Csütörtökön a szokásostól eltérően maga Orbán Viktor tartotta a kormányinfót. Az ellenzéki pártok közleményekben reagáltak a miniszterelnök szavaira.

"Hazudott, mellébeszélt, megfutamodott" – ellenzéki reakciók Orbán rendhagyó kormányinfójára
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

LMP: a miniszterelnök mellébeszélt

Az LMP társelnöke szerint Orbán Viktor miniszterelnök fontos, mindannyiunk jövőjét meghatározó politikai kérdésekről szólva mellébeszélt csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Keresztes László Lóránt, aki kuriózumnak nevezte, hogy a kormányfő válaszolt újságírói kérdésekre,

mellébeszélésnek nevezte a többi közt a miniszterelnök azon kijelentését, miszerint Európa jövőjét a migrációt támogató és ellenző erők küzdelme határozza meg. Ahogy az európai politikai elit, úgy Orbán Viktor is megmaradt a súlyos kérdés tüneti kezelésénél, nem tárta fel a valódi okokat, és nem adott hatékony megoldást rá

- értékelt az ellenzéki politikus.

Az ország szuverenitásának védelmével kapcsolatban Keresztes László Lóránt úgy fogalmazott: az akkor lehetne hatékony, ha az ország erős lenne, 2010 óta azonban minden szempontból gyengült az ország.

Vitatta, hogy az úgynevezett túlóratörvényre nem a munkaerőhiány miatt van szükség. Kijelentette: a kormány az olcsó bérekre és a kiszolgáltatott munkaerőre alapozva ösztönzi a befektetéseket, ez okozza a bérválságot és azt, hogy egyes ágazatok már az összeomlás szélén állnak.

Szólt a paksi bővítésről is, mondván: a Fidesz és a kormány az ország legdrágább beruházása kapcsán minden kérdésben hazudott. Az egyedüli alkalmas megvalósítónak mondott oroszok még az engedélyeket sem tudják megszerezni, és már a miniszterelnök is elismerte a csúszást – folytatta.

DK: a miniszterelnök megfutamodott a valódi kérdések elől

A DK szerint Orbán Viktor miniszterelnök gyáván megfutamodott a valódi kérdések elől.

Arató Gergely frakcióvezető-helyettes csütörtökön, a kormányfő sajtótájékoztatóját követően újságíróknak azt mondta: pártja szerint

"az európai értékek és a magyar demokrácia arcon köpése, hogy Orbán Viktor az utóbbi években kizárólag a saját lakájmédiájának adott interjút". A miniszterelnök most is újságírókat tiltott ki a sajtótájékoztatóról, saját "mikrofonállványainak" mondta el az előre megírt propagandaszövegeket

- tette hozzá.

Kifogásolta, hogy ellenzéki képviselőként nem engedték be a sajtótájékoztatóra, hogy meggyőződhessen arról, az újságírók valóban feltehetik a kérdéseiket.

A kormányfő szerinte nem válaszolt például arra, miért vásárolt a honvédség "luxusgépeket" az ő utaztatására, nem hangozhattak el kérdések a volt macedón miniszterelnök Magyarországra jövetelével kapcsolatban, sem arról, mit szól "Szakály Sándor kormányzati főtörténész antiszemita szövegeihez". Hozzátette: ezeket pártja felteszi a kormányfőnek a jövőben. Egyben felajánlotta az újságíróknak, hogy ha elküldik saját kérdéseiket a DK-nak, a párt azokat elmondja a parlamentben.

Arató Gergely kifogásolta azt is, hogy bár a Fidesz az Európai Néppárt tagja, Orbán Viktor mégis bírálta uniós pártcsaládját. Közölte: EP-képviselőjük, Molnár Csaba az Európai Néppárt frakcióvezetőjéhez, Mandred Weberhez fordult a többi között a kormányfő azon kijelentés miatt, miszerint a brazil elnöknél találta meg a kereszténydemokrata értékeket, akit Arató Gergely "gyilkosságokat támogatónak" titulált. Szerinte a Fideszt ki kell zárni az Európai Néppártból.

MSZP-Párbeszéd: hazudott a miniszterelnök, nem a valóságról beszélt

Az MSZP és a Párbeszéd szerint Orbán Viktor miniszterelnök hazudott, nem a magyar valóságról beszélt csütörtöki sajtótájékoztatóján. A két ellenzéki párt Európa-párti, "magyar hazafi" kampányt kezd a kormányzat Európa-ellenes kampányával szemben – hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amelyet Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke, frakcióvezetője Ujhelyi Istvánnal, az MSZP európai parlamenti (EP-) képviselőjével közösen tartott csütörtökön Budapesten.

Szabó Tímea azt mondta,

Orbán Viktor az idei első kormányinfón folyamatosan hazudozott, nem beszélt a magyar egészségügy, az oktatás és a bérek valóságos helyzetéről.

Az ellenzéki politikus közölte, miközben a miniszterelnök szerint zéró tolerancia van a korrupcióval szemben, minden nemzetközi felmérés szerint virágzik Magyarországon a korrupció. Szerinte árulkodó volt az, hogy a kormányfő nem válaszolt azokra a kérdésekre, hogyan lett egy gázszerelőből, Mészáros Lőrincből az ország leggazdagabb embere tavaly.

Elmondta, Orbán Viktor csak akkor nem foglalkozik az üzlettel, ha saját családjáról, haverjairól van szó.

Szóvá tette, hogy még mindig 35 százalék felett van az egyszemélyes közbeszerzések aránya, ez pedig magasabb szám, mint 2010 előtt volt.

Szabó Tímea szerint

a külföldön munkát vállalt magyarok nem kalandvágyból és nyelvtanulás céljából távoztak az országból, hanem mert itthon nem találtak munkát és munkavállalói jogaik is gyengék.

A munka törvénykönyvének módosításával kapcsolatban rögzítette: a magyar emberek 85 százaléka elítéli a "rabszolgatörvényt", Orbán Viktor azonban nem foglalkozik velük. Szerinte a kormányfő a törvénnyel saját oligarcháinak és a külföldi nagybefektetőknek kedvezett.

