelennek meg olyan cikkek, melyek hasonló üzeneteket hordoznak. Ez nem az Orbán-kormány kritikája. Az történik, hogy az országot uraló pártvezér nem óhajtja a jövőre bízni az ő értékelését. Ő itt és most óhajtja magához hajlítani a valóságot, itt és most óhajtja megíratni önmagáról a történelmi értékelést. Az az ember és az ő rendszere, amely emberek százezreinek, de inkább millióinak nyomoráért felelős, amely szemrebbenés nélkül nézi végig családok kilakoltatását, lelkifurdalás nélkül vonja el munkaképtelen emberek megélhetésének fedezetét, azt akarja, hogy emberségesnek és felelősségteljesnek lássa az utókor. Az az ember és az ő szolgái, akik milliárdos vagyonokat halmoztak fel, miközben a társadalom jókora része a szakadék szélére sodródott azt akarja, hogy puritánnak lássa az utókor. Az az ember és szolgái, akik éjt nappallá téve uszítanak az Unió ellen és közben Putyin Oroszországának lábtörlőjévé teszik Magyarországot azt akarják, hogy Európa megmentőiként lássa őket az utókor.
SystemError
Amúgy nem arról volt szó, hogy Weisz Fanni nem lesz. Vagy Habony látta benne a celeb nézettséget..
Eriksson
@Horizont: Sajnálom, ha így gondolod, de nem a platform a lényeg, hanem az elv.
balos
Anélkül irom ezeket a sorokat,hogy felidegesíteném magam ennek a véglénynek a hazugságain!Minden tettükkel az ország megosztásával a gyűlőlet beszéd újbóli bevezetésével a saját érdekeik mindenki elé helyezésével nálam "igazgatói megrovásban" részesültek!A Családok éve véresen komolytalan viccel pedig übereltek minden eddigi szemétségüket!
Eriksson
@Horizont: Az én elvem elsősorban az, hogy minden embernek kijár a tisztelet. Én magam is úgy élek, hogy soha senkit akarattal meg nem bántok, nem öntök mocskot senki nyakába, nem gyártok hipotéziseket senki jellemére csak ezért, mert nem úgy gondolkodik, ahogy én.
Mond meg nekem kérlek szépen: Én vagyok-e demokratikus, vagy azok, akik itt a propin annak tartják magukat?
papa.49
@Horizont: Miért történt valami érdemleges ???
kokopelli
@Eladott Ország: Az ilyen beszédek az MSz01234 /1962.XIII.14.-0101 bekezdéséből
koppintatott,és érvényes minden társadalmi berendezkedésre,akármilyen csicskától
elővezetve ill. felolvasva!! (;-))
Elfelejtette megjegyezni az idei év átlagos lesz,mert rosszabb lesz mint a tavalyi,de jobb
mint a 2020-as!
az a következő 2020-as!
papa.49
@Horizont: Megszokásból, a csutipatkányről csak a hívei küldhetnek be bármit !!!
tudode
Mindannyiunk JánosKÁJA!
.
Ha nem lennél PÁRTKATONA, a IV. ipari forradalom, és a FÉLRESIKERÜLT HÍM ivarSEJK mindent . aláíró pennácsKÁJA, ill. ROBOTTYA, még emberszámba is lehetne venni a semmit mondó intelmeidet illetően!!
SystemError
@Eriksson: Még kelj fel a szilveszterből, mert kommenten belül ütöd a saját mondanivalódat:

Szétbontottam kétfelé, amit írtál, kérlek gondolkozz el azon, hogy az első és második rész milyen módon és hányszor üti a saját mondanivalódat! :)

"
1.
Az én elvem elsősorban az, hogy minden embernek kijár a tisztelet. Én magam is úgy élek, hogy soha senkit akarattal meg nem bántok, nem öntök mocskot senki nyakába, nem gyártok hipotéziseket senki jellemére csak ezért, mert nem úgy gondolkodik, ahogy én.
Mond meg nekem kérlek szépen:

2.
Én vagyok-e demokratikus, vagy azok, akik itt a propin annak tartják magukat?"

Kérj nyugodtan segítséget pontról pontra segíteni fogok, mert nem egy ponton vannak problémák..:)
csipetke
Először is ,boldog Újévet mindannyiótoknak,és főképp jó egészséget,minden mást lízingelhetünk! :))
Csak a címre:- ha agyonvernek se bírnám megszeretni pl orbánt,vagy bármelyik észlényt a fideszben,annak reményében,hogy jók lesznek.Ez reménytelen dolog lenne.Az egyik szomszédasszonyom szokta mondani,hogy becsüld,és szeresd saját magad,hogy az idiótákat el bírd viselni.Hát,gyúrjunk erre...
Eladott Ország
@wpym: ma, 08:06; Olyan a csaj, mint a néma kertész nem beszél.( Boccaccio - Dekameron )
GeoCravker
Áder újévi beszéde önismereti műsornak is beillett volna. Ha tartja magát ehhez. Ha a haverjai tartanák magukat ehhez.
Ágoston szavaival elfogadást kunyerálni meg cinikus szegénységi bizonyítvány.
SystemError
Akkor Áder 20 évvel ezelőtti szakmai gerincéről egy kis magántörténet:

