A nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár megint megtalálta Sorost.

A Radikális Európai Demokraták (RED) "Stop Orbán" címmel tartott keddi tüntetése Brüsszelben nem a magyar Munka törvénykönyvének módosításáról, nem a magyar igazságügyi rendszerről, nem a jogállamiságról és nem is a demokráciáról szól, hanem a Soros-hálózat műve – hangsúlyozta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár az abouthungary.hu oldalon írt bejegyzésében.

Kovács Zoltán: a brüsszeli tüntetés is a Soros-hálózat műve

FotóYouTube

Kovács Zoltán közölte: a tüntetés – melyet bohóckodásnak minősített – a nemzetközi baloldal összehangolt kétségbeesett törekvése arra, hogy saját választási esélyeiket növeljék, és besározzanak egy népszerű, demokratikusan megválasztott kormányt, amely szilárdan szembe helyezkedik a bevándorlással és ragaszkodik a nemzeti szuverenitáshoz.

Az államtitkár hangsúlyozta: aki részleteibe menően megvizsgálta a túlmunka-törvényt, láthatja, hogy a magyar kormány politikai ellenfeleinek állításai a jogszabályról nevetségesek. Az új szabályok értelmében a munkavállalók önkéntesen vállalhatnak túlórákat.

Kovács Zoltán a bejegyzéséhez mellékelt, a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezetnek (OECD) a túlórázással kapcsolatos grafikonjára hivatkozva megállapította: az új jogszabállyal Magyarország felzárkózik az OECD átlaghoz, "de ha a +rabszolgaság+ miatt aggódna valaki", annak más munkaerő-piacok felé kellene tekintenie.

Közölte: a magyar igazságügyi rendszer régóta az osztrák és német jogi hagyományokat követi, ahol az alkotmánybíróság nyilvánvalóan független. Utalva a közigazgatási bíróságokra, Kovács Zoltán hangsúlyozta: az új bíróságok nem fogják ez a függetlenséget aláásni.

Élesen bírálta a keddi tüntetésen részt vevő pártok "ízléstelen" koalícióját, amelyet a májusi EP-választásokhoz egy közös lista felállításához hoztak össze. Mint írta, a brüsszeli tüntetésen jelen vannak a magyar szocialisták, a liberálisok és a zöldek, de a budapesti megmozdulásokon ott volt a "szélsőjobboldali, antiszemita, antiroma" Jobbik is.

Kovács Zoltán megjegyezte, hogy ugyanarról a Jobbikról van szó, amelynek alelnöke egykor azt kezdeményezte, hogy készítsenek listát a potenciális nemzetbiztonsági kockázatot jelentő zsidó származású országgyűlési képviselőkről és kormánytisztviselőkről.

Az államtitkár szerint a baloldaliak, a liberális médiaszervezetek, és a migrációbarát brüsszeli elit éveken át azon ügyködtek, hogy az Orbán-kormányt "antiszemitizmus" és "idegengyűlölet" vádjaival mocskolják be. Sérelmezte, hogy Judith Sargentini holland zöldpárti EP-képviselőnek "volt mersze" belefoglalni jelentésébe egy, a kisebbségek, köztük a romák és zsidók jogairól szólópasszust. "De mit tesznek akkor, ha a magyar baloldal összebarátkozik a tényleges idegengyűlölőkkel? Szemet hunynak efölött" – tette hozzá Kovács Zoltán.

(MTI)

