Soros György pénzéből szervezik a tüntetéseket, azért, hogy Magyarországból is bevándorlóországot csináljanak – közölte a kormányszóvivő szombaton.

Ennyit mond a kormány a tüntetőkről: "Soros György"

Hollik István a kormány Facebook-oldalára feltöltött videóban hozzátette: ezért támadják egész Európában a bevándorlásellenes kormányokat.

Ellenzéki pártok, szakszervezetek és civil szervezetek délutánra kormányellenes demonstrációt hirdettek a fővárosba. Több vidéki városban is szerveztek tüntetéseket a napokban a rabszolgatörvény ellen.

(MTI nyomán)

(Fotó: MTI/Mohai Balázs)

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ez a lemez már nagyon karcos! Valami újabb ötlet?
Egyébként, ha esetleg a valóság is érdekel, akkor nem "be"vándorló, hanem "ki"vándorló ország lettünk / vagyunk!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Hollikot nem lenne szabad mikrofon elé állítani, őt kezeltetni kellene, láthatóan nem tiszta fialás.
Nessy
Ez a lemez már nagyon karcos! Valami újabb ötlet?
Egyébként, ha esetleg a valóság is érdekel, akkor nem "be"vándorló, hanem "ki"vándorló ország lettünk / vagyunk!
verőce21
Az ellenzéknek nem Magyarország érdeke, csak a (bevándorláspárti) hatalom megszerzése és a pillanatnyi politikai balhé a fontos.
Yoda69
@Mirabilis: Sajnos vidéken még elég sokan, főleg úgy Hog a fideSS tévén kivül más media nincs.
simmering73
Hozza rátok a Soros György a szaporafosást még vagy húsz évig. Barmok.
Eladott Ország
Ma folytatódik az országos tüntetéssorozat és természetesen folytatódik a mocsármédia immár szokásosnak nevezhető handabandázása is, mert a fizetésért keményen meg kell dolgozni. Nem létezik olyan közpénzből kitartott propagandaoldal, ahol ne Soros György zsoldosaiként igyekeznének beállítani mindenkit, akinek elege van az Orbán família országlásából. Tehát lényegében Orbán zsoldosai küzdenek a magyar társadalom azon tagjai ellen, akik a lapítás helyett a hangos vélemény nyilvánítást választották. Értem. Nincs ebben semmi rendkívüli. Január van, esik a hó, a fizetett propagandista óbégat és hazudozik. Ez a dolga neki.Nem tudom, mit kell fizetni egy tüntetésen amúgy. Ja, és haragszom Sorosra, mert még soha egyetlen fillért sem láttam tőle, pedig állítólag Soros-bérenc vagyok. Hol a bérem? Mekkora lesz majd a meglepetés, amikor három év múlva egyszerre csak megjelenik a számlámon egy nagyobb összeg, feladó Soros György, komment "köszönöm áldozatos munkádat."
tudode
Mit mondhatna azon túl, hogy Soros, mivel nem csak HAZÁJÁBAN kever a szarkabőrbe bújt csúszó, mászó, belezavar a NEMZETKÖZI kutyoldába is:
.
Közzététel: 2018. dec. 28.
.
---- Orosz befolyás Magyarországon - Teljes film
.
www.youtube.com/watch?v=zRcZzejPOMk&list=PLwZtTJKHNDYhHUbHdiTQdliQGPtd5P3fr
.
Oroszország olajjal, gázzal, atomenergiával, álhírekkel, kémekkel és exportált korrupcióval szerezte vissza magyarországi befolyását. Kilencven perces dokumentumfilmünk az orosz–magyar kapcsolatokról.
-------------------------------------------------.