Húgát, Pölöskei Gábornét személyesen ismertem 20 éve. Nem véletlen, hogy Áder mindig a természettel jön, amit kár lenne elvenni tőle, mint legalább valamilyen érték a fideszes húgyban.Húgával együtt mély érdeklődést mutattak a biológia iránt, de Áder már fiatalon tudta, hogy nem akar a koszos pórnéphez tartozni még, ha szíve inkább a természettudományok irányába húzta voléna is. (Ez szerintem minden beszédéből ki is jön as mai napig, hogy hány magától és tücskök, bogarak..:) Szóval Pölöskei Gáborné 20 éve egy biológia tanár volt egy középiskolában. Egyik napról a másikra kapott "egy lehetőséget". Szóbeszéd lett az iskolában, hogy vagy valami csókos melót kapott és hogy Áder testvére, aki ezt intézte neki. A csókos meló az volt, hogy a középiskolai tanárból azonnal a nemzeti alaptantervét felelős akárki lett belőle. Azt el kell mondanom, hogy a mai fidesszel szemben Pölöskai legalább valaki, akinek köze volt/van ahhoz, amire odarakták bábunak most. Persze ma 2019-ben ez a szar, húgy mellett szinte semminek tűnik, de pedagógusi körökben a szakmaiság nem ilyen alapon szelektál..:) Szóval ez a féreg már 20 éve is szart abba, amiről papol nagyon, komolyan mély hangon..:)
SystemError
@Eriksson: Neeeeee:) Egyet sem találtál?
Nessy
Miután már ilyenkor az ember józan, nekem elég volt átfutni Áder beszédét. Ilyen farizeus szöveg tényleg szilveszter éjszakára való, mikor kissé illuminált a hallgatóság zöme.
Tényleg, mondott egyszer is nemet Orbánnak? A "szeressük egymást gyerekek" nem éppen a jelen kormány programja!
Micike
@wpymma, 08:06; hát valamiért csak foglalkoztatják, mert amúgy ennek a szegény (mióta férjhez ment egyre csúnyuló és fogyó) csontkollekciónak nincs semmilyen végzettsége a jelnyelvi tolmácsoláshoz. Se érettségije, se jelnyelvi vizsgái, se jelnyelvi tolmácsvizsgája. Feketén fizetik az erkölcsös, tisztességes, törvénytisztelő urak!
terlasz
Önmagában az ünnepi köszöntővel nem is volt semmi baj csak hát a "bort iszik, vizet prédikál" esete forog fenn.
Eriksson
@Micike: Szerinted a mutogatáshoz kell egyetemi diploma?
Eriksson
@SystemError: Nincs magyarázat? Érdekelne, hogy most éppen mibe kötsz bele velem kapcsolatban.
Commenter
"Mondhatunk nemet az igénytelenségre, az ünnepeinkből gúnyt űző cinizmusra, az érdekek szerint torzított valóságra, a rövidlátó gondolkodásra" Tehát rátok mondhatunk és mondtunk is nemet.
Csizmás Kond
KÁNYÁDI SÁNDOR: CSENDES POHÁRKÖSZÖNTŐ ÚJÉV REGGELÉN
Nem kívánok senkinek se különösebben nagy dolgot.
Mindenki, amennyire tud, legyen boldog.
Érje el, ki mit szeretne, s ha elérte, többre vágyjon, s megint többre.
Tiszta szívből ezt kívánom.
Szaporodjon ez az ország Emberségbe’, hitbe’, kedvbe’, s ki honnan jött, soha soha ne feledje. Mert míg tudod, ki vagy, mért vagy, vissza nem fognak a kátyúk…
A többit majd apródonként megcsináljuk.
Végül pedig azt kívánom, legyen béke. –
Gyönyörködjünk még sokáig a lehulló hópihékbe.
Qqberci
@dr. prédikátor: Á1G + O1G = F1G...
Bajszos_sz@r...
SystemError
@Eriksson: Figyelj, szétbontottam kétfelé, mint egy óvodásnak felvágják az ételt. Értem, hogy az egód tiltakozik, de most komolyan semmi problémát nem látsz a soraidban, semmi ellentmondást? Azért nem fogom leírni, mert még rá is játszol az óvodásra... Idén ez a dörgölőzős stratégia lett kiadva amúgy, látom idegengyűlölő fajtársad is ezzel próbálkozott.
Szóval itt nem lesz irányított, látszat demokrácia. Ezt a kis patkány haverodnak üzenem :)
Eriksson
@SystemError: Szerintem már fogalmad sincs, hogy mit akartál először mondani. Mostanra meg belekeveredtél alaposan.
SystemError
@Eriksson: Ês szerinted 5-en lájkolják, amit csak én értek...?:) Le fogom írni, ne izgulj, csak előtte végig nézem hogyan teszed magad még közönségesebbé ezekkel, amiket írsz!
csak úgy....
@SystemError: Túl sok és fölösleges energiát fektetsz egy befogadásra képtelen, hibbantba!
Traktorral nem bírod ,a nyelvét kihúzni orbán seggéböl és defibrilátorral sem bírnád gondolkodásra serkenteni! agyhalott...,
Lepényleső
Aki rabszolgának adja el embertársait,az ne nagyon papoljon szeretetről,akinek hatalma
kerekedett cselszövésből?
Eriksson
@SystemError: A lájkok nem érted vannak, hanem ellenem. Jó szórakozást. :)))
csak úgy....
@Eriksson: ritka buta emberke vagy, @Eriksson:
papa.49
Ez a faszi nálam akkor játszotta el minden emberi tulajdonságát, mikor volt a pofáján olyan rinocérosz bőr, hogy egyenként végig nézte a fütyiszes képviselők ,,TITKOS SZAVAZATÁT,, a bazsalaca választásakor !!!
Nekem akkor ezzel betette a kaput !!!
SystemError
@Eriksson: 13:25 Működik az egód, nem mondom...:)

Tehát @Eriksson: Ars poetica:
"
Az én elvem elsősorban az, hogy minden embernek kijár a tisztelet. Én magam is úgy élek, hogy soha senkit akarattal meg nem bántok, nem öntök mocskot senki nyakába, nem gyártok hipotéziseket senki jellemére csak ezért, mert nem úgy gondolkodik, ahogy én.
"

Ez nettó hazugság önmagában is vagy szellemi képességeid önismeretének hiánya, hogy leírtad. Szóval leírod ezt a mindenkit tisztelsz rizsát, majd folytatod azzal, hogy relációs jelet teszel ismeretlen emberek egy csoportja és magad közé!. Nyilván ez üti az első rész nyáladzását is, de önmagában is értelmezhetetlen a második rész:

"
Mond meg nekem kérlek szépen: Én vagyok-e demokratikus, vagy azok, akik itt a propin annak tartják magukat?"

