Hétfőn 0 órától egészen január 31-ig bárkit igazoltathatnak a rendőrök Vas megyében, és a ruházatát, csomagjait és akár az autóját is átkutathatják.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint Vas megye rendőrfőkapitánya fokozott ellenőrzést rendelt el a megye egész területére.

"Dr. Tiborcz János r. dandártábornok, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2019. január 7-én 0 órától 2019. január 31-én 24 óráig a Főkapitányság teljes illetékességi területére vonatkozóan fokozott ellenőrzést rendelt el a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása érdekében."

Vas megyén kívül 8 másik megyében van fokozott rendőri ellenőrzés, valamint Budapest teljes területére is újabb egy hónapra meghosszabbították az ellenőrzést a hónap első napjaiban.

(ugytudjuk.hu, police.hu)

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A kis pasas retteg. A rendszer recseg-ropog. Sikerült felpiszkálnia a társadalomnak azt a részét, amelynek eddig eszében sem volt politizálni. Orbánra eddig sem az ellenzéki parlamenti pártok jelentettek veszélyt, hanem maga a gondolkodni képes társadalom. Ez ébredt most fel és ezzel nem tud mit kezdeni a kormánypárt. Provokáld csak a társadalmat. Más esélyed már nem maradt. Azt pedig mindannyian tudjuk, hogy egy bukás után számotokra nem a kényelmes ellenzéki tengés-lengés következik, hanem kőkemény vizsgálatok és ítéletek. Az életedért futsz, kicsi focista, ha nem is fizikai értelemben. Te is tudod, mi is tudjuk. A hazugságok ideje lassan lejár. Nem kell ahhoz Soros, sem idegen hatalmak, sem pirézek, sem gyíkemberek, hogy megbuktassanak. Az ország polgárai fogják ezt megtenni.
Nemzeti kormánynak nevezte magát Szálasi kormánya is. A felhatalmazásról meg annyit, hogy az nem az idők végezetéig tartó lopássorozatra, az ország magántulajdonként való kezelésére szólt. És bármikor, törvényesen, visszavonható. TIK-TAK TIK-TAK...Itt az idő...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@Shikari: Na mi van szétkurtseggű kis ótvar köcsög???Leszálltál már anyádról???Vagy még most is dugod???
kokopelli
@dr. prédikátor: olvashatod a "magyar" nyivákolsz helyett a "vonyíkolsz"-t!
Milyen nyelv is lehet az? ;-)
dr. prédikátor
@kokopelli: Igazad lehet, mivel bírom a szláv nyelvet , ez a "vonyikolsz" nagyon arra hajaz.oroszul:воющий.
kokopelli
@dr. prédikátor: ...valaki megsúgta,hogy néha az "y" fölé egy pont sikerül neki,
amit én sem tudtam hova tenni! Ő ugat még arról,hogy ki a magyar!
Sámannus
Azért zsizsegnek, nehogy eszükbe jusson nekik is tüntetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.