Komjáthi Imre december 17-én zárta le többedmagával a rbszolgatörvény elleni tiltakozul a bánrévei határátkelőhelyhez vezető út egy részét.

A Mérce cikke szerint az edelnyi rendőrkapitányság szerdán beidézte Komjáthi Imrét, az MSZP alelnökét, miután több társával tavaly december 17-én a rabszolgatörvény elfogadása elleni tiltakozásul lezárták a bánrévei haátrátkelőhelyhez vezető út egy részét.

Beidézte a rendőrség az MSZP alelnökét

Fotó: Facebook/Komjáthi Imre

Komjáthit a rendőrség a gyülekezési jog megsértése kapcsán idézte be. Komjáthi a Facebook-bejegyzésében leírta, szerinte az akciója belefért a polgári engedetlenség tárgykörébe, azt előre, mint ilyen akció hirdette meg eleve.

Még annyit írt a bejegyzéshez, hogy vállalja tettei következményét. Komjáthit a rendőrség csütörtök reggel 9-től gyanúsítottként hallgatta meg a gyülekezési joggal való visszaélés miatt.

Komjáthi Imre volt az, aki december 8-án a szakszervezeti tüntetés után többedmagával benyomult a lezárt Kossuth térre, a rendőrökkel való dulakodás közben a lába is kificamodott.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anima
Én még gondolkodom, hogy lezárok egy egész kereszteződést egyedül.
Valószínűleg börtönbe kerülök, de leszarom!
Az igazságért szenvedőkre hősként emlékezik az utókor.
nezelodo
@Pegero: Jól raereztel az ő nevében, meg a Viktor orosz baratai nevében akasztattak az ismert nagy emberünk felmenői. El is halmozták a felmenői familiajat szochazas plecsnivel. Nehogy azt hidd, hogy irigy vagyok, égő lett volna így felvételt nyerni egy felsőoktatási intézménybe. Pláne kommunistázni szar lehet, utána meg leülni a családi asztalhoz. Persze ezeknek minden a pofajahoz fer.
Nessy
@Shikari: Ne viccelj! Három ürge, meg két munkagép, egy jó nagy tábla: "útfelújítás miatt lezárva"! Ennél csak az a hatásosabb, amikor pl. az M0-s felújítása közben a kijelölt kerülő utat is lezárták.
A fővárosban a nyáron ezt magas szinten abszolválták!
nezelodo
@Pegero: Vagy ötször elküldted már, O is az említett példaképed harcostársa volt, azokban a vérzivataros idokben, ahogy ők beszéltek azokról az időkről, és komcsi barataikrol.
nezelodo
@Pegero: Elég lapos a fantáziad, mint a tehenlpeny. Vagy tízszer elküldted már. Kerj tanecsot a fiúktol, vagy olvass Gobbelst, hogy naprakész legyél, az legalább tanult ember volt, más kérdés, hogy mire használta.
nezelodo
@Pegero: Ez a másolás semmi! A 4-es körzet fideszes jelöltje tavaly 28 mp-enkent produkált egy aláírást. Alighanem az egész gimije parancsra hamisította az aláíró íveket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.