Európai parlamenti (EP-) választási kampány van – reagált Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón a legutóbbi brüsszeli ellenzéki – Judith Sargentini holland zöldpárti EP-képviselő részvételével rendezett – tüntetést firtató kérdésre.

Orbán: kampány van, ezért vannak tüntetések
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

"Megkezdődött a kampány, tüntetések vannak, pontokat fogalmaznak meg (...), kampányszakaszban vagyunk, és ez egészen májusig biztosan így lesz"

- mondta a kormányfő.

A kampányban az az újszerű – folytatta –, hogy nemzetközi, van egy kiemelkedő téma, a bevándorlás, amely maga köré rendezi az egész európai politikai arénát, erről fognak dönteni az európai választók.

A baloldal és a Jobbik összefogását firtató felvetésre azt a kérdést tette fel a baloldalnak a kormányfő, hogy szabad-e rövid távú pártpolitikai érdekből antiszemitizmust képviselőket legitimálni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
O.V. beszédírói kissé hanyagul végzik a munkájukat!
Egyetlen tüntetésen sem volt szó a "bevándorlásról, se pro, se kontra"!
A kivándorlásról már hamarabb! Ezeknek a tüntetéseknek annyi közük van a "kampányhoz", mint ennek a kormányinfónak a tényleges problémákhoz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Az EB demokráciadeficittel küzd, de majd a Fidesz (lánykori nevén Orbán Viktor) megoldja ezt is. Most arról beszél, hogy ők nem szoktak a migrációról beszélni (höhö), de ő most megtöri ezt a hagyományt. És beszél. Mindmeghalunk. Persze csak akkor, ha nem ő fogja vezetni Európát. Megerősödött neki a kereszténységhez való kötődése, politikai kérdéssé tette. Ez is a migránsok miatt van. Ezt nem Orbán mondja, csak én szúrom ide be, hogy 92 százalékkal csökkent az Európába irányuló migráció 2015 óta. Ez természetesen a fővezért nem érdekli. Ő most kéjesen mesélget arról, hogy mi keresztény civilizáció vagyunk mert ő megvéd minket, de Európa többi része elesett. Valamint kivétel nélkül minden liberális bevándorláspárti. És az van, hogy Brazília demokratikusabb mint az uniós országok (kivéve természetesen Magyarországot). Ő készen áll a választásra, mert ő indul mint bevándorlásellenes és a sorosista bevándorláspártiak. Orbán, férjezett nevén Bodóné, aki mást beszél, mikor a bor árát kérik. Remélem, hogy a külföldi lapok tudósítói is teljesen megelégedetten távoztak. Ennyit még Münhausen báró sem lett volna képes összehadoválni.Nem kellett volna asszisztálni a sok nemkormánypártiellenzéki újságírónak ehhez az egyszemélyes monológhoz. Boritékolható volt a gyáva, cinikus, arrogáns, lekezelő, “seggemben a világ” sosemhazudtammég végvári vitéz jellemgyenge performansza. Ezt is bojkottálni kellett volna, mint annyi mást.
Madácsi Pali
Te Soros pénzén felkapaszkodott senkiházi csüngőhasu! Az emberek nem a kampány, hanem a viselkedésed, ha úgy tetszik politikád miatt mondják ki O1G.
ToniSzalai
**_Itt találsz meztelen lányok a városodbaan: My.Su/Meztelen
Oanissma
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a >> tinyurl.com/kp95cw8
Kutyaur30
Orbánék évek óta ugyanazokat a PR-klisékkel terelik el maguktól a valóságot: Soros, meg a kerítés, meg a kampány, meg bántják Magyarországot és hasonló szópanelekkel harcolnak a saját démonjaik és az arcátlan ellenzék ellen, ami szembesíti őket az országdúlásukkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.