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Hát persze,ki másé lenne?Járhatatlanok az utak,spórolnak a gázolajon,vagy mi?És egyáltalán,hogy esik a hó.De ezt is biztos Soros intézte.Idióták.Ezen már tényleg csak röhögni lehet.De szerencsére már egyre kevesebben vannak,akik benyalják ezt az idióta rizsát.Meg se fordul az agyalágyult fejükben,hogy nem az ország ellen tüntetnek,hanem a fidesz beteg politikája ellen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Hát persze,ki másé lenne?Járhatatlanok az utak,spórolnak a gázolajon,vagy mi?És egyáltalán,hogy esik a hó.De ezt is biztos Soros intézte.Idióták.Ezen már tényleg csak röhögni lehet.De szerencsére már egyre kevesebben vannak,akik benyalják ezt az idióta rizsát.Meg se fordul az agyalágyult fejükben,hogy nem az ország ellen tüntetnek,hanem a fidesz beteg politikája ellen.
Dr plágium
Ezeknek chipet ültettek az agyukba és az 24 órában suttogja soros, soros, soros...
Eriksson
@Shikari: Nemcsak Magyarországon, hanem az egész világon dolgoznak a szervezetek. Lehetne sorolni.
tulipan
Bár úgy lenne, milyen jól titkolóznak!
Nessy
A CÖF tüntetését meg mi fizettük. Csak most azt nem tudom, hogy Csizmadia, Széles, Bayer, akik a Kádár rendszernek is kedvezményezettjei voltak, meg a mostaninak, ,melyiket akarták "megdönteni".
Eladott Ország
Kovács a Financial Times című lapban magyarázta, miért is indokolt és jogos a fidesz-kormány támadása Soros György és a civilek ellen. Itt a megoldás: „Mr Soros azt hiszi, hogy a civil társadalom feladata, hogy ellenőrizze a végrehajtó hatalmat”, pedig Kovács szerint csak a „választott képviselők politizálhatnak legitim módon”. Márpedig – szintén Kovács szerint – Sorost, a civil szervezeteket és a jogvédő csoportokat soha senki sem választotta meg. Ezért nem szólhatnak bele a politikába. Hibátlan érvelés. Ebből egyenesen következik, hogy például én sem szólhatok bele a politikába, te sem, kedves olvasó. A mi jogunk odáig terjed, hogy négy évente egyszer van egy olyan nap, amikor politizálhatunk, akkor leadjuk a szavazatunkat és onnantól a következő választásig kötelezően és szó nélkül el kell tűrnünk mindent, amit a választott kormány művel. Ha a kormányfő az unokája nevére íratja a Parlamentet és ráadásként a Dunát, azt is el kell fogadnunk. Ha bevezeti valamelyik képviselő a körzetében az első éjszaka jogát, akkor azt is el kell fogadnunk.Mert nálunk olyan speciális törvények vannak – Kovács Zoltán és a kormány (miután Kovács a kormány nevében nyilatkozik minden esetben) szerint -, minek alapján ciklikusan diktátorokat választunk. Ezt követően azon nyomban megszűnnek a jogaink. Nem politizálhatunk, nem kérhetünk számon, nem lehetünk elégedetlenek, nem várhatunk el semmit, nem szólhatunk bele semmibe. Sem egyenként, sem csoportot alkotva. Nincs jogunk hozzá, mert minket, civileket nem választott meg senki.
lusta
@TASzSz: Ők azt akárják írni, de csak angol kiosztású billentyűzetük van, emiatt a Sörös Soros.
lusta
@Eladott Ország: Apropó, a cöfögőket ki választotta meg?
magyarbakancs
Nálunk meg állami pénzen vonul a CÖF.
Orbán parancsára.
Volt tetves szar komcsikkal az élen.
Eladott Ország
@lusta: ma, 10:00; A CÖF-CÖKA nevű, nem a kormányt foggal körömmel védelmező nem civil szervezet az, amelyik talán a leghangosabban vicsorgott a civileket megbélyegző törvény szigorítása mellett, de amely nem hajlandó egyenesen válaszolni arra az egyszerű kérdésre: mire kapott tavaly félmilliárd forintot az állami energiacégtől, az MVM-től. Nos, ennek a tisztesség szilárd talaján, a saját lábán álló nem álcivil gittegyletnek (a többi illusztris vezetőjén és arcán kívül) van egy ifj. Lomnici Zoltán nevű szóvivője. Staller Ilona felvállaltan volt pornószínésznő, mint ahogy felvállaltan volt politikai aktivista és megválasztott képviselő. Vele ellentétben