Obszcén megnyilvánulásnak tartják a Szabadfogás vendégei az O1G szófordulatot és szimbólumot. A műsorban egyetértés bontakozott ki azzal kapcsolatban, hogy az ehhez hasonló szóhasználatok miatt silányult el a közbeszéd minősége. Vita bontakozott még ki a Miniszterelnökség és a Gundel közötti menza-szerződésről, valamint az újabb ellenzéki összefogási kísérletről is.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tudni illik, hogy mit illik

főleg ja politikai hobbista az ember gyereke, mármint a derék és főleg gerinces Géza bátyóé

„Obszcén megnyilvánulásnak tartják a Szabadfogás vendégei az O1G szófordulatot és szimbólumot.” – számol be a műsorról a derék requincistálódott (rém)HÍRTV.
Az igazi poén ebben hogy az egyik legkiakadtabb vendég: Jeszenszky Zsolt, politikai hobbista volt! Aki túl azon, hogy Géza-bátyó fiacskája és a DJ-szövetség elnöke, más műsorokban, pl. az Echo Tv Keménymag című műsorának vendégeként, vagy Lampré Ágnessel készült interjújában nagyon másképp vélekedett, sőt nem csak durván beszélt, de ennek jogosságát is hangoztatta. Talán a legdurvább példa mikor arról elmélkedett, hogy a különféle politikusnők pártállásuktól függően hogy szopnak! S mikor a riporterrnő ezt számon kérte rajta tudta közölni, hogy „Azért szól be olykor durván, mert ezekre a kijelentésekre mindenki ugrik, mint a gyöngytyúk a takonyra”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.