A párt képviselői szerint az lenne az igazságos, ha a közétkeztetés is ugyanolyan minőségű lenne és ugyanannyiba kerülne, mint a Miniszterelnökségen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...ja...és a burkolónak is legyen akkora a fizetése mint egy pártelnöknek, mert ő is a valóságot próbálja leplezni...
verőce21
Agyalágyult társaság ezek a mélydékások. Olyan ötletük van, ami helyből megvalósíthatatlan. A Gundel nem akar egy mekis hálózatot kiépíteni az országban.
Ki kényszerítheti rájuk? A DK?
verőce21
Egyébként pedig bárki megpályáztathat egy közétkeztetési tendert, aki biztosítja az éttermet legalább melegítőkonyhával, engedélyekkel és a legfontosabb, hogy garantál naponta 200 fizetővendéget.
Örömmel fognak minden településen pályázni a vendéglátósok.
karma1
Egy penznyelovel kevesebb. Gundelek szepen benyaltak, hogy ne kelljen lehuzni a rolot a deficites evuk utan, hat bealltak enekelni a kiralynak.
orban senkit sem hagy az ut szelen - legfeljebb majd az adofizetok penzebol kipotoljak a veszteseges konyhai alapanyag-bevasarlast,... Hiaba, az afrikai torpeharcsa, meg az orosz kaviar, meg az Unioban tiltott libamaj nem a legolcsobb alapanyag...
Lasd Mongolian,... Es persze a Leroy is biztos piaci tenyezo a halozataval, amit o is fideszes hatszellel ert el,... Nem baj ez, hat mukodott a Gundel mar mas era alatt is,...
A tulaj meg - milyen erdekes, - mar ugysem a Gundel familia...
Mi bennuk meg a nagyar? Ja, a patinajuk volt az,.. Hat azt most sikerult elveszteniuk...:o((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.