A Párbeszéd és az MSZP továbbra is küzdeni fog a kormány leváltásáért, a rabszolgatörvény visszavonásáért – közölte.

Ujhelyi István értékelése szerint Orbán Viktor megkezdte EP-kampányát, "izzadságszagú kísérletet" tett arra, hogy a valóságot elhazudva felülírja "az utca" követeléseit, ezért nem szólt a "rabszolgatörvényről".

Azt mondta, az MSZP és a Párbeszéd Európa-párti kampányt kezd az Európa-ellenes orbáni kormányzattal szemben.

Hangsúlyozta, nem támogatják az illegális migrációt.

Az EU nem menekülteket, migránsokat, illegális betelepülőket akar Magyarországra erőltetni, hanem az értékeit, a demokráciát és azokat a forrásokat, amelyek révén Magyarország már eddig is gazdagodott, fejlődött

- hangoztatta.

Ujhelyi István szerint a magyar emberek csak azért tartanak az illegális bevándorlóktól, mert Orbán Viktor azt hazudja nekik hónapok óta, hogy ez a veszélyhelyzet. A veszélyhelyzet az, hogy Európa vagy orbánisztán lesz-e a jövőnk – mondta.

Kérdésre válaszolva Szabó Tímea elmondta, nem folyik arról egyeztetés, hogy az ellenzéki pártok közös EP-listán indulnak.

Ujhelyi István – aki az MSZP EP-kampányfőnöke is – közölte, nem közös EP-listáról tárgyaltak az ellenzéki erők, hanem közös mozgósító kampányról, amelynek révén minden Európa-párti magyart felhívnak a közös európai értékek támogatására.

Értékelése szerint Orbán Viktor sajtótájékoztatójából az is kiderült, a miniszterelnök úgy fél az ellenzék együttműködésétől, mint "ördög a tömjénfüsttől". Ha fél ettől, akkor ez azt mutatja az ellenzéknek, hogy jó úton jár

- jegyezte.

Szabó Tímea kitért arra, az MSZP-Párbeszéd meggyőződése szerint az EP-választáson az ellenzék akkor tudna érdemben a Fidesz-KDNP kihívója lenni, ha közös listán indulna, de nem akarják az ellenzéki egységet megakasztani azzal, hogy erről folyjanak a viták.

(MTI)

133 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A Klubrádió, Azonnali, Magyar Hang, Direkt36, a jobbikos Alfahír) nem jutott be, ők nem is kaptak meghívót.

Tehát, az sem igaz, hogy mindenki kérdezhetett.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
A Klubrádió, Azonnali, Magyar Hang, Direkt36, a jobbikos Alfahír) nem jutott be, ők nem is kaptak meghívót.