Kire gondolhatott a költő? :) Mindenki, aki demokratikusan gondolkodig, te azoknál is demokratikusabb vagy, de ebbe a halmazba, aki nem te vagy kik vannak? Hemzseg minden megnyilvánulásod a bunkó, egósita megkülönböztetésektől, amiben te érveket nem sorolsz fel, hogy ugyan te és a mindenki más mi alapján is válik el egymástól... Előítéletes halmazokban gondolkodsz, de a mondandód első felében szépen kifejted, te mennyire tiszteled az egyén szuverén mivoltát, véleményét.. :)

Boncolgassuk még azt a 4 sejtet a valószínűleg már formálhatatlan vén és önző primkó agyadban vagy ne?
SystemError
@Eriksson: Ja és a tiszteletet nem követelni szokták, bár tudom ebben szocializálódtál (másodjára is Viktorral). Ha nem bírod, hogy megsértenek, akkor minimum azon gondolkozz el, hogy te megsértettél-e valakit vagy valakiket. Tudom a fejedben a találatok száma: "not found" lesz az egód miatt. Csak megelőztem a válaszodat... Gondoltam gyorsan, kettőre előre válaszolok..:)
grincss
Boldog Új évet kívánok erőben, egészségben, gazdagságban szeretetben, megértésben, és soha ne feledd ezt a régi jó kínai mondást:

朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬瑦 瀰 絸朣杢执獧扻捡杫潲湵 潣潬昣昸昸慢正 牧畯摮椭 慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥⁴潴敬 瑦戠瑯潴牦浯潴 捥捥捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫bn 楬敮牡 札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲 湵浩条洭穯氭湩慥牧 摡敩瑮琨灯捥捥捥 慢正牧畯摮椭慭敧 獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯 捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡 札散散汩整 牰杯摩慭敧牔湡晳牯楍牣 獯景牧摡敩瑮猨慴 瑲潃潬卲牴昣昸昸摮潃潬卲牴攣散散 潢摲牥 硰猠汯摩搻獩汰祡戺潬正潭潢 摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻獩汰祡戺潬 正瀻 獯瑩潩敲 慬楴敶执獧搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 正漻敶晲潬朣楢琴执 执瑩浻牡楧硰执执獧 浻 牡楧敬瑦瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵潣潬昣 昸昸慢正牧畯 摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮 牡氬晥 ⁴潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲猠汯摩搻獩汰祡 戺潬正潭潢摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲 楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻 獩汰祡戺潬正瀻 獯瑩潩敲慬楴敶执獧 搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬瑦 瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵 潣潬昣昸昸慢正 牧畯摮椭 慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥⁴潴敬 瑦戠瑯潴牦浯潴 捥捥捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫楬敮牡 札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲 湵浩条洭穯氭湩慥牧 摡敩瑮琨灯捥捥捥 慢正牧畯摮椭慭敧 獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯 捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡 札散散汩整 牰杯摩慭敧牔湡晳牯楍牣 獯景牧摡敩瑮猨慴 瑲潃潬卲牴昣昸昸摮潃潬卲牴攣散散 潢摲牥 硰猠汯摩搻獩汰祡戺潬正潭潢 摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻獩汰祡戺潬 正瀻 獯瑩潩敲 慬楴敶执獧搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 正漻敶晲潬朣楢琴执 执瑩浻牡楧硰执执獧 浻 牡楧敬瑦瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵潣潬昣 昸昸慢正牧畯 摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮 牡氬晥 ⁴潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲猠汯摩搻獩汰祡 戺潬正潭潢摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲 楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻 獩汰祡戺潬正瀻 獯瑩潩敲慬楴敶执獧 搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬瑦 瀰杫潲湵 潣潬昣昸昸慢正 牧畯摮椭 慭敧敷止牦浯潴 捥捥捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫楬敮牡 札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲 湵浩条洭穯氭湩慥牧 摡敩瑮琨灯捥捥捥 慢正牧畯摮椭慭敧 獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯 捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡 札散散汩整 牰杯摩慭敧牔湡晳牯楍牣 搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 正漻敶晲潬朣楢琴执 执瑩浻牡楧硰执执獧 浻 牡楧敬瑦瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵潣潬昣 昸昸慢正牧畯 摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮 牡氬晥 ⁴潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲猠汯摩搻獩汰祡 戺潬正潭潢摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲 楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬瑦 瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵 潣潬昣昸昸慢正 牧畯摮椭 慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥⁴潴敬 瑦戠瑯潴牦浯潴 捥捥捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫楬敮牡 札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲 湵浩条洭穯氭湩慥牧 摡敩瑮琨灯捥捥捥 慢正牧畯摮椭慭敧 摲牥 硰猠汯摩搻獩汰祡戺潬正潭潢 潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲猠汯摩搻獩汰祡 戺潬正潭潢摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲 楤獵硰朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻敬瑦
捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫楬敮牡 散散 潢摲牥 硰猠汯摩搻獩汰祡戺潬正潭潢 摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 湥楬敮 牡氬晥 ⁴潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲猠汯摩搻獩汰祡 戺潬正潭潢摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲 楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻 獩汰祡戺潬正瀻 獯瑩潩敲慬楴敶执獧 搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬瑦 瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵 潣潬昣昸昸慢正 牧畯摮椭 慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥⁴潴敬 瑦戠瑯潴牦浯潴 捥捥捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫楬敮牡 札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲 湵浩条洭穯氭湩慥牧 摡敩瑮琨灯捥捥捥 慢正牧畯摮椭慭敧 獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯 捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡 札散散汩整 牰杯摩慭敧牔湡晳牯楍牣 獯景牧摡敩瑮猨慴 瑲潃潬卲牴昣昸昸摮潃潬卲牴攣散散 潢摲牥 硰猠汯摩搻獩汰祡戺潬正潭潢 摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻獩汰祡戺潬 正瀻 獯瑩潩敲 慬楴敶执獧搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬...
grincss
folyt.
漭戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻獩汰祡戺潬 正瀻 獯瑩潩敲 慬楴敶执獧搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 正漻敶晲潬朣楢琴执b 执瑩浻牡楧硰执执獧 浻 牡楧敬瑦瀰絸朣杢执獧

