A mentőket a többi autós hívta, akik látták az esetet, de a nő életét már nem lehetett megmenteni.

Alig néhány perccel azt követően

gázoltak halálra egy 25 éves nőt szerdán éjjel az M3-as autópálya fővárosból kivezető szakaszán, hogy egy közeli parkolóban összeveszett barátjával, majd kiszállt a kocsiból és gyalog indult el a sztrádán az autók mellett,

tudta meg az RTL Klub Híradója.

Összeveszett barátjával, ezért sétált az M3-ason a halálra gázolt nő

A csatorna információi szerint az áldozat kivette a barátja kezéből a slusszkulcsot, majd rázárta a férfira az autót. Ezután elsétált a helyszínről, de pár száz méterrel később elgázolták.

A mentőket a többi autós hívta, akik látták az esetet, de

a nő életét már nem lehetett megmenteni, a fején szenvedett halálos sérülést. Autóba zárt barátját a rendőrök szabadították ki.

A gázoló elhajtott a helyszínről. Kiderült, egy 20 éves gyömrői férfi volt a cserbenhagyó, akit délelőtt otthonában fogtak el az egyenruhások. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy tett-e vallomást.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(RTL)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Nem ismerte a belső ajtónyitót? Miért lepődsz meg rajta?
Képzeld el azt a pasit, amelyiknek a csaja a sötét autópálya sávjaiban kavarcol. Szép pár, tökéletesen összeillenek. Ha bármelyik normális lenne, már kirína a másik mellől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maci0427
@1magyar: Pontosan ! És ha nem is a pályán szállt ki esetleg, hanem mellette, akkor sem kellett volna az autópályán sem és más közúton sétálgatni ! Valami nagyon nem stimmelt vele.
1magyar
@maci0427: Én jobban sajnálom aki elütötte 20 évesen, elhiszem,hogy bepánikolt, lehet, hogy én is bepánikoltam volna, pedig igen régóta van jogsim.
Az autópályán a gyalogos az utolsó amire számíthat valaki.
1magyar
@maci0427: Én úgy értelmezem, hogy a nő vezetett, mert, egy mozdulattal rázárta a férfira az autót.
maci0427
@1magyar: ------ Nem Azt írták, hogy a Tankcsapda koncert után az anyja taxival ment haza , Katáért meg a barátja jött és vitte el. A kocsiban összevesztek, nyilván "benne volt még " a koncert hangulata és a barátja megállt, így a lány kivette gyorsan a slusszkulcsot a jobb ülésen ülve, kiugrott és a barátjára zárta az ajtót ! Lehúzódva állt meg a pasi, de a lány mégis " kitévedett ...brrr az M3 as a bevezető útra, és azt sem tudva, hogy merre hol van, kezdett gyalogolni ! Na ezt írták az újságok ! Koncerti hangulat , nagy balhé a baráttal és halál a vége ! Valaki a Facebookon feltette Kata adatlapját láttam én is és még sokan gondolom, lehetett látni képeket is róla és "másokról" is...!!! Felelőtlenség magas fokon ! A gázoló srác meg egy gyakorlatlan volt, megijedt a pályán sétáló Katától...!!!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Válasz saját magamnak!Jelentem tudatlan vagyok,nem tudtam ,hogy az "e" típusú Audik ajtaját (sem) lehet belülről kinyitni,ha lezárják a kocsit.
görbetükör
@1magyar: Teljesen mindegy, ki a hibás.
A gázoló ott hagyta - és ez részint bűncselekmény, részint mélységesen megvetendő morálisan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.