a CÖF viszont politikai prostituáltként sunnyogva szolgálja a fennálló rezsimet. A magam részéről bármikor szívesebben beszélnék Cicciolinával tetszőleges erkölcsi kérdésekről, mint ifj. Lomnicival civilségről, jogállamról, demokráciáról, tisztességről, becsületről, gerincről és emberi tartásról. Ezt a Lomnici nevű férget egy bányába kellene zárni, de láncra verve! Nem kellene dolgoznia – életében ez sem csinált semmit! –, hanem csak rohadjon meg napfény nélkül! És senki ne szóljon hozzá, ne kapjon híreket, ne kommunikálhasson... csak rohadjon, szépen, lassan. De minél előbb!
tudode
Minden jel arra utal, hogy a "falusi gyerek" olyan MAGÁNYOS, mint a FŰSZÁL, v a FASZÁL!
.
Ezek a LEJÁRT LEMEZŰ FRAKCIÓVEZETŐK, SZÓVIVŐK sorban állnak a NAGY VEZÍR égbe marasztalásával, miközben az ÖREG HARCOS ácsolja számukra HÁLÁBÓL a BÁRSONY ülőhelyeket, miután elhasználta a LEMEZ PACIK etetőjét!
.
Ezzel az átverő show-val nem csak a VEZÉRT, az országot is PORBA SÚJTJÁK szakbarbárként!
.
Ilyen még a MAGYAR ÁLLAM történetében nem fordult elő, hogy az ÁLLAMIGAZGATÁS a hozzájuk hasonló SZAKBARBÁROK .. t e m e t ő j e ... lehessen!
.
Undorítóak!
Fradigege
Te is a Soros-hálózat műve vagy, Kovács elvtárs. A CEU-n végeztél.
desiro
@Shikari: Brüsszelben senki nem bántja a magyarokat, csak az általad is leszopott viktorod kormányát, és tolvaj bandáját.
Ébredj már fel a narancsos ködből, vagy néha húzd ki a fejed o1g seggéből.
És a kinti magyarok sem akarnak felfordulást, csak o1g-t elzavarni a zivataros 3,14-ba
cikicakk55
Igazad van Kovács. Minden a Soros miatt van.Az a majd 90 éves ember zúdítja a rengeteg havat a nyakunkba. Ő parancsolt rá Orbánra,hogy Fővesztés terhe mellett köteles egy csomó új stadiont építeni az országba. Ő ragaszkodott a Kisvasúthoz is. Ő miatta akarnak összedőlni a kórházak,mert Magyarország minden pénzét Soros átutalja a Románoknak, Ukránoknak, Szerbeknek. Soros egy mániákus focista,aki képes megkövetelni,hogy Orbán és kormánya több milliós fizetéseket adjanak olyan focistáknak,akik a labdát csak akkor ismerik fel,ha fejbe rúgják őket vele. Szégyellje magát Soros! Szegény Orbán pedig annyira támogatná inkább az ápolónőket,orvosokat, egészségügy minden ágazatát. Annyira emelné már a tanárok fizetését. Most is Soros miatt kénytelen volt a várba költözni az egész minisztériumnak,és az ehetetlen Gundel menüt enniük. Szívtelen vénember,ugye Gorbán Eftárs!
Nessy
@cikicakk55: Nálad a pont. :-))))
Tovább gondolva, lehet hogy Soros áll a klímaváltozás mögött is, és okoz álmatlan éjszakákat szegény Ádernek?
Sőt, Ő számolja az irreális inflációs rátát, ami a nyugdíj emelés alapja, és nem engedi, hogy Orbán korrigáljon!
cikicakk55
@Szeparepa2: ma 10:11
Lájkoltalak,mert ismerem a hozzá állásod a politikához,de az a több millió állampolgár azért túlzás. Te is tudod,hogy a 2,6 milliós Fidesz szavazat is csalások alapján lett anyi.Amennyiben csak Magyarok szavazhattak volna és nem megzsarolva,vagy megvéve és fuvaroztatva,akkor az a 2,6 millió talán ha 1 millió lett volna. Igaz,hogy az etnikum,ha nem fizetnek nekik és nem szállítják őket,akkor el sem megy szavazni,de a választási törvény amit a Fidesz alkotott,kimondja,hogy akik nem szavaztak azok is a Fideszre szavaztak "volna" Így azokat is beírták maguknak,akiket nem tudtak autóba ültetni. Na meg a sok kamu párt töredék szavazatai. Tehát igazad van,de csak kb 1 millió idióta szavaz a Fideszre és szerencsére van még 7 millió akik nem rájuk.
cikicakk55
@Nessy: Így van. Minden Soros miatt van. A hó, a jég, a tavasz, a nyár, az ősz, a rengeteg szemét a tengerekben, a folyókban tavakban.Miatta dülnek ki a fák,mert senki nem vágja őket,csak Soros ráparancsolt a fákra,hogy dőljenek ki. Még a növények sem mernek ellene tenni. A Városliget fáit is mind Soros miatt kellett kivágni,mert az öreget zavarták a kilátásban. Idős ember,már a meleget szereti és nem örül az árnyékot adó fáknak. Na meg túl sok oxigént tisztítanak meg,ami nem érdeke Sorosnak. Tudja,hogy neki már nem sok van hátra és azt akarja,hogy a föld se sokkal élje túl Őt.
