– Az önkényuralom és korrupció elleni kiállásunkban nem számít, ki a jobb- és baloldali, minden becsületes magyar emberre szükség van a demokratikus jogállam helyreállításához. Mentsük meg hazánkat az orosz, macedón és magyar bűnözőktől, iszlamista diktátoroktól és terroristáktól, őrizzük meg a keresztény Európa demokratikus értékeit! Csatlakozzon MÉG MA és támogassa a szabad magyarok közös mozgalmát – írta 2018 utolsó napján Márki-Zay Péter. A független hódmezővásárhelyi polgármester Mindenki Magyarországa Mozgalma ugyanis szilveszter idején új honlappal és Youtube-csatornával indult el. A honlapon köszöntővideóban magyarázza el a mozgalom elnökeként debütáló Márki-Zay, hogy miért fontos cselekedni. Márki-Zay nemcsak a mozgalomhoz való csatlakozásra buzdítja a vele szimpatizálókat, hanem „a szabadság kis köreinek, a Kossuth-köröknek” a helyi szintű, vidéki és fővárosi megalapítására is.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@Shikari: Szeretnél te emberileg felérni a cipője talpáig, alulról!
Commenter
Igen! Ilyen egy buta," korrupt és tehetségtelen"(by Lázár János) ember felhívása egy politikai mozgalomban. Remélem minél többen csatlakoznak. Sok sikert kívánok MZP-nek és mozgalmának.Nem mondom hogy hajrá, mert az már egy lejáratott szitokszó lett.
bencemacska
@Shikari: Szeretnél te emberileg felérni a cipője talpáig, alulról!
csipetke
@Commenter: 14:06 Ilyen emberből kéne 1-2 tucat,és el lehetne söpörni ezt a rablóbandát.Azt nagyon becsülöm MZP-ben,hogy -ahogy ő írta-"erős ellenszélben" sem adta fel,és dolgozik a városért becsületesen. Pedig annyitisér jankó millió módon tett neki keresztbe,nyilván bosszúból,Hódmezővásárhely miatt,és mert ezért kiesett a pixisből orbánnál.Dehát,orbán így működik,akire már nincs szüksége,azt eldobja,mint a műsoros papírzsebkendőt.
dr. prédikátor
@Shikari: Hallottad te geci! "Minden becsületes magyar emberre szükség van"Te NEM TARTOZOL KÖZÉJÜK!!!te egy primitiv barom náci vagy!!!
Commenter
@csipetke: ez így van annyitisér képtelen belenyugodni a vereségbe. orbán nagyon sok embert tényleg úgy dobott el, mint azt a bizonyos papírzsebkendőt, a korábbi külpol tanácsadóján, a későbbi amerikai nagyköveten át lázárig és simicskáig és még sorolhatnám. Kifacsarta, megrágta és kiköpte őket. A mostaniak remélem már vele együtt mennek a lecsóba.
Csizmás Kond
..úgy emlékszem polgármesternek volt megválasztva nem ribiliórendező karmesternek...amúgy ha már bűnözőkről beszél miért tesz különbséget közöttük...mennyivel jobb egy nyugati bűnöző hogy azt nem is említi mintha nem is léteznének ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.