Tehát, az sem igaz, hogy mindenki kérdezhetett.
namihami
Viktor, Viktor, azért egy "" Kellemes karácsony vagy Nem értem a kérdést"" még belefért volna.
Így eléggé hiányos maradt a Népboldogító Szent Halleluja. Talán nem is a Gégé (Gézengúz Guszti) illett volna melléd, hanem egy méretes ökumenikus egyházi vezetői felsorakozás. Mára kifizetted nekik a biodíszleti pofavizitüket.
justhpeter
Van valaki az országban, aki ennél többet várt ?
Eladott Ország
Népszava: Ismer olyan demokráciát, ahol a miniszterelnök éveken át
nem áll szóba az ellenzéki sajtóval? [...]
Kovács: akit nem hívnak a Kormányinfóra, az ne jelentkezzen mert nem engedik be.
Orbán, férjezett nevén Bodóné, aki mást beszél, mikor a bor árát kérik. Remélem, hogy a külföldi lapok tudósítói is teljesen megelégedetten távoztak. Ennyit még Münhausen báró sem lett volna képes összehadoválni. Egy jól koreografált cirkuszt láthatunk, nem sajtótájékoztatót.
Demokrácia van és kuss! Erre is lehet Hofit idézni: "Figyelték? Milyen hosszan mondta... És milyen keveset." "Nem akkor kell kiállni, amikor az ember 2 órát tud egyhuzamban beszélni, hanem amikor a mondanivalójának a súlya 2 óra."
Nessy
Orbán ma olyan volt, mint a lusta diák. Történelem órán beszélnie kellene Szent Lászlóról, de miután nem tanulta meg, közli. hogy Szent László nagy király volt, de Szent István még nagyobb, és felmondja a Szent Istvánról szóló leckét.
papa.49
Egy hazug, koszos, bokszos semmi egyéb !!!
anima
Annyi mindent lehetne írni Orbán Viktorról - akár egy, vagy több könyvre valót is -, de valójában ennyi ez az ember: O1G
Több szót nem is érdemes erre az izére vesztegetni.
csipetke
Hazug,sunyi,beszari bűnöző.Ez orbán..
RonaGyuri
Őfenesége példamutatóan, értsd ELRETTENTŐ PÉLDÁT mutatva, szerepelt! =))
Gauntlet
Pedig csak egy valami kellett volna:
Mikor kíván lemondani ?
ToniSzalai
Itt találsz meztelen lányok a városodban: My.Su/Meztelen
Köb Jani
@csipetke: Na de az ellenzék az igazat állítja állandó jelleggel, amit ő képzel igaznak.
volvós
Demokratikusan ezt a hazug, semmitmondó jellemtelent nem lehet leváltani,
csak az ÖSSZES ellenzéki Párt összefogásával, és nemzetközi Bíróság elé állítani,
majd a teljeskörű ( beleértve a stromanokat, a családját és a " barátait is ) elszámoltatást
aztán jöhet a Csillag vagy Sopronkőhida...ellenzéki smasszerokkal !!!
Rockxy
Ezért van a helybenjárás, mert közel 30 éve az a téma, hogy el kell zavarni, le kell váltani.
Monnyon le!
lampa laz
Ez a fidesz szavazók szellemi színvonala. Úgy válaszolt minden kérdésre, h és csak azok a bunkó idióták igyák minden szavát. Gondolom le is részegedtek tőle rendesen...
A NER-en kívüliekben nem okozott meglepetést, csalódást, csak továbbra is mérhetetlen szégyent, h ez a lény még mindig Magyarország miniszterelnöke.
Sámannus
Most csak szóban futamodott meg, de hamarosan szüksége lesz azokra a hazaárulók védelmére vásárolt repülőknek. Lesz még olyan is hogy Pintyőke hívja Pohost pohos menekülj!
Grafix69
Mást nem hallani , mint mindenki bevándorláspárti aki nem fasiszta , nekem ennyi jött le ebből a valóság hajlításról .
Oanissma
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a >> tinyurl.com/kp95cw8
tudode
Nem csodával határos, hogy az ÉRTELMISÉG NEM JEGYZI azt a KÖZJOGI MÉLTÓSÁGNAK csúfolt miniszterelnököt, aki TIZENHARMADIK ÉV után "is" KOTORÁSZIK a papírjai között, mivel fogalma nincs arról, hogy a SOROSON, a migráncsokon, őfélesége gazdasági ügyekkel nem foglalkozik, ZÉRÓ TOLERANCIA, stb.-n túl miről beszél:
.
www.youtube.com/watch?v=wXwmk-tS-R8
.
Nem egy miniszterelnöktől, KÖZÉPVEZETŐTŐL is elvárható, tisztelje meg hallgatóságát arról, hogy NÉMI, NEMI fogalma van a VÁLASZTÁSI KAMPÁNYON kívül, hogy MIT VÁLLALT, nem azt, hogy BEKEVERJEN A KÜLPOLITIKÁBA, kritizálja azokat, akik klasszisokkal JOBB FELKÉSZÜLTSÉGŰEK, mint , mint egy ma született bárány, (már ami az államadósságot illeti)
.
------ Így lett Magyarország az új hidegháború egyik főszereplője
www.youtube.com/watch?v=ILxGCoxsnZ8&t=18s.
.
Ha ez nem elég:
.
---- Ömlenek az álhírek Moszkvából, és beszivárognak a magyar nyilvánosságba
www.youtube.com/watch?v=_6bUOVba2MA&t=195s
--------------------------------------
..
És az EZEKHEZ HASONLÓ FALVAK tartják az ELSŐ SORBAN, azok, akik az ODADOBOTT morzsákért HÁLÁSAK annak, aki olyan sorsban tartja őket, akiket egy GONDOS GAZDA még a kutyáját sem:
.
Közzététel: 2018. okt. 25.
---Fáj, a 99 százalékban fideszes falu
www.youtube.com/watch?v=atMMysP90Ko
.
Sajnos nem OPTIKAI CSQLÓDÁS!
.
???
Sámannus
Egy a lényeg a maffia sarokba van szorítva. Pampoghat a pohos akármit. őneki el kell húzni a csürhéjével melegebb vidékre, vagy jó lesz neki a hűvösön is a bűnsegédeivel együtt.
Micike
@tudode (ma, 20:20): Bocsika, már régóta érdekel, hogy milyen alapon válogatod ki a szavakat, amiket nagybetűvel írsz? Borzasztóan zavaró olvasni. Egyébként is a nagybetű kiabálást jelent, miért kiabálva mondasz bizonyos szavakat, amiknek semmivel nincs nagyobb jelentőségük a többinél?!
csipetke
@Köb Jani: 17:48 Lássuk be,egyik kormány se volt feddhetetlen,de amit a fidesz művelt,az a pofátlanság csimborasszója.A BTK nagyrészét kimerítették.Az meg,hogy a végtelenségig arrogánsak,pökhendik,az súlyosbító tényező
karma1
MINDENBEN mellebeszelt. A korrupcioval, az egyszemelyes "palyazatokrol, a kepviselo-veresrol, a rabszolgatorvenyrol , vagy barmi mas, kenyes kerdessel kapcsolatban feltett kerdessel kapcsolatban egyszeruen olyanokat volt kepes mondani, hogy a fal adta a masikat. A kulfoldon dolgozokrol ugy beszelt, mintha azok csak atmenetileg dolgoznanak kulfoldon, de majd jonnek haza. Talan egy igazsag volt a tobboras dumajaban: elismerte, hogy a nyugaton dolgozo magyaroktol rengeteg penz jon haza Magyarorszagra. Amikor tiborczot emlitettek neki, akkor o azonnal nem foglalkozott a meggazdagodasaval, Sargentinire raverte, hogy kizarolag migransokat akar betelepiteni, mikozben Sargentini 12 pontjabol csak a 11. erintette a bevandorlas kerdeset. Egyszeruen en meg ilyen tomeny hazugsag-aradatot kimondani emberek elott nem lattam senkit sem...Az arca es az egesz habitusa felelmetes valtozason ment keresztul: a homlokan kozepen az a mely redo es a szemoldokeinek a felhuzottsaga egyszeruen mefisztoi kifejezest ad a szetesett, felpuffedt arcanak. Nagyon ugy nez ki, hogy csak a szteroidok tartjak ugy ahogy egyben. Szegyen ez a magyaroknak. Ja, es hazudott a rabszolgatorvennyel kapcsolatban is: azt allitotta, hogy VOLT parlamenti vita a szavazasra bocsajtas elott is, holott ez nem igaz, soha nem volt a napirenden ez a torveny.Hazudik arrol is, hogy minden munkaltato jolkepzett szakembereket tudna maganak szerezni - aztan rogton meg is hazudtolta magat, mert elarulta, hogy a munkaltatok vadasznak a jo munkaerore. Szoval akkor megsincs annyi jo munkaero. Beleszaladt a nemetorszagi kepviseloveres-hasonlatba is: felhaborodott azon, hogy a peldasan jolmukodo Nemetorszagban megeshet, hogy kepviseloket verhetnek meg (micsoda idoket elunk!), mikozben Varju Laszlo megvereset igyekszenek egy jol megkoreografalt cirkusznak beallitani, ahol nem tortent vere's...
volvós
@bakcsubakka: 22:27
Nos ki vele, mik az elképzelések még ???
Desischado
@Gauntlet: Semmikor. Ülök a nyakatokon mindhalálig.
Ez lenne a válasza. Én meg azt mondom:
Már nem sokáig, puhos! Hazug, embertelen, hiteltelen, parazita rabló tolvaj, az vagy.
Kihagytam valamit?
cs.n.
Hazudott, mellébeszélt, megfutamodott. Nem csak az ellenzék szerint. Visszabújt a kis tornyos csigaházába, aztán onnan kiabálta a semmit. Gyáva szarjankó ez, akinek úgy el van szállva az agya a saját beképzelt zsenialitásától, hogy még egy GYODA drótháló se fogná meg.
cs.n.
@durbincs: fúbazmeg, jó ideje kerülöm ezt az oldalt, de nem gondoltam volna, hogy már rögtön összefutok a naccságos durbincs sógorral, mikor benézek. Látom, még mindig sikerült a dolog, kezdjük: . , ! Ezek ilyen írásjelek. A kérdőjelet szépen tudod már, ideje lenne mást is gyakorolni.
cs.n.
Jav. mindig sikerült-> mindig NEM sikerült
cs.n.
@durbincs: Semmit nem értettem ebből a vakerodból sem, adok is rá egy lájkot. :)
division
@bakcsubakka: Hamlet - Gyarlóság, asszony a neved! Leírjam ki írta?
szaboria1
Én is végig néztem de gy érdekes dologra lettem figyelmes az elszólása miként a mentelmi bizottság vizsgálta a magán személyek repülőinek használata miatt. De nem fejezte be mert biztos rájött, hogy elszólta magát, mert azóta már csak a honvédségnek titulált gépekkel utazik.
A másik agyára ment már a migrációzás.
karma1
@Desischado: Nem, Dragam, nem hagytal ki semmit, talan csak a O1G-t. De azt meg mar ugyis tudja mindenki...:o)))
RonaGyuri
Egy kép többet mond egy rakás szónál

