Az év elejétől nem kell járulékot fizetniük a nyugdíjas munkavállalóknak, csak a 15 százaléknyi személyi jövedelemadót – mondta Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára az Echo Tv csütörtöki adásában.

Tállai szerint a nyugdíjasok foglalkoztatása mindkét fél számára előnyös
Fotó: Kovács Attila/MTI

Az államtitkár elmondta, a munkáltatók is kedvező helyzetbe kerültek, hiszen

a nyugdíjas munkavállalók után nem kell megfizetniük a 19,5 százalékos járulékot.

Tállai András megerősítette, hogy a kedvezmények azokra a nyugdíjasokra is vonatkoznak, akik részmunkaidőt vállalnak, így a csökkentett jövedelem után sem kell járulékot fizetnie sem a munkavállalónak, sem pedig a munkáltatónak.

Az államtitkár fontosnak nevezte, hogy a munkaerőpiacon változás történjen, hiszen szinte minden ágazatban munkaerőhiány van.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Tállai: "szinte minden ágazatban munkaerőhiány van." Kivéve a Tállai Miakérdés? Andrásokból , államtitkárokból/helyettesekből/ megbízottakból. Most akkor vagy az van, hogy ki kellene deríteni nagyon sürgősen, mégis ki a franc irányítja és tényszerűen ki felel az adóügyekért az NGM-ben, amíg Tállai országosan kolbászt tölt és szalagot vág, mert a legbutább gazdasági-pénzügyi analfabétára nézve is méltatlan, hogy ez az ember az lehet ma Magyarországon, aki.
Világ szégyene és országos katasztrófa, hogy ez a figura, aki szerintem a budira sem tud úgy elmenni, hogy közben ne tenne valami kárt maga körül, aki legfeljebb 10 betanult tőmondatban képes kommunikálni a világgal, akit még egy hentes is erős fenntartásokkal venne fel maga mellé segédnek – ellenkező előjelű információk napvilágra kerüléséig -, mégiscsak államtitkár b*sszameg! A látványos és leplezhetetlen ostobaság, iskolázatlanság, műveletlenség, az alkotmányosan garantált hülyeség mintegy alapkövetelmény ahhoz, hogy valaki az uborkafa tetejére felkapaszkodhasson a NER-ben. Ettől még félelmetes: hogy magas állami pozíciókba ilyen mangalicaszagú dilettánsok kerülhetnek tökéletesen mutatja egy leszakadó, elszegényedő, elhülyülő ország szellemi és lelkiállapotát. Amiben az a legszörnyűbb – utalványokon átívelő tanulság ez -, hogy a NER pontosan ilyen buta, semmire nem jó, értetlenkedő, segghülye idiótákat akar kinevelni, mint Tállai. Akik azt sem tudják, melyik világon vannak, merre nyílik az ajtó, de mennek, csinálják, taposnak, csörtetnek ameddig kő kövön nem marad körülöttük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Addig nyúvasztjátok a nyugdíjasokat (is), amíg azok is veszik a betyárbútort. És ittmarad nektek a sok erdélyi, ukrajnai és hasonló voksfizetett.
És a 16 évesen végzett 4-6 osztályosok.
justhpeter
Ezt a félkegyelműt kár volt felébreszteni álmából. Ébren fogalma sincs arról, hogy hol van, melyik évszázadban van és minek van egyáltalán. Ő "disznótoros átadás" szakon végzett.
Macskaszem
A nyugdíjasnak nem az autógyárban kéne gebeszkedni három műszakban végkimerülésig azért, hogy legyen pénze rezsire meg ételre, hanem a Kanári szigeteken kéne koktélt szürcsölve a hasát süttetni.
Boldogabb országokban ugyanis a nyugdíjas, de mindenki más is azért dolgozott, dolgozik, hogy ÉLJEN. Itt meg azért él, hogy dolgozzon. Ha meg nem bír, a lepusztult egészségügy majd "gondoskodik" róla.
anima
Zsírszalonna arcú Tállai már csak tudja.
ToniSzalai
[--_-_Itt taalálsz meztelen lányok a városodban: My.Su/Meztelen
Oanissma
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a >> tinyurl.com/kp95cw8

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.