A romániai magyar politikus jó kapcsolatot ápol Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettessel, az ő oldalán mutatkozott utoljára nyilvánosan. A román lapok részben erre alapozzák feltételezésüket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@kereső: Helyettük majd baszogatnak minket !!!
kissé felnőttem
ugyan már egyel tőbb vagy kevesebb, Amúgy nem is vártam mást ez a sok keletes látogatások törvényszerüsége, szivességként.
aggályra semmi ok minket szibériába tervezett Hitler,( pontosabban az Uralon tulra ) hamarosan kiderül hogy Q 1 hová ? hová hát ugyanoda minket is .Erre kell az uj magyarságkutatás is mennyi még arrafelé a maradvány aránya?
kokopelli
@kissé felnőttem: Olvastam pár (a szájukat befogni nem hagyó) külföldi újságokban,hogy
a letelepedési engedélyek mögött tucatszámra olyan tulajdonosok vannak,akik a nyugati
bőrpályákon kényszerített nehéz altesti munkával gazdagítják a futtatóikat! A prémium a
gazdiknak,majd a lóvé kamatos "visszatérítése" lesz a magyar kormánytól!...vagy csak egy része? ..csak kérdem! ;-)))))
kissé felnőttem
@kokopelli: ebből én kimaradtam erre mondják ez a korrupció. csak engem nem avattak be a részletekbe igy nem tudom. itt meg akármi is lehet.
csipetke
Vajon miért gondolják,hogy itt van az ürge?Hacsak nem azt gondolják Romániában is,hogy a bűnözők összetartanak.Orbánnak meg már tökmindegy,hogy eggyel több ugyanolyan bűnözőt fogad be,mint saját maga.
kereső
Nocsak,nocsak! Az ájtatos álkeresztény semmijen! Bukott politikus köztörvényeseket bujtat ez is, mint a főnöke? Mit szól ehhez az "igazi" főnöke?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.