Az ügyben érintett Márki-Zay Péter és a felesége is, aki az intézményen kívüli szülést levezette. A bizonyítási eljárás során ma meghallgatták a szülésznőt, Márki-Zayné Vincze Feliciát, aki a kis Endre születésénél egy gyakornokkal együtt segédkezett. Bár a protokoll szerint a szülésnél a szintetikus K1-vitaminból, az ún. fitomenadionból a születéskor kell megkapni az első adagot az újszülöttnek, ezúttal ez nem történt meg. A bíró kérdésére Vincze Felicia azt felelte, csak akkor szokott K-vitamint adni, ha a szülő kéri, és ő ellátta azzal a tanáccsal L-éket, hogy legkésőbb öt napon belül adjanak a babának K-vitamint, és ez szerepelt a születés után átadott dokumentációban is. A vádlottak azt vallották, nem emlékeznek arra, hogy ilyen információ elhangzott volna. A bíró szerette volna látni a szülészeti cég szerződését a vádlottakkal, de a szülésznő azt felelte, hogy az már nincs meg. A Te Szülésed Kft. ügyvezetője ebben az időszakban a hódmezővásárhelyi polgármester,...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
@karma1: Gondolom lézerjankó mancsa van a dologban, mivel ez a takony akar visszakerülni a polgármesteri székbe. Ez is olyan mint a geci főnöke, elégtételt vesz lejáratással, mert más eszköze nincs MZ ellen. Sajnos a vidéki lapok mind lőrinc baráté, így mindenki ezt a család ellene irányuló ocsmányságot fogja olvasni. És ez még csak a kezdet. Szörnyű hónapok elé nézünk a választások miatt. Amúgy feltett szándéka ennek a faszorrúnak Botka elmozdítása is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
"nem adták be neki a véralvadáshoz szükséges, kötelezően előírt K-vitamint, és amikor agyvérzés miatt rosszul lett, nem hívtak hozzá orvost.
Később pedig, amikor egy segítőjük orvost hívott, próbálták megakadályozni a baba megmentését. A kisfiú néhány nappal később a kórházban elhunyt."
Nyilván ennek is a szülésznő az oka...
Egyébként protokoll ide vagy oda én például otthon születtem bába segítségével nem volt nála K vitamin, mégis itt vagyok...
karma1
@Dr plágium: Ha melyebben elolvasod a cikket, akkor benne van, hogy ezt a K valamit NEM kotelezo a torveny szerint beadni, hanem csak ha a szulo beleegyezik. Tehat Marki - Zayne MINDENT torvenyszeruen csinalt, megkerdezte a csaladot, az nem akarta az oltast, es innen meg kovetkezett a tobbi tortenes... Marki-Zayne IS kikezdhetetlen, mint Dobrev Klara. Azert lezerjanko beprobalkozik,...Szerintem en sem kaptam 65 eve ilyen oltast...
Dr plágium
@karma1: Teljesen nyilvánvaló, hogy mire megy ki a dolog.
Azzal együtt a K vitaminnak mi a f@sz köze van ahhoz, hogy a szülők nem hívtak orvost, és meg akarták akadályozni a babájuk megmentését.
karma1
@Dr plágium: Gondolom, a Te idodben nem volt kerdes a szulok fele, hogy akarjek-e azt, hogy ilyen-olyan betegseg ellen beoltsanak Teged, vagy sem, mert ami elo volt irva, es amit kellett, azt mindenki megkapta, es nem biztak ra "demokratikusan" a szulokre, hogy mit akarnak azok beadatni a gyerekuknek.
Jo, hogy itt vagy es megmaradtal - vagyunk igy meg paran ezzel. Szerintem en sem kaptam K vitamin oltast (vagy mi a gyaszt)
karma1
@Dr plágium: Nekem meg me'g mindig az az egyik fontos kerdes, hogy hogy lehetett UGYANAZ a gyerekorvos Agardon es Hodmezovasarhelyen. Nem veletlenul arrol lenne szo, hogy talaltak valakit, aki hajlando exponalni Marki-Zaynet? (persze negativan)
anima
Öt évvel ezelőtti ügy - ???
Öt évvel ezelőtti ügy miért tart még mindig? - !!!
Isten majd úgy is feltámasztja... Ja, hogy te nem hiszel ebben? Milyen keresztény vagy te mégis?

Hogy a végén, kb. 2 év múlva (amikor már nem ellenfél) ártatlannak nyilvánítják Márkit?
Senkit nem fog érdekelni.
Karaktergyilkosság ezerrel, fideszes patkány módra !!!
Meg kéne törni ezt a fajta jeget, és visszatámadni, mert a legjobb védekezés a támadás!

A Fidesz öl, butít, és nyomorba dönt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.