Nemcsak Baló György, de az RTL Klub is számol a műsorvezető mielőbbi visszatérésével, de annyi időt adnak kollégájuknak, amennyire szüksége van.

Betegsége miatt felfüggeszti televíziós munkáját Baló György. Bár a tévés az utóbbi időben nagyon lefogyott, hangja is rekedtes, gyenge volt, senki sem gondolta volna, hogy végül felhagy a munkájával.

„Baló György jelenléte újságíró kollégáim számára is meghatározó, munkájával nemcsak nekünk az RTL Klubnál, hanem az egész szakmának példát mutat és mértéket tart. Bízunk mielőbbi felépülésében, várjuk vissza”

– fogalmazott Kotroczó Róbert hírigazgató.

A Blikknek egy, a csatornához közeli forrás elárulta, megdöbbentette őket a hír.

„Mindig vidáman, jókedvűen jött be a felvételekre. Jóval korábban érkezett, hogy tökéletesen fel tudjon készülni. Mindenkihez volt pár kedves szava, most egy emberként drukkolunk neki, hogy felépüljön”

– mondta az informátor.

Vitray Tamás évekig dolgozott együtt Balóval, jó barátságot ápoltak, de az utóbbi időben már ritkán beszéltek.

„Megrendített, hogy ekkora a baj, nagyra tartom őt, jó barátom, remélem, minél hamarabb meggyógyul és visszamegy dolgozni.

Sosem felejtem el, Gyuri szerkesztő apukája nem örült a fia televíziós szárnypróbálgatásainak. Gyuri megkért, hogy menjek el hozzájuk, beszéljek az apukájával, győzzem meg, hogy ez egy jó ötlet, és hogy a fia igenis tehetséges” – emlékezett vissza Vitray Tamás, aki sikerrel is járt a látogatáson.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Baló György

(Blikk)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
72 éves az idén, nem kell csodálkozni!
r2d2
72 éves az idén, nem kell csodálkozni!
Eriksson
Aranyos ez a Vitray. Más kínjával kapcsolatban is csak magát fényezi.
maci0427
Sajnos nagy a valószínűsége, hogy daganatos beteg, kitartást gyógyulást kívánok neki. Felesége volt Morvai Krisztina de, 2011. -ben elváltak !
emerencia
@Szeparepa2: Nem szoktam imádkozni de szívemből gyógyulást kívánok neki. Addig is megnézem néha egy-egy régebbi műsorát. Még sohasem csalódtam benne. Visszavárjuk a képernyőre.
bencemacska
Azt hittem, rosszul hallok, mikor a bejelentést tette.
Nem mindig vártam a műsorát, mert nekem az nagyon későn volt!
Jozefina
A legnagyobb baja talán, hogy morvai krisztina a felesége!!!???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.