--------------------------------------
Közzététel: 2018. márc. 14.
Így lett Magyarország az új hidegháború egyik főszereplője
www.youtube.com/watch?v=ILxGCoxsnZ8
.
Indul a 444 új videósorozata az orosz befolyásról Magyarországon. Az első részben azt járjuk körbe, hogy a Szovjetunió összeomlása után befelé forduló Oroszország hogyan kezdett el újra terjeszkedni. Vlagyimir Putyinból pedig hogyan lett Orbán Viktor miniszterelnök legfontosabb külföldi szövetségese.
----------------------------------
...
Talán már azt sem tudja HOL A FEJE!
verőce21
A bolsevisták mindent elkövetnek, hogy megsemmisítsék a magyarság érdekeit, öntudatát, nemzeti létét, alkotmányát, múltjára vonatkozó emlékeit, s mindenestől hamuvá perzseljék a magyar társadalmat.
steve82
@verőce21: Neked meg az érdeked, hogy pér forintért csicskázz orbánnak, mert különben éhen halnál, mert arra se vagy képes, hogy felemeld a segged és normális munkát keress.
verőce21
@steve82: Néhány hónapja olasz szakácsnőnk van, az egészséges táplálkozás érdekében. Azóta remek, tiszta, egyszerű olasz ételeket eszünk. Olajos töklevest, fokhagymás apróhalat, csőben sült makarónit, rántott padlizsánt…és oliva minden mennyiségben.
Egy nép mély titkai ezek az ízek, illatok. Itt egy nép árul el titkaiból valamit, az asztalnál.
(Ennyit a néhány forintos jövedelmemről)
Eladott Ország
Hollik István megfésülte a haját (igen, van neki), felkötötte a nyakkendőt és szemrebbenés nélkül mondta bele a kamerába. Tegnap a videófelvétel fel is került a Fidesz Facebookjára, ma a kormányéra (fontossági sorrendben nyilván) és erről az MTI nem felejtett el tájékoztatást adni, mert rettentően fontos esemény ez. Még soha nem hallottuk, hogy a magyar kormány a tulajdon polgárairól és a polgárainak hazudna, mint a vízfolyás. Olyat pláne nem hallottunk, hogy az állampolgári jogaival élő polgárokat ócsárolná és mocskolná a tulajdon kormánya. Ugye, Pityu? www.facebook.com/kormanyzat/videos/2272881216265114/
Maxipocak
@verőce21: Seholse nem vagy. Én a Hiltonban lakom. Londonba, külön szakácsom van. Na ne fárassz, ennyire nem fizethet jól a Lendvai utca.
kokopelli
@Maxipocak: Román hajón szolgál,és azt esznek,amit a kikötőben összelopnak! (;-))
verőce21
Eljelentéktelenedik az ellenzék. Szemmel láthatóan nem tanultak a tavalyi év hibáiból.
Továbbra is nevetséges cirkusszal és mutatványokkal igyekeznek felkorbácsolni az indulatokat.
verőce21
@fideszes gyökér: (14:46) A "droit de naissance" rögeszméje megfertőzte a gyülevész fajtádat?
zzszalai
[11#1-Itt találsz meztelen_lányok a városodban : My.Su/Lanyok
verőce21
@fideszes gyökér: Emiatt kellett nevet változtatnod?
De összekeversz valakivel.
verőce21
@fideszes gyökér: Valami nagy ellentmondásban vagy önmagaddal.
Rockxy
Ugyanmár miért annyira hihetetlen, hogy a sorosalapítvány-féle pénzekből finanszírozódik a tünti?