Ennél a résznél majdnem elsírtam magamat , ahol azt mondja , hogy: 汦睯攺 朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执
De szép! BÚÉK!!!
SystemError
@csak úgy...: 13:14 Azt eddig is levettem, hogy informáltság nulla a véleményei mögött és nem is egy IQ bajnok, de hogy intellektuálisan is egy elefánt a porcelánboltban... Tényleg gyerekek szintjét nem hozza a fent felsorolt tulajdonságokban, ááááá kibaszott zsibbasztó!
SystemError
@Mirabilis: 18:22 Szerintem sírdogált is közben.
SystemError
@Mirabilis: Le is ült és próbálta értelmezni is az Áder beszédét: www.youtube.com/watch?v=pjM1G-gWisI
namihami
Milyen rendes, humánus, a dolgozókért élő, tevékenykedő ember.
Csak az eddigi aláírásait, azt a plusz 150 órácskát és 3 éves laufot tudnám feledni.
Remélem, hogy Fáncsika nem társadalmi munkában kellett hogy mutogasson mellette. A végén még kénytelen lenne az ura elmenni dol
SystemError
@Horizont: 10:13 Én a helyedben megnézném, hogy ki üzemelteti a propit és azt, hogy milyen fő beszállítója van a TV2 group-nak..Sokat gondolkodtam már, hogy mi is a propi funkcionálisan a tulajdonasai számára...:) Média teszt közeg, propaganda tesztelő, mielőtt kimegy élesbe vagy mi...
csak úgy....
@SystemError: Ennél az ökörnél,nálam az tette be a kaput,hogy szerinte mindenki hülye ,világ és európa szerte de az o1g zseni! orbán ,különben valóban zseniális! Kádáréknak sosem sikerült elhitetni 56 után a "dolgozó néppel" ,hogy a kapitalisták a szakadék szélén és csak egy komcsi lökés köll,hogy bele is essenek.
orbán,az európai orbán,neki sikerült ,hogy meg és félre vezesse a tököm tudja kiket.
orbán ,szakítani akar az unióval? A csalások és visszaélések miatt logikus lenne,de Putyin elvtárs ,aki minderöl és mindenkiröl mindent tud.
Nagyon nagy szarban van ,az az ország,akit a miniszterelnök múltjával lehet béfolyásolni.
csak úgy....
@Mirabilis: Ugye,mennyire érekes,mikor "fehérjehalmaznak" nevez valakiket egy született senkiházi ?
Tudom a címét a kollégának...,Live teljesen más ám a kis gombóc artúr!
Csak itt nincsenek gátlásai.
Zeta
ember ennyire nem beszélhet hülyeséget,arra nem gondol, hogy ettől még a hívek is értelmesebbek?
SystemError
@csak úgy...: Biztos vagyok benne, hogy Orbán nem akar szakítani a pénzcsappal. Csak amiatt nincs még vasvillán, mert ez a hülye nép úgy áll hozzá, hogy amit nem a befizetett adóból lopnak el az nem gáz, az nem az ő pénze lett volna. Szóval táncol a határvonalon, ahogy a nácik és a kor populistái ezt mindig tették. Visszaél mindennel, amit a másik fél a jó modor jeleként nem ellenőriz. Nem tudom konkrétan mivel zsarolhatja Putyin. Vagyis ma már ezer háttéralkuval tudja zsarolni, de a 90-es években az apjával vagy vele kezdték, ezt nehéz lenne már konkrétan megállapítani. Egy biztos, hogy Soros ösztöndíj ide vagy oda, 89 előtt egy erősen ellenzéki politikus nehezen kapott volna vízumot nem komcsi országban a tanuláshoz..:) Igen vannak erre vonatkozó gondolatok, hogy Orbánnal mentette át hatalmát a szovjet vezetés a színfalak mögött, de ez tényleg csak következtetés lehet. Igazból mindegy, mert ma már bőven van elég közös lopás, csalás Putyinnal, amivel láncon van tartva a Putyin kutyuska..:)
Eriksson
Megtisztelsz, hogy ilyen alapos és mélyreható vizsgálat alá helyezted szerény személyemet, fáradtságot nem kímélve pazarolod rám gondolom igen értékes szabadidődet. Remélem kiélted vágyaid, s egy időre haszontalan lényemről másfelé fordítod fényességes orcádat.

"Tehát @Eriksson: Ars poetica:
Az én elvem elsősorban az, hogy minden embernek kijár a tisztelet. Én magam is úgy élek, hogy soha senkit akarattal meg nem bántok, nem öntök mocskot senki nyakába, nem gyártok hipotéziseket senki jellemére csak ezért, mert nem úgy gondolkodik, ahogy én."
Ez így igaz, állításom továbbra is fenntartom.

És te mivel dicsekedhetsz a páratlan analizáló képességeden kívül?
SystemError
@csak úgy...: 19_09 Ezek mind ilyenek, aztán előben már a látvány is nevetséges..:) A kis retardált fasszópónak arra a hírre, hogy Duerte saját bevallása szerint nőt erőszakolt ezt bírta írni:

"Duterte a rendcsináló. A liberális csürhét kiveri a víz a nevétől is. :-))))"

Régen volt hír a 11 éves kislányról, aki meggyanúsította a vizílabdázókat. Arra meg azt írta, hogy:

"Bevarrná a pináját"

A ligetben leütött nőt sem sajnálta..

