Komjáthi Imre december 17-én zárta le többedmagával a rbszolgatörvény elleni tiltakozul a bánrévei határátkelőhelyhez vezető út egy részét.

A Mérce cikke szerint az edelnyi rendőrkapitányság szerdán beidézte Komjáthi Imrét, az MSZP alelnökét, miután több társával tavaly december 17-én a rabszolgatörvény elfogadása elleni tiltakozásul lezárták a bánrévei haátrátkelőhelyhez vezető út egy részét.

Beidézte a rendőrség az MSZP alelnökét

Fotó: Facebook/Komjáthi Imre

Komjáthit a rendőrség a gyülekezési jog megsértése kapcsán idézte be. Komjáthi a Facebook-bejegyzésében leírta, szerinte az akciója belefért a polgári engedetlenség tárgykörébe, azt előre, mint ilyen akció hirdette meg eleve.

Még annyit írt a bejegyzéshez, hogy vállalja tettei következményét. Komjáthit a rendőrség csütörtök reggel 9-től gyanúsítottként hallgatta meg a gyülekezési joggal való visszaélés miatt.

Komjáthi Imre volt az, aki december 8-án a szakszervezeti tüntetés után többedmagával benyomult a lezárt Kossuth térre, a rendőrökkel való dulakodás közben a lába is kificamodott.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Pegero: Elég lapos a fantáziad, mint a tehenlpeny. Vagy tízszer elküldted már. Kerj tanecsot a fiúktol, vagy olvass Gobbelst, hogy naprakész legyél, az legalább tanult ember volt, más kérdés, hogy mire használta.
nezelodo
@Pegero: Ez a másolás semmi! A 4-es körzet fideszes jelöltje tavaly 28 mp-enkent produkált egy aláírást. Alighanem az egész gimije parancsra hamisította az aláíró íveket.
Shikari
@Nessy: Hiába a példabeszéd. Ez a dili törvényt szegett jöjjön a bünti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.