Ha pedig nem, akkor mibűl?
Nem lehetne inkább a finanszírpénzekből órabért emelni egyes cégekben?
Ugye nem?
Ancrilinna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > tinyurl.com/kp95cw8
tudode
Ennyire képeSSek azok, akiket a GAZDIJA "még" használja LEMEZLOVASKÉNT!
.
"EZ" is annak a reményében nyomja EZEKET a sóDER, DIE DAS-t, hogy amikor beletörik a LEMEZBE a szakbarbár TŰJE, belelöki őt, mint a többieket valamelyik BÁRSONY hokedlibe SZAKBARBÁRKOTNI, azaz kihasználják az ÖREG HARCOST, áttételesen az adófizetőket!
simmering73
Soros György ante portas. Rettegjetek és borzongjatok.
babp1982
Már kitslálhatnának valami újat mert ez a sorosozàs màr kib... tt uncsi, vagy csak ennyi tellik tőlük? Biztos a halacska
a tanácsadójuk így már értehő illetve ezért nem érthető-:))
babp1982
@fideszes gyökér: hajrá megyek és elbeszélgetek vele, utca házszám emelet ajtó név-:))))
csipetke
...miközben az agyatlan fidesz minden,számukra kellemetlen dologban Sorosozik,Soros-ügynöközik,nyomja a bevándorláspárti izéééket,lehet,hogy Gyuri bácsi ügyesen kicseréli a Tena betétjét,elolvassa a fidesz újabb f@szságait,jót nevet rajta,és békésen lesz@rja az egész G-bandát
csipetke
@verőce21: 14:06 Ez a rizsa pont annyira igaz,mint a fidesz beteges Sorosozása.
Nessy
@csipetke: Ez már a fidesz fixa ideája. Tényleg, a sok szócséplő helyett elég lenne egy öreg magnó, végtelenített szalaggal. Mennyivel olcsóbb lenne!
juttka
@verőce21: Betanultad a kormány szövegét, okosabbat nem tudsz mondani? Saját vélemény nincs?
juttka
@verőce21: Jól írod, a bolsevisták, G.O.V. és bandája! egy ideig jól álcázták magukat, aztán visszavedlettek komcsi-bolsinak, amik voltak eredetileg is.
karma1
@fideszes gyökér: Olivaolajat mindenki tud vasarolni, a szenhidratos "egeszseges" pasta-tol meg kapjon o cukorbetegseget meg korai elhizast. (Az egyik legegeszsegtelenebb konyha az olasz. Semmi nem jo benne, csak az izek. A gorog konyha az igazi, szinten olivaolajra alapozva, viszont rengeteg nyers zoldseg es gyumolcs van az etlapjukon, meg a sovany kecskesajt.)
Olasz szakacsnot kirugni, helyette egy bajszos gorog not alkalmazni, aki szuperul foz - max csak a borotvahabon tudnanak osszeveszni.
Desischado
@simmering73: HJót nevettem! Mondjuk, Hannibált is hozhatná. Értelmes ember ezen már csak nevet, hogy ezeknek mindenre Soros, Brüsszel, na meg a migráncsok vannak terítéken. Sokszor gondolkodom, hogy egy 88 éves idős emberben mi lehet ilyen félelmetes? És ha én is Soros bérenc vagyok, akkor hol a juttatásom? Meg mindenki másé! Figyeltétek, hogy a trollok milyen aktívak lettek? Nyilván ki van adva ukázba, hogy ostorozni kell mindent és mindenkit, aki nem a fidesznek nyal. Szerinted joggal gondolom, hogy félnek?
desiro
@verőce21: Igazad van!!!
Kövér László – MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt)