adalék a lesz-e és miért kétséges hogy lesz sztrájk dilemmához


(m.blog.hu/be/bekialtas/image/orbangaskoketevodox.jpg)
Mary
Hát most megtudtam, hogy az ellenzéki média többségben van. Az M1 székházába be sem lehet menni, ami ugyebár köztévé, az ellenzék adóforintja is benne van. Tipikus fideszes válasz vagy nem válasz, amikor Mészáros neve felreppen, mindenki hallgat. Akárkit kérdeztem, aki fideszes hozzászóló volt, senki nem felel a korrupcióra. Ezt ők úgy veszik, hogy lopni kell, ez természetes. Ilyen bugyuta választ adni, hogy a politikusok a politikával, az üzletemberek az üzlettel foglalkozzanak. Nesze neked fogd meg jól- kb...szégyen, hogy ilyen miniszterelnöke van Magyarországnak és az még nagyobb szégyen, hogy vannak emberek, akik elhiszik amit mond és tapsolnak is hozzá. A migráció az agyára ment, már szinte beteges. De kérdem én, ha nem lennének migránsok,akkor miről folyna a kampánya? Akkor egyet most tisztázzunk, ő állítólag megvédi az országot mert szereti a népét, de akkor amikor elveszi a cafetériát, rabszolgatörvényt hoz, nem emeli a családi pótlékot 10 éve, a gyest- sem, akkor nem szereti a népét? Az egész migráns politika nem más, mint propaganda. A macedon elnököt meg befogadta, aki bűnöző ráadásul. Ugyan olyan talpig korrupt ember mint ő. Szégyenletes.
karma1
@RonaGyuri: 404 Not found already,... Dirty bastards...
Eladott Ország
@RonaGyuri: Köszi. Oké! Amíg a szakszervezetek ilyen senkiházi NER-szekértolókat Palkovics, Cser Ágnes, vagy éppen a legnagyobb szélhámos Gaskót választottak meg saját “vezetőikké”, addig az csak tovább rontott a helyzeten. Reméljük a jelenlegi vezetők nem ilyen gerinctelen szarháziak.
karma1
@RonaGyuri: Koszi, igy mar lejott,...:)
almosd
Hazug tolvaj és hatalom mániås , több szò rá pazarlás.
verőce21
Nem minden nép dicsekedhet azzal, hogy a pillanatban, amikor a szerep megérett, akad megfelelő személyiség, aki betölti. Ritka pillanat Magyarország történetében, hogy nem kell pótlékkal betölteni a miniszterelnöki pozíciót egy olyan történelmi korszakban, amikor az ország, (és Európa) társadalmi összetételét külső hatalmak és erők akarják megváltoztatni. Igen nagy szerencséje az országnak, hogy egy ilyen történelmi pillanatban egy határozott, országhatáron túlnyúló kisugárzású, erős, határozott jellemű és történelmi távlatokban is meghatározó karakterű vezető került Magyarországon hatalomba. Nem maradt a szerep, mint egy hiány az emberek akaratában, megfelelő ember tölti be, amelyre a magyarok méltán büszkék lehetnek.
tulipan
@Shikari: CSAKIS neked, Te hülyegyerek! Senki másnak ! Neked az is elég ha rád vigyorog, az is "kitünű tájékoztatás lesz! TE agyatlan KRETÉN!
magyarbakancs
@verőce21:" Nem minden nép dicsekedhet azzal, hogy a pillanatban, amikor a szerep megérett, akad megfelelő személyiség, aki betölti. Ritka pillanat Magyarország történetében, hogy nem kell pótlékkal betölteni a miniszterelnöki pozíciót egy olyan történelmi korszakban, amikor az ország, (és Európa) társadalmi összetételét külső hatalmak és erők akarják megváltoztatni. Igen nagy szerencséje az országnak, hogy egy ilyen történelmi pillanatban egy határozott, országhatáron túlnyúló kisugárzású, erős, határozott jellemű és történelmi távlatokban is meghatározó karakterű vezető került Magyarországon hatalomba. Nem maradt a szerep, mint egy hiány az emberek akaratában, megfelelő ember tölti be, amelyre a magyarok méltán büszkék lehetnek."