Nem jut eszembe a betegség neve, de egy szorongó kis buzi, aki a nőgyűlölettel fedezi az műheteró énjét. Látunk már ilyen kékosztriga báros, beteg bőrrühár nácikat, imádják ha folytogatják őket, csak akkor tudnak elmenni igazán A vicc, hogy a börtönben még a sajtjai is az első nap vernék ki az összes fogát, hogy végre kiteljesedhessen és szophasson!
SystemError
@Shikari: Jaj, bocs téged kifelejtettelek az előző posztból..:)
Nessy
Nesze neked embertársi szeretet! Azért ennyire ne tessék "szeretni" a felebarátaitokat, mint ten magatokat!
SystemError
@Eriksson: 19:36 Ezt bírtad erre írni, megint a sértődött semmit. Az elveidről van szó nem, nem tudod őket egy szóval sem megvédni...

Én nem élek szemellenzőkkel vagy önvédelmi mechanizmusokkal, amiket szelektálva alkalmazok helyzettől függően, mint te, de ha van konkrét kérdésed adott üggyel kapcsolatban, akkor arra szívesen válaszolok. Meglepnél, mert konkrétumokról még nem sikerült veled beszélni, csak ez a sértődött, de én jobb vagyok maszlag jön ki belőled mindig. Van valami a tarsolyodban vagy maradjunk ennyiben?
csak úgy....
@SystemError: Biztos vagyok benne,hogy orbánékat már ismeri jól az EU, és a lörinc barát milliárdjait,már nem fogják szaporítani! Kénytelen lesz kilépni az EUból,persze ha Putyin azt mondja,hogy nyet...
foci vikinek van,volt egy álma,hogy klasszis focistákat "tenyészthessen" és azokkal kereskedjen.
a faßi nem teljesen zokni...
csak úgy....
@SystemError: Te még mindíg reménykedsz, hogy @Erikssonból egy értelmes mondatot kifacsarj? Te sokkal fiatalabb lehetsz nálam...
Hidd el,hogy nem a Te hibád, a faßi csak erre képes...,egy nyalóka bácsi.
SystemError
@csak úgy...: Abban én is biztos vagyok, hogy a körök elkezdtek bezárulni. Mármint kint már egy koszos diktátor ezt a gecimédiával ideig-óráig tudja itthon tartani, de úgye itthon kezd felébredni a nép, hogy már mindenki Soros, aki nem lép egyszerre. Két lehetősége van, marad az EU-ban az agymosás médiával vagy kimaxolja a pénzeket és lelép az EU-ból. Szerintem sakk-mattot adott magának a bőszme túltolással és mindkét esetben a nép fogja kirángatni a parlamentből. Vagyis bocsánat a várból...:) Ez idő kérdése, a kocka el van vetve. Szerintem annyi szál dölt most be, amit mesterségesen tartottak fent, hogy ezt már ők sem tudtják kommunikációban kezelni. Még az ilyen kis Shikaka katonákkal sem..
SystemError
@csak úgy...: Soha nem reménykedtem ebben, de ha meztelen a király, akkor azon már nincs mit vitatkozni és mellébeszélni...:)
papa.49
Körbe nézve a fütyiszben nem is látni embereket, csak emberszabásúakat, meg a kontár kurmányba is csak olyanok vannak !!!
Akkor ez a gyík miről is papol ???
Inkább horgintson akkor legalább nem kell hallgatni a sületlen dumáját !!!
Borsodi
Arról vagyunk híresek,hogy annyira szeressük egymást,a nagy szeretet sugárzik belőle is.Magyarországon ez úgy működik fideszesek érvényesüljetek ellenzékiek meneküljetek,mert mindenki egyenlő. BUÉK
Eriksson
@SystemError: Remélem azért jól tudsz majd aludni, amiért én nem gyártok hipotéziseket senki jellemére csak ezért, mert nem úgy gondolkodik, ahogy én.
SystemError
@papa.49: Ezen én is rengeteged gondolkodtam, hogy hogy miként süllyedt le az emberi pöcegödörbe Németh Szilárdokig a fidesz. Hány régen utált fideszessel egyeznék már ki, akiket Viktor eltávolított vagy az EU-ba vagy haza a területére, hogy ne pofázzon, ha egyszer valamiben ellent mert mondani ennek a koszos népét elhülyitő Habonyi fosnak. Még az is lehet, hogy Viktor innen fog visszakapni nagy pofonokat, ha megindulnak a repedések, helyezkedések..:) Persze jó maffiózó révén gondolt a jövőre és ezek mind busás jussal mentek "nyugdíjba", hogy egyszer pofáznának az az egzisztenciájukba kerüljön..
SystemError
@Eriksson: Figyel, fejezd be a picsogást, kérleltél, hogy írjam le, leírtam! Azon csak megsértődni tudtál, de egy darab érvet nem hoztál fel. Kérdésekre, hogy mire gondoltál, arra nem válaszoltál.

