Várható volt, hogy kiszivárog az MTVA-ban készített belső felvétel mindarról az atrocitásról, ami "a köztévében" az országgyűlési képviselőket érte. Elsőként a Varju László DK-s országgyűlési képviselő rángatásáról, ütlegeléséről, rugdalásáról készített felvétel látott napvilágot.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@Mirabilis: na az nincs, amig a fideSS van.
tudode
Állatok!
.
Emiatt a BELÜGYÉR, ha nem SIC, SIC = anarchia!
RonaGyuri
Ha nem is jogilag, de igaza van az állampártnak

A Varjú film sorsa és a derék Sallai mester a témát is érintő mesterkedése némi újragondolásra késztetett

Az elmúlt órákban újra központba kerültek az események az MTVA székházban. Na nem az illetékes oldaláról, hisz részükről a hárítás és az időhúzás az egyetlen cselekedet. Valahogy kezd feledésbe merülni egy közkeletűnek szánt csúsztatás. Sallai is csak félszóval „bemehetnek oda, ahová nem lehet.” utal rá. A „közüzem megzavarása” vádról van szó, pontosabban a „Btk. 323. § Közérdekű üzem működésének megzavarása”.
Hic & nunc nem mélyednék el a közérdekűség jogi kérdésére, annál is inkább az üzemre. Sőt meg kell állapítsam az MTVA egyenesen gyár, hazugság-gyár, de hogy az eredeti kifejezésnél maradjunk; nagy-üzemi volumenben hamisítják a híreket. Amit jól jellemez az - az egyébként kontra-produktív – igyekezet, amivel a Varjú féle filmet manipulálták! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.