Hegedűs D. Géza Kossuth -és Jászai Mari - díjas színész Németh Péternek adott interjút. A színész beszélt a származásából fakadó örökségéről, édesapja hagyatékáról. Kitért arra is, mit gondol a Nagy Imre szobor eltávolításáról, markáns véleményt fogalmazott meg ennek kapcsán a jelenleg regnáló hatalomról.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Shikari: ma, 11:44 ; Akkor húzd ki a fejed a fidesz seggéből. Íme a közvélemény kutatási adatok ( nem a közpénzből a fidesz által fizetett Mráz féle Nézőpont gittegylet intézete)
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/12/2018_12_ppef-768x579.png
lampa laz
@Eladott Ország: (6:19) lécci küld el neki az igazi fidesz szavazó fotóját, tudod az amiről elemi erővel süt a szellemi színvonaluk...
lampa laz
@Eladott Ország: köszi, megunhatatlan ez fotó... ennek a potenciális fidesz szavazó shikarinak küld el, h mit lép rá ez a majom, ha viszontlátja magát a képen..s..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.