A nyugdíjasok idén is számíthatnak a kormányra. A kormánypártok ebben az évben is vállalják, hogy megőrzik a nyugdíjak értékét. Azt szeretnénk, ha a magyar gazdaság elmúlt években elért eredményeiből részesülnének a nyugdíjasok is, hiszen “ők azok, akik az elmúlt évtizedekben keményen dolgoztak ezért az országért” – mondta Dunai Mónika, a Fidesz országgyűlési képviselője pénteken Budapesten újságíróknak.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Számíthatnak a népnyúzó kormányra. De az nem lesz babazsúr. Olyan inflációt kapnak, hogy tízszer 2,7% sem fogja kompenzálni a semmivé foszló nyugdíjakat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Hazudni mindig sikerül a kormány valamelyik emberének, vagy a közelieknek. Mennyit vett el ez a kormány azzal, hogy nem a svájci indexálást használja az emeléseknél?, és mindezt nem egy 13. haviból, hanem az alapnyugdíjból veszi vissza.
Nessy
@RonaGyuri: Ezzel is csak egy elmeszoc. otthon lakóit tudják megetetni!
Ha már úgy dübörög a gazdaság, visszaállíthatnák a svájci indexálást,amit a fidesz vett el. amil bizony nem 10%-t jelentett l az elmúlt pár évben. Mi akadályozza őket a 13. havi nyugdíj visszaállításában, hiszen most nincs világválság!
Éves szinten az infláció sem annyi, mint amit szíveskednek a "maginflációban" számolni!
Nem szégyenlik magukat! Még ebből a kicsiből a "milliomos nyuggerek" hitelezzenek a költségvetésnek, aztán majd megint "kiszámolják", hogy 2,6% volt az éves az infláció, és nem jár semmi!
advocat
Ti meg nem adtátok vissza! Pedig a 14 havit is megígérték! Igaz a 13 havit is a szocik aták. Erről ennyit. De miért néznek minden öreget egyúttal hülyének is.
lusta
@advocat: Igazuk van. Megtehetik és meg is teszik, hogy hülyének nézzék a nyugdíjasokat.
Madácsi Pali
A 13 javít a szocialisták adták és a válság miatt kellett visszavenniük. Most úgy csinálnak O1G és barmi mintha nem ők követelték volna a leg hangosabban a deficitcsökkentést. Több mint 8 éve vannak hatalmon, a nyugdíjak értéküket veszítik miközben "Magyarország jobban teljesít". Bár mikor vissza adhatták volna.
Aki Én
A szocialisták elvettek egy havi nyugdíjat, de a nyugdíjasok idén is számíthatnak a kormány 27%-os áfájára, a megduplázott adónemekre, megemelt járulékokra, megvont szociális juttatásokra, az égbe emelkedő árakra, a lenyúlt gázárcsökkentésre, az otthoni fagyhalálra és a tényeket telibe szaró propagandára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.