Járai Zsigmond – MSZMP-tag
Matolcsy György – MSZMP-tag
Martonyi János – MSZMP-tag
Pintér Sándor – MSZMP-titkár
Schmitt Pál – az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban
Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag
Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Fónagy János – MSZMP-tag
Vonza András – MSZMP-tag
Ligetvári Ferenc – MSZMP-tag
Chikán Attila – MSZMP-tag
Boros Imre – MSZMP-titkár
Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag
Harrach Péter – MSZMP-tag
Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár
Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag
Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár
Boross Péter – MSZMP-tag
Balogh Gyula – MSZMP-tag
A Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tisztségviselői voltak:
Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Varga Mihály – KISZ-titkár
Rogán Antal – KISZ-titkár
Deutsch Tamás – KISZ-titkár
csipetke
@Rockxy: 17:21 A tüntetéshez miért kéne pénz?Akár Sorosé,akár valaki másé?A fidesznek egyszerűbb minden sz@rt Sorosra kenni,mert az 1 bites ökrök még tán benyalják.Olyan hihetetlen,hogy qrvára elege van mindenkinek,de legalábbis az emberek nagyrészének a G.o v-ből,és a pökhendi rablóbandájából?
tulipan
A fő köpönyegforgató!!!

Orbán Viktor az, aki
― (ifjú)kommunista lett, amikor attól remélt hasznot;
― kommunistaellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― liberális lett, amikor attól remélt hasznot;
― liberalizmusellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― vallásellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― vallásos lett, amikor attól remélt hasznot;
― Trianon-ellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― Trianon-gyászoló lett, amikor attól remélt hasznot;
― oroszellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― oroszbarát lett, amikor attól remélt hasznot;
― EU-párti lett, amikor attól remélt hasznot;
― EU-ellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― konzervatív lett, amikor attól remélt hasznot;
― illiberális lett, amikor attól remélt hasznot;
― III/IV-es együttműködő lett, amikor attól remélt hasznot;
nezelodo
Soros hajlott kora ellenére Orbániaban olyan szerepet játszik mint ötvenhat utan a sötétben bojkalo ellenforadalmar, akivel a megtorló belugyer, meg a szochazas plecsnivel duplán kistafirungozott pápai sameszai riogattak. El tudom kepzelni, hogy a keresztény tömegpart milyen buzgón fohászkodik Istenhez, nehogy jobb létre szenderuljon a Gyuri ba', mert új patasordogot kell keresniük, és veszélybe kerül a brüsszeli fülkeforradalom is! Ha pedig Isten ezeket a gonosztevőket támogatná, amit a mi szeretett anyaszentegyhazunk is, akkor sokunk érzi úgy, nincs mit keresnünk köztük.
kokopelli
@csipetke: Az állítások a saját "toprongy-hordának" szól,hogy ébrentartsa őket!
Ők maguk sem hiszik el,de a propaganda az utolsó "katonáig" él! ( "I.Adolf a gyá-
va" sem adta fel!!!)
kereső
Akkor tegnap kétmillió Soros György tüntetett a Kossuth téren orbán=fidesz=NER ellen.
/molylepkéknek: rákay philip fejszámoló mondta: megtelt a Kossuth tér kétmillióan vagyunk.../
F_Viktor
@kokopelli: Írod:
"Az állítások a saját "toprongy-hordának" szól,hogy ébrentartsa őket!"