Orvosodat,gyógyszerészedet keresed fel gyorsan.
Ezt a baromságot amit írtál menyi pénzel díjazza a Fidesz?
magyarbakancs
@Pegero: Fidesz mit tud felmutatni?
Lopáson és a legkedvesebb szobatárs pénzel való kitömésén majd a legkedvesebb gáz szerelő leggazdagabb magyarrá tétele után.Na meg hogy minden pocizót Fidesznyikok töltenek be az állam igazgatás,Birósság,Ügyészség,Számvevő szék.
Nincs korrupció egy hangyányi sincs.
Mert okosabb nyolc általánossal mint Cukerberg.
verőce21
Az országunknak és Európa népeinek olyan szüksége van Orbánra, mint egy falat kenyérre. Reményt ad, hitet Európának, hogy meg kell és meg lehet állítani a bevándorlást. @magyarbakancs: @bakcsubakka:
kokopelli
@bakcsubakka: Az az ország (nép) él elégedetten,aminek a ME személye nyóc! Ott
tudják,hogy nem a politika,hanem gazdaság gondoskodik a jobb életszinvonalról! Ha
egy kormányfőtől remélik a csodát,akkor egy téves országban élnek!Régi mondás sze-
rint az a jó vezető,aki a "csapatát" jól választja ki! (scheggnyaló ill."viszhang pofák" nél-
kül!) Ha ß@r az előadás,nem a ruhatárost kell lecserélni,hanem az együttest a rende-
zővel együtt!
verőce21
@Eladott Ország: Valóban, csak a fidesz tudta megállítani azt a rombolást, amit a szoci csürhe rombolt az országban. Növekedő pályára állította a lepusztított gazdaságot.
verőce21
@bakcsubakka: Érted még kevésbé, ha sz@rrá is áztatott az a zivatar! :)
lusta
@verőce21: Valami bővebbet erről a nagy növekedési pályáról, ha lehetne. Lehet, hogy lemaradtam a hírekről, de taláááán Ön tudná a magyar cégek nemzetközi sikereit itt felsorolni.
kokopelli
@magyarbakancs:.már a Lölö kijelentése is elárulta az IQ-ját! Azért ő iskolázottság
nélkül is egy szinten van a ßoptató-gazdájával!Ezek tényleg azt hiszik,hogy valaki
ismeri az Orbánt nyugaton? "A mádzsár csíf" -ként emlegetik,mivel a TV-k nem is
foglalkoznak vele! Néha az összehasonlításban megtudják a nézők,hogy "Ungarn"
GDP-je akkora,mint egy nyugatnémet nagyvárosé,ergo az ottani főpolgármester-
rel van szemmagasságban! (Amikor Münchenben volt,azt is a magyar sajtóból ill.
fórumból tudtam meg)
kolnidre
@tulipan: Ez az ember még soha nem mondott igazat.Miért lenne most másképp,?
verőce21
@lusta: (10:42) Ne akard elterelni a beszédet a "magyar cégek nemzetközi sikerei" felé, mert ilyen még a kommunista iparosítás éveiben, sőt soha nem volt Magyarország történetében.
kokopelli
@lusta: m,ár gyerekkoromban hallottam a nagy magyar iparról!Felnőve nem
találtam még a nyomait sem,holott az újságok és a TV-k megemlítették volna!
Délibábot exportának? ;-))
lusta
@verőce21: Köszönöm megnyugtató váaszát. Nekem ne a német, amerikai, kínai, indiai, francia stb. cégek sikereivel büszkélkedjen O1G. Képzelje el, a világpiacon a Pénztáros Lölőhöz hasonló növekedést jegyzik ám, nálunk kitekintve a világpiacra sehol dsemmi, csak a nagy gazdagodási növekedés. Közben kiderül, hogy nálunk még a sokat szidott multinál is jóval többet keresnek a dolgozók, mint a ˝szupersztár˝ magyar cégeknél. Mire legyünk büszkék?
Klubtag
Ugyan már...ki az, aki ettől a fószertől bármiféle tisztességes, becsületes, hiteles, humánus, polgári, hazaszerető...szóval Emberi megnyilvánulást remél...???
Mikor lesz már ennek vége, hiszen újból-újból és újból bebizonyítja, hogy ki is ő valójában...
cikicakk55
@csipetke: tegnap 22.08
A BTK-t már rég átírták a saját kedvükre. Így amit Ők művelnek az a mostani BTK szerint teljesen jogos és törvényes.Természetesen gondolom van benne egy olyan passzus bekezdés,vagy minek nevezik az ilyet,hogy ez csak a Fideszesekre vonatkozik.Minden más párt által elkövetett dolog bűncselekménynek számít,a régi BTK szerint. Nekik saját törvénykönyvük és saját alkotmányuk van. Ezért is nem tudunk velük mit kezdeni,mert minden törvénytelen amit a nép akar. Most azért van egy kis reménysugár,mert úgy néz ki,hogy végre az ellenzék észhez tért és összefog.
cikicakk55
@Mary: ma :06:28