Eladott Ország
"Orvos látott már? Gyorsan menj el, aztán mutasd meg magad, mert tele leszel szövődménnyel."
(Hofi)
csipetke
@Shikari: 13:27 Nem Magyarország ellen,csak a fidesz ellen! És ez óriási különbség...
desiro
@Shikari: Mutasd a számlát, amin megvette..
lusta
@Shikari: Ezek szerint én nem vagyok magyar.
csipetke
@Shikari: 14:21 Szerintem/szerintünk pedig az a magyarellenes,aki elmebeteg módon rohadtsok felesleges stadiont építtet,milliárdokkal támogat külföldi stadionépítést,és 9 milliárddal külföldi focicsapatokat,puritánnak kommunikált 4 milliárdos irodában urizál,egy sötét gázszerelőt pillanatok alatt M.o.leggazdagabb milliárdosává tett,a többi haverról nem is beszélve.Mindeközben pont lesz@rta,hogy milyen állapotban van az egészségügy,és az oktatás.Miért vagyunk Európa utolsó előtti helyén,ha olyan ügyesek fideszéknél?Még mindig az előző kormányokra mutogatnak,és persze elmebeteg módon Sorosoznak,de szerencsére még a sötétebbek is lassan rájönnek a sok hazugságra
csipetke
@Shikari: 15:47 Szerencsére egyre többen vagyunk,akiknek ez nem tetszik,hogy orbán f@szságokra költi a magyar emberek pénzét,ahelyett,hogy arra fordítaná,amire az embereknek szükségük van,pl az egészségügy.Amennyi ukrán,román szavazatot "vett"orbán a magyarországi magyarok pénzén,itthon pont emiatt sokkal több szavazatot vesztett a következő választásra.Lehet,hogy olyan nagyon nem fog megmelegedni a várban.
Apetirassa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Üdvözöljük >> tinyurl.com/kp95cw8
Yoda69
@Shikari: Aruld mar el mennyi penzt kaszirozol a fideSSen?
Mert itt mar csak azok tamogatjak a fideSSt, akiknek anyagi erdeke van belole, vagy nagyon ostoba. Nos, te nem tunsz a masodik kategoriaba valonak, ezert erdekelne hogy mennyi esik neked le, hogy tolod O1G szekeret.
Jozefina
A világ magyarsága fogott össze!!! Lassan, de mindenütt belátják, hogy orbán a szakadékba, ill putyin ölébe viszi az országot és ki akar lépni az EU-ból. De ez nyilván nem fog sikerülnie és hatalmasat bukik a sleppjével együtt!!!??
Yoda69
@Shikari: Rossz a valasz.
Egyrészről te is tudod hogy nincsenek annyian, hiszen egy durván elcsalt valasztason nyert a fideSS.
Másrészről a fideSS oldaláról nem sokan bofognek ide. Jóformán csak te és az az idióta farok, de vele nem lehet érdemben beszélni. És én speciel a te allaspontodra voltam kíváncsi.
Yoda69
@Shikari: Látom szepen bemagoltad a propagandát.
A tények még úgysem érdekelnek téged.
Az unióban már csak Bulgária van mögöttünk de szerintem az sem sokáig.
A kozmunka az nem munkahely teremtés. Ha 1 millió magyar nem ment volna külföldre dolgozni, akkor most nálunk lenne a világ legnagyobb munkanelkuli rataja.
Az neked belefér hogy a választás napján du. 2 órától nem voltak hivatalos választási adatok, majd amikor este 9 köt bemondtak hogy a fideSS nyert, akkor 200.000el kevesebb szavazat volt, mint a délutáni utolsó adat. Na ne! Ha nem látsz itt ellentmondást akkor menthetetlenül atmostak az agyad.
volvós
Zolicica köcsög !! Kiengedtek a detox-ból és az ápolók megengedték,
hogy ideokádd a betanult szöveget ???
tulipan
@Shikari: Te barom, sötét elvakult, vándorcigámy! Mi lett volna, ha O1G és nemzethy Csőcseléke, hagyta volna rendesen kormányozni Gy-t? Nem tudhatod, csak nyomod jó pénzért onnan Édes Erdély jól fizetett részéből, a Ploesti bányakecódből, a semmitmondó, agit.prop hablatyodat!!!
Sámannus
Jó hogy el nem sül a feje ettől a nagy okosságtól.
tulipan
@Shikari: Majd utánad, Te VÉGLETEKIG sötét, buta, vándorcigány!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.