Ez pontosan így van, orbán és a fityesz vezetése sem hiszi el amit mondanak, tudják, hogy hazudnak, viszont a mára az agyilag teljesen leépült, zombivá vált birka nyája csak ezeket a végletekig leegyszerűsített mondatokat értik csak meg.
Eladott Ország
@Yoda69: tegnap, 23:26; És vidéken a fidesz médián kívül, az öszes megyei lap fideszes. Ezt a versenyhivatal nevű szarfaszú fidesz banda tudomásul vette. Már mindent meg mernek csinálni, lassan már a pofánkba is bele fognak szarni, ha hagyjuk.
kokopelli
@F_Viktor: .annyira megy már a hülyítés hogy a legjobb haverjaim (óvodától a család-
alapításig majdhogy összenőve),ignorálják azt amit megkérdezésükre válaszolok,mert
egyszer-egyszer eljutottak a nyugatra,és a rádiót hallgatva ők tudják a magyar tutit ill.
az EU minden "dógát"! Természetesen a magyar forrásokból! Vitázni velük vagy tájékoz-
tatni őket reménytelen! El is vágom a vitát az első mondatoknál,mert csípi a szemem a
sok baromság!
advocat
Azért a túlmunkát összehozni Sorossal, nem kis teljesítmény. Persze azért szóvivő, hogy mindenre Sorossal válaszoljon. Ehhez még ész sem kell.
verőce21
@karma1: (23:06) "Mérlegeljük" a javaslatodat. :)
Eladott Ország
@F_Viktor: ma, 09:25; A tüntetésen, amit a rabszolgatörvény ellen szerveztek a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke bejelentette, hogy a nagy monstre-demonstráció majd január 19-én szombaton lesz. Egy országos sztrájkra tényleg a szombat lenne a legjobb alkalom? Vagy megint csak igazolni sikerült, hogy a szakszervezeti vezetők Orbán kottájából fütyülik a néphülyítést? Az utcán hömpölygő indulatból így lehet terelgetett birkanyájat csinálni. Százszor megtörtént, most újra megtörténik? Az egyetlen fegyver a maffia ellen a felháborodás, a spontán utcára vonuló tömeg haragja. A rendőrsorfallal farkasszemet néző tömeg akaratát nem lehet félreérteni. A levegőben vibráló feszültséget nem lehet félreérteni. Az ezer torokból feltörő üvöltést nem lehet félreérteni. A tömeg haragját használni kell. Igen, bassza meg, a tüntetés ilyen műfaj. Nem azonos a rombolással, legalábbis a fizikai rombolással nem azonos. Nem feltétlenül azonos. Igen, a tüntetés lényegében erőszak. Lelki nyomásgyakorlás a hatalommal szemben. Aki máshogy gondolja, az nagyon el van tévedve. Körmeneteken kell énekelgetni és a szeretet erejéről papolni, nem egy tüntetésen. Ez nem arra való, hogy egy csomó önjelölt költő és publicista végre mikrofonhoz jusson és elmakogja, mi szépet tudott leirkálni a papírjára. Elég egyetlen ember, de abban az egy emberben legyen tűz, legyen düh, legyen lendület, legyen élet. Egy szó mint száz hétköznapra/munkanapra ,nem szombatra kellett volna szervezni a tüntetést. De ha továbbra is csak hallgatunk/tüntikézünk/makogunk, 7 napos lesz a munkahét és végkép le leszünk szarva...
kokopelli
@advocat: az állandó sorosozásra ajánlom válaszul a : "Bakfity"-et!
Sokan emlékeznek még arra,hogy mit jelent!!
Yoda69
@Eladott Ország: Egyetértek, ha most elkezdenek beszedeket tartani akkor ugyanaz lesz mint a választások utáni tüntetések. Ki fog fulladni. Tették kellenek, mint varjú László a tévé szekhazban
karma1
@Eladott Ország: De van pofajuk "baloldali mediatulsuly"-rol pampogni. Erre mondjak azt, hogy ehhez mar pofa kell
Csizmás Kond
@karma1: ...a médiatúlsúly tényleg tévedés...az nem média hanem egy rakás szar...hazugságok valótlanságok közvetítője, erőszakra való biztatás a fő foglalkozásuk.
kokopelli
@fideszes gyökér: ..de a fidesznél van egy 3. ok is!
Vedd a "Civis Lalát" és IQ-tesóit,akik meg vannak győződve,hogy értelmes dolgokért
szállnának a "harcba"! Az olyanok legalább annyira veszélyesek,mint az első két cso-
port tagjai! Ők hisznek benne és dalolva mennének a "halálba"
solidedge
Én meg annyit mondok Orbánékról hogy Hitler.
nezelodo
@tulipan: Kérdezhetett volna Maléter özvegye Antalltol akar mást is, de nem tette. A rendszerváltáskor az akkor még közrádióban volt egy kb kétórás interjú Maleterneval ámulva vegighallgattam. Amikor Antall az orvostovabbkezo intézet élére került a szocializmusban, első dolga volt az ott dolgozó M.P.-net kirúgni.
tulipan
@nezelodo: Köszi az infót! Jelllemző! Soha ki nem álhattam, azt a "Gőgös Gúnárt"
Eladott Ország
@nezelodo: Szerintem nincs szükség erre az MDF-es emlékezésre ahhoz, hogy világos legyen: ennek a lényegében förtelmes 28 évnek az ismert módon való alakulásáért és a jelen állapotnak a létéért az elsőszámú felelős az ország 1990-ben „szabadon megválasztott” miniszterelnöke, akit gyalázatos tevékenységében az MDF jelű konglomerátum támogatott. Hogy még világosabb legyen, nézetem szerint az illető – hajdan jobb sorsra érdemesnek vélt, kultúrembernek látszott alak – beírta magát a magyar történelem legkártékonyabb figuráinak sorába. Bizonyos szempontból még ezek közül is kiemelkedik, minthogy az ország történelmének legeslegelső esélyét tette lehetetlenné, a legeslegelső, valóban minden nagyhatalomtól és külső politikai formációtól független állam megteremtése helyett hozott létre egy ásatag, feudális rendszert, ami egyenesen vezetett vissza a középkorba. Annyi korrekcióval, hogy Antall nem az orvos továbbképző intézet élére került, hanem a Semmelweis Orvostörténeti Múzeum, Könyvtár és Levéltár igazgatóhelyettes, 1974-től pedig mb. főigazgatója, 1985-től főigazgatója volt az intézetnek. Soha nem értettem, hogy mások mit értenek az"antalli örökségen". Én, innen lentről, csak az úri gőgöt, a hozzá nem értést, az elfogult vakságot láttam. A nép, az istenadta nép ,semmibe vételét. Kezdve az összes tsz szétverésével, a közgazdász analfabétizmusával, a teljes ipar kiárusításával, válogatás nélkül. S hozzá a szörnyű ideológia. Ugye emlékszünk még Horthy újra temetésére?!
tulipan
@Shikari: Azt mi is szeretnénk tudni, hogy Rólad mi mindent pofázhatnak össze a narancsos pártközpontban?