Tegyük hozzá azt is,hogy csak az ingyen migránsokat nem engedi be. A letelepedési kötvényeseket soron kívül azonnali elbírálással minden gond nélkül elfogadja. nem zavarja,hogy a népnek kell vissza fizetnie amit azok belépődíjként fizetnek. A közpénz számukra a saját pénzük.Arra költik amire akarják. Én soha nem szavaztam rájuk,mert számomra már fiatalon is undorító volt,nekem már akkor gyanús volt,hogy túl sok a rózsaszín felhő az égen az Ő ígérete szerint,de sokan mondják már hogy" Apám! Én nem ilyen lovat akartam!"
division
@bakcsubakka: Miből gondolod hogy ideges voltam? Csak gondoltam, hátha nem jut eszedbe, bár ott a goggle erre...Egyébként meg "Shakespeare" :-)) Legyél kicsit lazább, olykor fogd fel poénosabban az oldalát is a dolgoknak.
CsipkeRózsa
@verőce21: 10:07

Hozzászólásod valami gyönyörűséges volt, majdnem sírva fakadtam.
csipetke
@cikicakk55: 12:27 Szerintem az ő BTK-jukban se szerepel az EU-s pénzek lenyúlása,az egetverő korrupció generálása,a nemzeti töklámpás vejkó,és a haverok "megmilliárdosítása",és még egy rakás dolog,ami szerepelhet a bűnlajstromukban.Bezzeg ha az ellenzék csinálta volna ugyanezeket,már régen elvitték volna őket vezetőszáron.A többivel egyetértek,ezt a bandát csak az ellenzék összefogásával lehet innen elzavarni.Úgy néz ki,ha lassan is,de kezdenek észbekapni
verőce21
@CsipkeRózsa: (13:03) Bőgd ki magad meghatottságodban. Ne fogd vissza a könnyeidet.
verőce21
@lusta: Drága Sztrovacsek! Megírt előre egy választ a várható feleletre, de nem az érkezett?
Mert itt nem beszél senki olyan dolgokról amiket piszkálgat.
verőce21
@bakcsubakka: Nagy műveltségedre vall, ha a "Hamlettből." tudsz idézgetni! :)
division
@bakcsubakka: Jól tudod hogy én is a Fidesz mellett álltam mindig, az utóbbi időben vagyok kritikusabb velük csak, de attól még nem vagyok troll, sem műveletlen, és nem a kötözködés a célom hanem a normális vitatkozás.
tulipan
@bakcsubakka: Ezekeet ez a Verőce21, igazán nem ismerheti!!! Ő csak a Blbliát lapozgatja :)
Eladott Ország
@verőce21: ma, 10:37; Növekvő gazdaság, és életszínvonal Bulgária után. B@zdmeg erre lehet büszkének lenni, meg a növekvő gazdaságra, és még van bőr a pofátokon!
csak úgy....
@division: Talán Te vagy az egyetlen böcsületes volt vagy van fideszes , azért a helyedben nem csodálkoznék ,hogy a Te nyakadba is zúdul a moslék! A fideszre szavazók bázisa,többsége
rettentö póriasan adja elö a lippsik meg a kikre nem uszítottak ellen, lásd shikari a mega fideszes . Azt még soha nem árultad el,hogy mitöl vagy miért lettél fidesz kritikus!
Evhiraenna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Üdvözöljük >> tinyurl.com/kp95cw8
csak úgy....
@Pegero: sokba kerül még nektek ez a vigyorgó bajusz...
csak úgy....
szocs adolfnak üzenem,sok szeretettel a facebookra,hogy költözzön magyarországra és ne a román fizetésbü ,meg adóbu legyen nagy pofája! ha ,szerinted orbán egy géniusz,akkor az télen is megér egy gyaloglást egy adolfnak...
tudode
Csupán a DEMOKRÁCIA kirakataként GYENGE volt, mint a harmat, és SÓTLAN!
csak úgy....
@Pegero: mondjuk a kádár se vót a kevencem...,sött!
igazság az,hogy a szociktól is ugyan azok a kiütések jelkeznek rajtam ,mint a fideszesektöl.
anima
Nem futamodott meg, de hazudott, és mellébeszélt.
Az első hat kérdést feltevőkhöz: Nektek tényleg ezek voltak a legfontosabb kérdések egy náci kormány vezetőjével szemben?
Milyen újság az, amelyiknek írói csak olyan hülye kérdéseket tudnak feltenni, amiket feltettek?

Ezt a beteg bandát !!!
Ha ti vagytok az okosok, akkor mennyire hülyék a hülyék?

Ennyi faszságot kérdezni - lehetőséghez jutván...
Gané elbutult újságírók !!!
Kérdezz valami jót tőlem az eddigi hozzászólásaim alapján, te fake news-er.
Még tőlem sem tudsz kérdezni jól, akkor mire vered a nyálad!?

Kérdez tőlem jól valamit, te geci ellenzéki húgyagyú.
Még a jó kérdést sem tudod feltenni, baszd meg !!!
Mosson el titeket a diktátor szarvihar - béna patkányok!