Abban amit írtam lehettek sértő részek számodra, de alapvetően szerintem logikusan megfogalmaztam a mondandómat. Felnőtt, szerintem bőven középkoron túli ember vagy. Tudsz hozzátenni valamit, ami nem ez siránkozós, sértődés vagy hagyjuk?
Eriksson
@SystemError: Miért kellene magyarázkodnom? Miért kellene megmagyaráznom, hogy mit miért írok?
Aki érti érti, aki nem, nem.
De csak gyártsd tovább a hipotézisedet velem kapcsolatban, ha nincs jobb dolgod, én tojok rá.
csak úgy....
@SystemError: Hihetetlen ez a hipotézisek gyártó @Eriksson: ...
Írni bír csak óvasni nem? a gondolkodást ne is említsük...
csak úgy....
@Eriksson: nem tom,hogy világosabban mit köll mondani,egy hozzád hasonló zseninek,hogy értse a nem is olyan nehéz dógokat ? abszolút nem vagy rugalmas...és a fölfogásod csapnivaló!
SystemError
@Eriksson: Egy zsibbasztó, hisztios sajtreszelő vagy, akiben energiát ölni olyan, mint lehúzni a wc-t. Nem kell, semmit nem kell megmagyarázni(csak akkor minek vagy itt, kinyilatkoztatni...), de akkor ne basztassál másokat vagy más embercsoportokat és közben ezt az önmagasztalós megsértődés picsogást nyomni egy darab érv nélkül. Amúgy azon se csodálkozz, ha megfogalmazol állításokat, de azok tartalma miatt kapsz, mert vagy hazug vagy információ hiányos, ez meg hadd legyen a mások joga egy fórumon...:)
SystemError
@csak úgy...: De tényleg olyan, mint akinek az input, output, process-ből csak az input és a process hiánzik...:)
Eriksson
@SystemError: További észrevételeid esetén a címem @bekap.hu
SystemError
@Eriksson: Te egy gyerek vagy? Kéred tőlem, hogy írjam le a pontokat az elveiddel kapcs utána. Majd te:
"Miért kellene magyarázkodnom? Miért kellene megmagyaráznom, hogy mit miért írok?
Aki érti érti, aki nem, nem.'

