A nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár megint megtalálta Sorost.

A Radikális Európai Demokraták (RED) "Stop Orbán" címmel tartott keddi tüntetése Brüsszelben nem a magyar Munka törvénykönyvének módosításáról, nem a magyar igazságügyi rendszerről, nem a jogállamiságról és nem is a demokráciáról szól, hanem a Soros-hálózat műve – hangsúlyozta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár az abouthungary.hu oldalon írt bejegyzésében.

Kovács Zoltán: a brüsszeli tüntetés is a Soros-hálózat műve

FotóYouTube

Kovács Zoltán közölte: a tüntetés – melyet bohóckodásnak minősített – a nemzetközi baloldal összehangolt kétségbeesett törekvése arra, hogy saját választási esélyeiket növeljék, és besározzanak egy népszerű, demokratikusan megválasztott kormányt, amely szilárdan szembe helyezkedik a bevándorlással és ragaszkodik a nemzeti szuverenitáshoz.

Az államtitkár hangsúlyozta: aki részleteibe menően megvizsgálta a túlmunka-törvényt, láthatja, hogy a magyar kormány politikai ellenfeleinek állításai a jogszabályról nevetségesek. Az új szabályok értelmében a munkavállalók önkéntesen vállalhatnak túlórákat.

Kovács Zoltán a bejegyzéséhez mellékelt, a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezetnek (OECD) a túlórázással kapcsolatos grafikonjára hivatkozva megállapította: az új jogszabállyal Magyarország felzárkózik az OECD átlaghoz, "de ha a +rabszolgaság+ miatt aggódna valaki", annak más munkaerő-piacok felé kellene tekintenie.

Közölte: a magyar igazságügyi rendszer régóta az osztrák és német jogi hagyományokat követi, ahol az alkotmánybíróság nyilvánvalóan független. Utalva a közigazgatási bíróságokra, Kovács Zoltán hangsúlyozta: az új bíróságok nem fogják ez a függetlenséget aláásni.

Élesen bírálta a keddi tüntetésen részt vevő pártok "ízléstelen" koalícióját, amelyet a májusi EP-választásokhoz egy közös lista felállításához hoztak össze. Mint írta, a brüsszeli tüntetésen jelen vannak a magyar szocialisták, a liberálisok és a zöldek, de a budapesti megmozdulásokon ott volt a "szélsőjobboldali, antiszemita, antiroma" Jobbik is.

Kovács Zoltán megjegyezte, hogy ugyanarról a Jobbikról van szó, amelynek alelnöke egykor azt kezdeményezte, hogy készítsenek listát a potenciális nemzetbiztonsági kockázatot jelentő zsidó származású országgyűlési képviselőkről és kormánytisztviselőkről.

Az államtitkár szerint a baloldaliak, a liberális médiaszervezetek, és a migrációbarát brüsszeli elit éveken át azon ügyködtek, hogy az Orbán-kormányt "antiszemitizmus" és "idegengyűlölet" vádjaival mocskolják be. Sérelmezte, hogy Judith Sargentini holland zöldpárti EP-képviselőnek "volt mersze" belefoglalni jelentésébe egy, a kisebbségek, köztük a romák és zsidók jogairól szólópasszust. "De mit tesznek akkor, ha a magyar baloldal összebarátkozik a tényleges idegengyűlölőkkel? Szemet hunynak efölött" – tette hozzá Kovács Zoltán.

(MTI)

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Hát persze,ki másé lenne?Járhatatlanok az utak,spórolnak a gázolajon,vagy mi?És egyáltalán,hogy esik a hó.De ezt is biztos Soros intézte.Idióták.Ezen már tényleg csak röhögni lehet.De szerencsére már egyre kevesebben vannak,akik benyalják ezt az idióta rizsát.Meg se fordul az agyalágyult fejükben,hogy nem az ország ellen tüntetnek,hanem a fidesz beteg politikája ellen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@Shikari: Te barom, sötét elvakult, vándorcigámy! Mi lett volna, ha O1G és nemzethy Csőcseléke, hagyta volna rendesen kormányozni Gy-t? Nem tudhatod, csak nyomod jó pénzért onnan Édes Erdély jól fizetett részéből, a Ploesti bányakecódből, a semmitmondó, agit.prop hablatyodat!!!
Sámannus
Jó hogy el nem sül a feje ettől a nagy okosságtól.
tulipan
@Shikari: Majd utánad, Te VÉGLETEKIG sötét, buta, vándorcigány!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.