Én tudok várni.
Túlélem ezt a szart is - mint eddig minden szart.
Miért?
Mert kemény vagyok, mint az orosz tél!
csak úgy....
@Pegero: te az öreg,szóra sem érdemes@Pegero gyeröke lehetsz...
Edmond Dantes
Én nem értem,hogy mi a francért mentek el az újságírók egy olyan züllött miniszterelnök sajtótájékoztatójára,aki korábban kijelentette,hogy "soha ne azt figyeljék,hogy mit mondok,hanem azt,hogy mit teszek".Ezek után mit vártak,azt,hogy nem fog hazudozni,nem fog a kényesebb kérdések alól kicsúszni,mint egy taknyosan síkos angolna?? Ami ott történt,az a Shikari féle homályökröknek szóló színvonal volt.
csak úgy....
@bakcsubakka: A pöttyeimet ,inkább magam kenegetem! :) Ezek a sok seggbe járt nyelvek nem megbízhatók! :)
division
@bakcsubakka: Igazából az az arrogancia nem jön már be nekem amit csinálnak, ahogy kezdenek átnézni minden emberen (még a saját választóikon is akik nem veszik ezt észre), és igen, ezek a semmiből hirtelen meggazdagodások is megfeküdték már a gyomromat kissé. Ne értsd félre, én nem irigy vagyok, nem szorulok rá senki segítségére, csak tisztában vagyok azzal mit jelent munkával megteremteni a jólétet, és az bizony nagyon ritkán sikerül csak két-három év alatt (persze lehet, csak ahhoz tudás is kell). Itt mint már láthattuk több esetben is csóró kis senkikből váltak jócskán felnőtt korukban hirtelen milliárdosokká, vajon előtte ez miért nem sikerült nekik? Költői a kérdés, ha már a színháznál tartunk:-)
division
@csak úgy...: A fentieket neked is akartam írni.
csak úgy....
@division: Köszönöm és mindenben ,amit mondasz,teljesen egyet értek veled!
tulipan
@Edmond Dantes: Teljesen egyetértek!!!
tulipan
@Edmond Dantes: Orbán Viktor az, aki
― (ifjú)kommunista lett, amikor attól remélt hasznot;
― kommunistaellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― liberális lett, amikor attól remélt hasznot;
― liberalizmusellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― vallásellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― vallásos lett, amikor attól remélt hasznot;
― Trianon-ellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― Trianon-gyászoló lett, amikor attól remélt hasznot;
― oroszellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― oroszbarát lett, amikor attól remélt hasznot;
― EU-párti lett, amikor attól remélt hasznot;
― EU-ellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― konzervatív lett, amikor attól remélt hasznot;
― illiberális lett, amikor attól remélt hasznot;
― III/IV-es együttműködő lett, amikor attól remélt hasznot;
Eladott Ország
@tulipan: Röviden a felcsúti bűnöző cigány politikai kurva. Minden volt már csak fürdőskurva nem, vagy ki tudja?
kokopelli
@Eladott Ország: (10:49).
..."politprosti" lenne a szívünk szottya??
Grafix69
@Shikari: Az érik a négy ötödre : Szerintem a három harmad is meglesz , akkor biztosan ha csak a gyökerek maradnak az országban , és erre bizony nagy esély van . Még sokáig éljen a miniszterelnök úr a lassan megüresedő birodalomba . Lehet addigra már a muszlim horda is bemehet az országba hiszen a miniszterelnök úr óránként is képes ideológiát változtatni . Tiszta elvakult agymenés az egész.
tulipan
@Shikari: Pofa be Te hülye román VÁNDORCIGÁNY!
kereső
@tulipan:08:52, még csak ki sem kéri magának.Tehát igaz! Ez egy hülye román vándorcigány, aki folyton belepofázik a belügyeinkbe,és ezzel megsérti a szuverenitásunkat.
tulipan
@Shikari: Már tegnap is megmondtam, hogy a Te farháhatadat akarom megfőzni! Gyerünk ugorj a fazékba!!!
Grafix69
@Shikari: Én nem vagyok magyar gyűlölő . de még csak fasiszta sem vagyok , sőt még ember gyűlölő sem . Ez a ti nagy magyarkodásotoknak a baja , ezért volt Trianon is , ezért volt minden . Mert a kurva nagy magyarkodásban elfelejtettetek emberek lenni , mindig oda szartatok ahonnan ettetek . Ennek nálatok már évszázados hagyománya van , jellegzetes tünetegyüttese az Űber magyar , meg az Erdélyt vissza stb . Pedig valójában csak pénzéhes gyökerek vagytok akik az anyjukat is eladnák két nokedliért , mert nálatok nem a tehetség számít hanem a nyalás , ti erre vagy tok szakosodva , mind az 1,500 000 -ren . Már annyira kiszipolyoztátok az anyaországban élő dolgozó embereket , hogy a határon túliakat most kezditek . Ostoba demagóg , hazug , álszent , cionista , semmirekellő faszkalapok vagytok , egy tumor a jobb sorsra érdemes magyar testen.
tulipan
@Grafix69: PONTOS LÁTLELET!

Márai Sándor ezt is írta 1945-ben:

"Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban, ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből a “jobboldaliság” címkéjével ismert különös valamit, a tudatot, hogy ő, mint “keresztény magyar ember” előjogokkal élhet a világban, egyszerűen azért, mert “keresztény magyar úriember”, joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem “keresztény magyar” vagy “úriember”, tartani a markát, s a keresztény magyar markába baksist kérni az államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidóbirtokot, potya nyaralást a Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt a jobboldaliság minden értelme. S ez a fajta nem tanul. Aki elmúlt 30 éves, és ebben a szellemben, légkörben nevelkedett, reménytelen. Talán megalkuszik fogvicsorgatva, s mert önző és gyáva: bizonyára hajlong majd az új rend előtt, de szíve mélyén visszasírja a “jobboldali, keresztény, nemzeti” világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidó vagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni, és aladárkodni a nagyvállalatokban képzettség és hozzáértés nélkül. Ez a fajta soha nem változik meg.”
Az írás többi részét is olvasd el, érdemes:
Grafix69
@tulipan: Pontosan , nincs is vita , csak tudod ezek azt hiszik magukról ,hogy ha jobboldalinak vallják magukat ( azt nem tudják ,hogy az mit jelent ) akkor legalább nem nevezhetik kommunistáknak őket , na ezért is.
Grafix69
@Shikari: Na mesélek neked egy ilyen Űber magyarról , aki a ti fajtátoknak jelkép , sőt példakép a nagy Magyarország partjait három tenger mosta aztán a sok mosásban össze ment 1919 -ben . És jött a megmentő ( azért legalább őróla egy jó dolgot is ellelhet mondani, no de majd később ) a főméltóságú nagyméltóságú hazafi ( lófaszt ) a ti példaképetek , aki még akkor sem ült el a picsáján mikor már tudta ,hogy azt a 150 000 szerencsétlen embert akit a Don kanyarba küldött soha nem látja senki . Sőt már 1943 tavaszán tudta ,hogy barátja és mestere a sötét nagyúr Dark Adolf népirtást követ el a galaxis eme kicsi zugában és csak az ő birodalmában van az utolsó érintetlen zsidó népcsoport Magyarországon akiket persze minden gond nélkül a birodalom haláltáboraiba szállíttatott már 1944 májusától egészen augusztusig . Persze mivel pontosan tisztában volt vele ,hogy nem a birodalmiak nyernek és ha ez kiderül (a 450 000 zsidó deportálása) akkor bizony az ifjú padavant megfosztják amúgy sem méretes lézer kardjától félelmében leállíttatta a deportálásokat . Világ életében nagy köpönyegforgató volt amikor változott a szél megpróbált másik kabátot felvenni . Segített kiirtani 450 000 embert meg még 150 000 aztán előadta , hogy ő megmentette őket , bla bla bla stb . Olyannyira jól sikerült neki az egész ceremónia (pávatánc ) ,hogy ha az amerikaiak nincsenek vagy nem lépnek közbe ( érdekes ,hogy a Jedi mestert megmentését és életben tartását a zsidók fizették ) akkor bizony a bitón végzi a nagy tengerész akinek hajóját nem éri vész , sajnos nem érte. Ja a nevét majdnem elfelejtettem pedig a ti példaképetek ti is olyanok vagytok mint ő Horthy Miklós.
kereső
@Shikari: 10:01, mert ő nem volt román.Érted, hülye? Nem volt! De te az vagy, vagy inkább felvidéki tót?,merthogy amikor elfeljtkezel "magadról" szlovák abc-t használsz. Úgyhogy kuss!
bencemacska
@RonaGyuri: január10., 09:07
A cenzor tényleg nagyon üzembe helyezte magát ebben az évben. Tőlem még semmit sem fogadott el.
Úgy látszik a tavalyi év tanuló idő volt!
tulipan
@Shikari: Mer Te vagy román vándorcigány!
tulipan
@Grafix69: Én, narancsos, neokomuunista-náciknak nevezem őket!!!
Grafix69
@kereső: A következőket a figyelmedbe ajánlanám ha már Kun Béláról is beszélünk . Az első mind a fasizmus mind a szocializmus ( kommunizmus ) azonos , teljesen azonos módon épül fel . Én mind a kettőt mélységesen elítélem mivel mindkettő egy öncélú áll szociális (nem szocialista ) érzékenységre hat ráadásul olyan megtévesztésekkel amikkel az embereket befolyásolni tudják egy kis népcsoport meggazdagodása céljából . Míg a fasizmus faji előítéletekre hamis ideológiát megteremtve ,populista (például a te pártod is ezt építi ) elméleteket kreál addig a kommunizmus a társadalmi különbségekre épít , megpróbálja elhitetni az emberekkel ,hogy a magántulajdon káros és kapitalista népnyúzók első számú fegyvere . Na ezzel a különbségek véget is értek , a többi teljesen ugyan az . Mind kettőben le kell számolni az értelmiséggel , az új eszményi ember típus létrehozása a mindenkori hatalom ideáljának megfelelően ( nálatok ez a droid típus ) , az egyént mint önállóan gondolkodó lényt ki kell törölni az agyakból , csak a nemzet számít , ellenség képekkel kell bombázni a népet , félelmet kell kelteni , bizonytalanságot , függőségi viszonyokkal kell zsarolni azokat akiknek más a véleményük , centralizálni a hatalmat , mindent irányítás alá vonni , megszabni ,hogy mit a jó és mi a rossz , az emberek magánéletének megfigyelése minőségének amortizálása . Mind a kettő rendszer egy kizsákmányoló tömeggyilkos rendszer. Kun Béla egy eltévedt kommunista volt , rá is baszott mert a saját fajtái nyírták ki a Szovjetunióban . Azért azt sem kellene elfelejteni ,hogy a tanácsköztársaság idején rengeteg kommunista párt volt szerte Európában , főleg azért mert az embereknek tele volt a fasza az olyan véglényekkel mint te magad is és azt gondolták az valami jó dolog lehet , legalább is ezt ígérték. A fasiszták is ezt ígérték ők a zsidókat találták a saját hülyeségük helyett . Egy korabeli német napilabban még meg is írta egy akkoriban még ismeretlen propaganda újságíró ( Joseph Goebbels) aki Lenint...
Grafix69
folyt : Adolf Hitler példaképeként említ és együtt érez a hős orosz néppel akik legyőzik a zsidó csürhét ( Lenin is irtotta zsidókat , kulákokat , meg mindenkit a hatalom miatt ) A 2000 évek elejére kiderült a szovjet titkosítás feloldása után ,hogy a nácik a Szovjetunióban tanulták meg a haláltáborok kivitelezését , a speciális kínzásokat illetve a politikai erőszak szervezet felépítését náluk már volt NKVD , Németországban is utána megalakult a Gestapo . Írásos bizonyítékok igazolják mindezt vagy 50 oldalon Lavrentyij Pavlovics Berija aláírásával . Amit a kormányod épít az a kettő ötvözete egy demokratikus lepelbe csomagolva , de kétséged ne legyen ha Magyarország nem az EU zóna közepén lenne már annyi volna a halott , hogy nem tudnád megszámolni . Történelemből meg ha van valami kérdésed akkor ott az internet olvass többet , bár ez sem a kommunisták , sem a fasiszták erőssége nem volt mert mind műveletlen parasztok voltak .@Grafix69:
Grafix69
Mind a Két írás a SHIKARI nevű balfasznak ment nem neked
kereső
@Grafix69: de jó, hogy odairtad a végére!, nem én vagyok a cimzett.
Grafix69
@kereső: baszki már a végén láttam mikor elment
meg olyan szar a laptop touch padja hogy pici hozzá érésre már elviszi a kurzort ahova éppen akarja .
bencemacska
@Grafix69: ma, 09:46
Nagyon jól összefoglaltad. Helyettem is megírtad!
Grafix69
@bencemacska: köszönöm , sajnos ez van
tulipan
@bakcsubakka: Persze, hogy azok! Ők a valódi lenin-fiúk! Nem véletlenül emlegeti ezt a Munkásőrség-védelmi alakulatuk!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.