Emberileg is egy nulla vagy, de agyilag is. Nem vetted észre, hogy nettó hülyét csinálsz magaból? Nem csak kommenten belűl ütig egymást a " gondolataid" vagy minek nevezzem ezt az egómán agyfaszt, de a kommentjeid között is logikátlan és következetlen vagy a nagy elveiddel. Tudod erre azt szokták mondani, hogy szar ember vagy! Ne izgulj, részemről ennyi, nem várok semmit tényleg már..
SystemError
@Eriksson: Szánalamasan gyenge volt és előtte is minden...Szerintem ne égesd magad tovább!
Eriksson
@SystemError: Köszi a jótanácsot.
Mondjuk eddig se én kerestem a társaságod, te nem férsz a bőrödbe, ahogy meglátsz. Egy nullára ennyi időt pazarolni, mint amennyit te beleteszel, az már valóban példátlan. :)))
kokopelli
@fideszes gyökér:(04:29)
...nem maga írta,hanem volt a "kinainál" enni,és egy "szerencsekeksz"-ben találta!
Halad a korral,mert a Konfuciusz is újra divatba jön náluk,és a tanácsaiból fognak
élni a narancsosok!.. a szín már majdnem stimmel!
csak úgy....
@Eriksson: 3 napja üldözöd a hülyeségeiddel @SystemError: t és most rá kennéd,hogy Ö keresi a te unalmas,semmit mondó társaságod? neked bé köll szarnom...
eriggy a kocsmába és keress egy hozzád hasonló értelmiséget és itasd le! pia nélkül egy böcsületes alkesznak is sok vóná!
Eriksson
@SystemError: Szeretnéd, ha szeretnélek?
SystemError
@csak úgy...: Szerintem nem is ez a lényeg, hogy úgy viselkedik, mint egy sértett kis óvodás, hanem hogy egy esetben nem tudta kifejteni a szerinte "elveket, gondolatok", utána meg amikor tényleg saját magát döngöli a földbe, akkor meg sértődötten hisztizik. Elvileg egy felnőtt ember, akinek volt munkahelye, ha más miatt még nem is szembesült olyan dolgokkal, hogy a tetteit, elképzeléseit megmagyarázza.. Az ahogy a végén(ezt máskor is így szokta) le akarja zárni, mint konfliktus, hoyg tulajdonképpen az agyfasz, amit leírt szabad gondolkodás joga, igen ez így van szabadon lehet hülye, csak ne akarja megmondani másoknak, hogy erről legyen vagy ne legyen véleményük..
SystemError
@Eriksson: Még beteg is vagy, ezt most hagyd abba jó! :)
SystemError
@Eriksson: Amúgy az elszigetelt, szelektálós, előítéletes, félős gondolkodásmódod alapján neked kellene valami ölelkezős táborba menni. Tudod az ilyen önvédelmi mechanizmusok soha nem véletlenül alakulnak ki.. De ha a felszín kapargatásától menekülsz, akkor ezek a dolgok már a sírig fognak követni..
csak úgy....
@Eriksson: az ember esze megáll! @SystemError: lett egy langyos hódolód ,öszinte részvétem!
kend melegecske,vagy mi a rossebecske? @Eriksson elvtárs...
SystemError
@csak úgy...: eddig sem tudtam eldönteni, hogy macskás nő vagy férfi. egy biztos, hogy macskás! :) Elnézést mindenkitől, itt nem a macskatulajdonlás adja a jelzőt! :)
Eriksson
@SystemError: Szeretnéd, vagy nem szeretnéd? :)))
SystemError
@Eriksson: Igazi beteg vagy, aki azt élvezi,. ha alázzák. Most tegyük is félre, hogy nő vagy férfi vagy. Ha nő lennél sem tartom ezt egy jó kapcsolat alapjának, tudod az ilyen kapcsolatok általában az egyik fél önismereti komplexusaíról szokott szólni. Vagyis agyfasz és hiszti! :)
csak úgy....
@SystemError: Lényeg,hogy beléd esett mint ló a gödörbe... :) Holnap gyün shikari hisztizni,hogy elszeretted a már majdnem müködö kapcsolatát! Jól kezdödik ez az év, tiszta erotika...
SystemError
@csak úgy...: Nem érzem, hogy meglenne az intellektuális szikra köztünk. Elmondom Shikakának, hogy elég csak alázni, semi verbális előjáték és a lábainál fog heverni. Szerintem az úgy is csak ilyen szitukban érzi biztosnak magát, ha másik nem vágyik rá, csak ha alázza! :) Most kicsit lelkiismeret furdalásom van, ki tudja talán két emberi roncsból lett volna egy "nyugodt" pár, még ha a kapcsolatuk szimplán aberrált, személytelken szituációs játékokra épül is.. Legalább nyugi lett volna itt, amíg kikötözve élvezik egymást! :)
Eriksson
@SystemError: Azt sem tudod, hogy nő vagyok-e vagy férfi? Akkor miért ajánlkozol újra és újra egy egész estés kedves társalgásra. Úgy kullancs módra, hogy még lerázni sem lehet? Mondhatni Ungarische porno ami itt folyik.
SystemError
@Eriksson: Látom ebben a témában már aktívabb vagy! :) Teljesen konkrétan nem szeretném! A vegetatív idegrendszerrel is vannak bajok látom. Nem azért "basztattalak" mert fel akarlak szedni, bármennyire is csak így tudja feldolgozni az egód a sérelmeket...:)
SystemError
@Eriksson: Ne drogozz be legközelebb éjfél előtt..:)
SystemError
@csak úgy...: Shikakának ár sok lesz a jóból, ez a technokolon tartott Durbi is egész nap cumizhatja a troll irodában. Egy igazi kis kakas a szemétdombon! :)
Eriksson
@SystemError: Nyugodj meg kicsikém, csukd be a szemecskéd és gondolj arra, hogy apuci betakargat. Csókot lehel rózsás arcocskádra, megsimogatja a fejecskédet.
Jó éjszakát gyerekek.
SystemError
@Eriksson: Figyelj, lehet viccelődni, de van amiért el foglak küldeni a retkes kurva anyádba, ha már két értelmes gondolatod nem volt, de ebben ilyen jó vagy. Tudod MS Elv vannak íratlan szabályok a társas beszélgetésekben, ahol szintén ne csodálkozz a reakción!
csak úgy....
@SystemError: Gondolod shikari értené? :) neki csak egy szívtipró lippsi leszel!
Szerintem össze jönnek még,nagyon passzolnak egymásba !:)
Azon röhögök,hogy nekem még nem vallot szerelelmet egy pasi sem ,perszersze ebbe az illiberális világban...
csak úgy....
@Eriksson: elmebeteg vagy buzeráns? szavazzunk! :)
SystemError
@csak úgy...: Hát, hogy ez sem az akinek vallja magát az biztos. Shikakánál észre vettem, hogy igazából ketten-hárman írogatnak a nickje alatt. Legalábbis van egy olvasottabb és egy igazán primkó. Szóval lehet 22:00-kor váltás van Eriksson-nál is és egy nő váltja. De az is lehet igen, hogy csak menekülök a gondolat elől, hogy egy férfi vallott szerelmet, ráadásul egy alázás miatt, ami plusz nagyon beteg így! :)
csak úgy....
@SystemError: Helyedben örülnék,hogy nem a Hollik Pisti tett ajánlatot,persze így névtelenül...
Esténként óvatosan! Mióta a fidesz nem foglalkozik nö ügyekkel,úgy látszik szaporodtak a buzik! :)
papa.49
@SystemError: a 20.15. re Kérded hogyan érték el ezt a mélységet, nagyon egyszerű a magyarázata, ezek az élősködő pondrók MINDIG ITT ÉLTEK A MÉLYBEN !!!
A történet csak annyi most megpróbálják magukhoz lehúzni a társadalmat, nincs oktatás, a biorobotoknak, meg csak az kell, hogy valaki kolompoljon előttük !!!
Ami meg a ,,vitapartnereidet,, illeti felesleges az igyekezeted HITHŰ fütyiszes )))))))))))))
SystemError
@csak úgy...: Hollik is már szerintem annyira rácsúszott a kokóra, hogy azt sem tudja fiú vagy lány, de a Gulyás is gyanús már. Lássuk be azok, mint a Németh Szilárd már csak tudatmódosulva tudják ezt a sok szart kimondani a szájukon. Plusz egy ilyen főni, aki gyógyszerfüggő, a tanácsadója meg kokófüggő asz elég liberál közeg nem? Ez mekkora vicc, hogy miközben álkereszténykedve félbetörik egy fűves cigiért egyetemisták életét, közben lóg a pofájuk a drogoktól és úgy hazudnak bele milliók arcába:)
