A Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára szerint Manfred Weber, Európai Néppárt (EPP) európai bizottsági elnökjelöltje téved, a CEU nem ment el Magyarországról.

Kovács Zoltán: a Jobbik idegengyűlölő, a CEU pedig nem költözött el

A politikus ezt arra reagálva írta pénteken a Twitteren, hogy Manfred Weber az egyetem ügyével kapcsolatban azt mondta, Orbán Viktor miniszterelnök "hozott néhány olyan döntést, amelyet nem tudok elfogadni, amelyet a frakcióban nem tudunk elfogadni".

Kovács Zoltán üzenetében az áll:

a CEU nem ment el Magyarországról és a továbbiakban is Budapesten fog üzemelni.

Hozzátette: a EPP csúcsjelöltjének inkább amiatt kellene aggódnia, hogy a baloldali pártok összeszövetkeztek a "xenofób és antiszemita" Jobbikkal.

(MTI)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Kovács CEU-diplomás Zoltán inkább amiatt kezd aggódni, hogy a baloldali pártok összeszövetkeztek a „xenofób és antiszemita” Jobbikkal. Végül is, ahol migránsonként 15,5 millió forintból „védte meg” az országot a kormány és ebben kurvára nincs benne az évek óta tartó uszító kampányokra elégetett több milliárd közpénz, ott valóban a fideszes közvéleménykutatás szerint haldokló ellenzéki összefogás a legnagyobb probléma, amiért tövig kell rágni a körmünket. Röhöghetne még a vakbelem is, ha nem volna végtelenül cinikus és gyomorforgató: miközben a kormány csilliárdos nagyságrendben uszít és hergel és gyűlöletet szít és tereli a figyelmet a valós társadalmi kérdésekről azért, mert az elvetélt sufnijogász és erkölcsi vakondtúrás belepusztulna a hatalom elvesztésébe.
Lepényleső
...a fydes szóvivő meg szépek,s haza mentek a legények? Így van vége a mesének?
Desischado
Nyilván kezdenek fosni, mert az ellenzék végre teszi a dolgát, és az emberek is felébredtek, egyre többen. Remélem, hogy látom még ezt a hazug, gerinctelen véglény kovácsot is vezetőszáron. Rászolgált ezerszeresen.
anima
Kovács Zoltán idegengyűlölő, és nem költözik el.

De ez a kisebbik baj.
Kovács Zoltán magyargyűlölő is, mert aki 10 millióból 7,5 milliót koloncnak érez - szükséges rossznak -, akik csak akadályozzák Orbán királlyá avatását, azok nem magyarok, hanem idegenek.
Idegen magyarok.
Magyar idegenek.

idegileg ki/vagyok - magyar-e vagyok?
Borsodi
A Jobbik idegen gyűlölő a fidesz meg Magyar inkább segít a külföldieken mint a Magyarokon.
Vagy ez a természetes?
creativehun
Régi viccbe illő ...kinek hiszel drágám..a szemednek vagy nekem??? Nos..én a szememnek hiszek...Egyébként...egyre többször gondolok rá,hogy Bacsó Péter nevezetes Tanú c. filmjét akár napjaink Magyarországáról is rendezhette volna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.