A kormánypártok távolmaradása miatt határozatképtelen lett az Országgyűlés csütörtöki, az ellenzék kezdeményezésére összehívott rendkívüli ülése. A tanácskozáson így csak a napirend előtti felszólalások hangozhattak el, amelyekre a kormány nem is reagált. Az ellenzék eredetileg tárgyalni szeretett volna a tavaly december 12-én lezajlott parlamenti szavazásról, továbbá a december 16-17-én, a köztelevízió székházánál történtekről.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a cenzor tobzódása miatt ide kell betegyem:

Nomen est omen

Ad Őfenesége kolostorba vonulása

Az ötlet felmerülése, pontosabban nyilvánosságra kerülése, kapcsán már elgondolkodtam a dolgon. Elsőre az ugrott be, hogy – utalván a tényre, hogy mi volt az épület utolsó értelmes funkciója – Őfeneségének szüksége van egy pávatánc színházra!
Most, hogy a propaganda kiemelten utal az épület eredeti funkciójára, na és persze tekintettel arra, hogy az utóbbi időben ismételten előtérbe került Simicska örökbecsűje. Valamint az is hatással volt, hogy hangsúlyt kapott az információ, hogy – bár csak egy erősen foghíjas – könyvtárat is kap a közismerten műveletlen paraszt-suttyó: ez lett a Spermai kolostor! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.