SystemError
@papa.49: Én már elvesztettem a fonalat mostanra, hogy ki is a fideszes. milyen tradicionális politikai értékek azok, amik mentén átalakultak Orbán Viktorral együtt, de nem tudnám megfogalmazni, hogy mibe.. Tisztelem a valóban hagyományőrző embereket, nem vagyok keresztény, de be tudom fogadni az intelmek 90%-át és én, aki nem vagyok keresztény látom, hogy lehugyozzák a saját melldöngetett vallási értékeiket. Ezt nem magukra a fidesz szavazókra értem amúgy, hanem a fideszre és persze sok álkeresztény fideszesre is. Szóval vicces, hogy ők mondják, de én szégyellem magam miattuk a keresztény európai értékek miatt, a közös kultúránk része, ahogy fröcsögnek erről mindig. Igazából viszont egyiket sem érdekli!
SystemError
@csak úgy...: 22:01 Nem hiába ez a nick-em, hogy SystemError! :)
papa.49
@SystemError: Egy végtelenül egoista, de nem buta faszi kitalálta, ő valaki lesz, mivel Amerikában nem lehetett így a mi balszerencsénkre itt valósította meg az álmait!!!
Ez a csutipatkány, a kezdetekkor szüksége volt olyanra aki úgymond a semmiből is tud pénzt csinálni, na ez volt a simlicska, meg még olyanokra, akik valamit tudtak is a tanult szakmájukból !!! Aztán beindult a gépezet a 2010 választások után minden klappolt ahhoz, hogy kialakítsa ezt a fajta rendet ami most van !!! Később mikor már láthatóvá vált a csutit körülvevők számára a valódi irány, sokan kiszálltak, vagy kirugdosta őket, de mindenképp a partvonalon kívülre kerültek, viszont a helyeket fel kellett tölteni, ekkor kerültek képbe a rizsaszilárd szerű képződmények, ha megfigyeled szépen mindenütt teljesen alkalmatlan, semmihez nem értő, tőle teljes mértékben függő emberszerűekkel vette magát körül !!!
A szargyártó, a rizsageci, a dudadani, vagy beültette a ,,kedvencét,, rektornak az egyetemre, a lényeg ezeknek a léte tőle függ, ha kirúgja őket, és nem ad nekik második lehetőséget ,,éhen halnak,, mert semmihez nem értenek a ,,feltétlen imádaton,, kívül !!! Ebben van az igazi veszély a nép egy része botor módon azt hiszi, a ,,megmondó emberek,, értenek is ahhoz amiről beszélnek, pedig lilafingjuk sincs semmiről, felmondják a kiadott szöveget, oszt. jónapot, kérdezni is pont ezért nem lehet, mert nincsenek ,,képben,, az adott témával !!!
Írod te már ,,elvesztetted a fonalat,, hogy ki milyen fideszes, sajnos azt kell mondanom már nincs köztük olyan akire egy tál lencsét rábíznák nyugodt szívvel, és ez a legnagyobb baj !!!
Itt már csak a ,,markukat tartják,, a jájemért !!!
Közben maga körül is, és az ,,ellenzékben,, is kiirtotta a lehetséges ,,trónkövetelőket,, pont azért, hogy ne legyen rajta kívül alternatíva !!!Tehát összegezve NAGY SZARBAN VAN AZ ORSZÁG !!!
papa.49
@SystemError: Ezért van szüksége a bajuszosszarra is, hogy eltudja a egyszerű emberek számára játszani a törvényesség látszatát, de mint mondtam a Káberjankótól egyebet nem is lehet várni !!!
herczeg0210
Na ezért választották meg ezt elnöknek. Ennyi esze van! És hinti, hogy mire mondunk igent, meg nemet! Mert ezt mi magunktól nem tudjuk...
SystemError
@papa.49: Szerintem pont ez adja a rendszer kártyavár jellegét, hogy fizetett szerepet játszanak. Ezek nem szakemberek, nincsennek elveik sem, csak a beigért trafik, csúszópénz, stb van előttük. Ha ez nem lesz vagy láthatóen elkezd repedezni a fidesz, akkor ezek másnap fognak lelépni, mert elvtelenek. Szerintembitt is várja Viktort egy nagy pofon, hogy ő elhiszi, hogy ezekben lesz lojalítás, de szerintem az első nagyobb kézmegégetésnél jön a hidegzuhany... Az ország nagy szarban van szerintem inkább gazdaságilag féltem, mert az biztos, hogy itt már minden kozmetika. Az idénre tervezett intézkedéseg megszorításokra mutatnak és az, hogy Viktor ezekből nem enged szerintem nem simán erőfitoktatás, hanem szükség kérdése most. Ez szerintem az igazán rémisztő, hogy mi lehet a háttérben, ami miatt most egyértelmű konfrontációt vállal a populista fidesz a néppel. Még le is sorosozza a munkásokat, ami kommunikációtechnikailag egyáltalán nem értek..mert óriás öngól. Csak az lehet mögötte, hogy azért csinálják, nert le kelk nyomni a torkokon, mert óriási a költségvetési lyuk idénre Az EU húzogatja be a fékeket kifizetésnél, amiket a strómanóknak meg pacsíra előre fizettek ki. Az elvtelen kiskirályokat meg etetni kell, de ha nem a "nem fáj" eu-s pénzből lopják ki, akkor az emberek zsebéből kell. A kiskirálynak mindegy, csak lé legyen. Viszont ezen a pinton fognak összeomlani a kártyavárak, helyi és országos szinten is. A szakmaiság és verseny hiánya nem csak emberekre értendő, hanem Lölő "termékeire" is, amit nagyon kecesen olvasnak ahhoz, hogy piacképesen megéljenek mutyi nélkül... Szerintem meglepő 2019, de az is lehet, hogy a megleoés egy soha nem látott szétrabokt ország lesz és nem csak a fidesz kártyavára fog szétesni.
papa.49
@SystemError: Hasonlóan gondolom én is a jövőt, és még annyit teszek hozzá a mai ,,ellenzékinek,, csúfolt pártok, pártocskák semmit nem fognak tenni a népért, miért, mert az ő pénzük is onnan jön ahonnan a fütyiszé !!! Én nem látok olyan szerveződést amelyik komolyan az élére tudna állni a változást akaróknak!!! Minden egyes pártban vannak olyanok akik tenni akarnak, de sokkal többen vannak akik a ,,fékek,, szerepét választják, az előrelépés helyet !!!
Itt csak a népnek van lehetősége elsöpörni, ezt a gyülevész bandát, és ez kétséged ne legyen nem lesz vértelen !!!
SystemError
@papa.49: Nem tudom mi gaz abból, hogy felismerték az együtt politizálás kényszerét. lássuk be ennek csak jogi formában van értelme, vagyis kell egy párt, ami összefogja őket. Ennek egy új pártnak kell lennie, különben ugyanaz a homokozó lesz mint eddig. Az új párt miatt ketté fognak esni a régi pártok és akik nem lépnek ki, azok végleg el fognak sorvadni. itt még azért sok átalakulás és szelekció lesz az ellenzéknél is, de talán most ez el is indult és van is rá idő... A szörnyű az egészben, hogy szerintem teljesen egyértelmű, hogy mi lenne az igénye a népnek és a közel 50% pártpreferencia nélküli szavazónak, amivel akár holnap le lehetne válatani a fideszt, de ahogy írtad itt egy tálból eszik most mindenki vagy biztonsági játékos lett sok ellenzéki "megfáradt" politikus, de sajnos vagy ne sajnos nekik hullaniuk kell most, ha nem veszik fel a tempót
verőce21
@SystemError: Sok racionalitás van az irományaidban, de ez a változás '19-cel kezdődően 20 évet is igénybe vesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.