privatbankar.hu/szemelyes_penzugyek/mellenyulhatott-orban-feltamadt-az-ellenallas-323816
Eladott Ország
@tulipan: Remélem a csúti despota cigánynak ez volt az utolsó dobása és a börtönben fejezi be a pályafutását a haverjaival együtt, vagyonelkobzással.
tulipan
@Shikari: EZ LEGYEN a "titkotok" narancsos, HAZUG, RABLÓ BANDA !
www.youtube.com/watch?v=zL4tnifuE50
nezelodo
@tulipan: Azért önmagában minősíti a kormánypártot, hogy ilyen nimand a közéjük tartozással dicsekszik. Jó, jó, az eddigi itteni megnyilatkozásait látva ott a helye. Bár nem tudom, hogy a "takony libsit" hogyan magyarázzna meg Orbannak? Vagy mindig hozzáteszi, (vagy már azt is letagadja Orban?), kivéve a gyevi bírót?
nezelodo
@Eladott Ország: Koszonom kiigazítást. Ami a gazdaság, így a tsz-ek szervezését illeti, volt egy lelkes segítője, egy Rasko nevű államtitkár, aki mára már agrárközgazdásza nemesult, akiről,és a többi hasonszőrűrol Lengyel László nyíltan kijelentette, mennyi a kilóra eső ára. Hogy hogy nem, egyik sem perelte be!
Rockxy
@csipetke: Oké, nem kell pénz.
Próbálj meg szervezni egy tüntit, mondjuk fél éved van rá, vagy akár több is.
Pénzt nem használhatsz akkor sem, ha felajánlja valaki.
Majd mondd el a tapasztalataidat!
Eladott Ország
@nezelodo: Raskó György a fidesz által mozgatott nagybirtokos. „Az 1990 és 1994 között lebonyolított privatizációs tranzakciók nemhogy csatornát, hanem a mai napig sűrű forgalmat lebonyolító, széles kommunikációs sugárutat teremtettek az MDF-es politikusok és a KISZ egykori vezetői között. Ez idő tájt közhelyszámba ment, hogy az ÁVÜ irodáinak ajtaján kifüggesztett névtáblákat nézegetve a látogató azt hihette, hogy a KISZ vagy az MSZMP központjában jár. Az MDF politikusai és klienseik alkotta igazgatóság döntései nyomán részben az egykori KISZ-es Csepi Lajos ügyvezető igazgató operatív irányításával óriási értékű vagyontárgyak kerültek állami tulajdonból bagóért magánkézbe.”
reflektor.blog.hu/2018/08/08/rasko_gyorgy_a_fidesz_altal_mozgatott_nagybirtokos
csipetke
@Rockxy: 23:53 Erre is jó az internet.Sok embert elérni...
creativehun
@verőce21: Van akin a Gundelből kapja ..van akinek meg olasz a szakácsnője...Mi a közös bennetek??? Mindegyikőtök egy hazaáruló gazember! No nem...nem a kaja miatt!
verőce21
@creativehun: Szerintem meg, a gondos ételválogatás a közös. Nehezen lehetett rábeszélni erre a minielnököt, de a végén megérte. (Még enni kell megtanítani, de az már kisebb gond.)
A hazaáruló gazember meg te vagy!
kissé felnőttem
itt a baj mert csak a soros a soros
most a bukásotok soros !!!
elég volt,.20 éve stár stilusban papagályokkal hazudtattok JÓ PÉNZÉRT CSERÉBE
hol látható előrelépés? oktatás? jólét ? egészségügy? faluk ? nagy szart csak STADION ÁLLAM lettünk . milliárdok osztogatása Észszerűség aZ = nulla CSAK rezsi sziszi meg hazug csökkentések , 1600FT, egy kiló fehérrépa
300 a sárgarépa 1 kiló alma ? 3-500 FT.
JA havi kettőmilios fixek az ember könnyen viccel ?AZ ország uthálozata 60 % ban romokban hever ,százával csak kormányautókra meg rendőrautókra
meg várra elég volt. EZEK A RÉMÁLMAID VIKTOR ?
500-700 körzeti orvos, ápolónők tőmkelege hiányzik,
semmit nem érzékeltek Ibizzán meg a karib szigeteken?
sebészek, kardiológusok hiányoznak rezidensekre toljátok a FELELŐSSÉGET? hát kurvára ostobák lennétek ha ezt nem érzékelitek. pedig ez van
nezelodo
@verőce21: "Meg csak enni kell megtanítani" Szóval az SMS már megy. Ez sem lenne baj, és nem jelent újdonságot, hogy Orbán egy csinált személyiség. Következésképpen a háttérből vitatható erkolcsu csoportok mozgatják, akik aztán nem hazaárulók ám! Mellékesen a marionett figurák akarva akaratlan magukon hordozták a mozgatoik tulajdonságait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.