A bankközi rendszer hibátlanul működött – állítják.

Az összes nyugdíjat átutalták a bankoknak
Fotó: Mohai Balázs/MTI

A Magyar Államkincstár (MÁK) által indított valamennyi nyugdíj tranzakciót a GIRO Zrt. rendszereiben pénteken elszámolták, és elküldték a bankoknak – közölte a nyugdíjak elszámolását is végző bankközi klíring rendszer üzemeltetője az MTI-vel.

A GIRO Zrt. által üzemeltetett, a nyugdíjak elszámolását is végző bankközi klíring rendszer egész nap hibamentesen működött – áll a közleményben.

A postai kifizetések 2019. január 14-én indulnak – közölte a MÁK korábban.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Megtörtént az átutalás, a MÁK szerint aznap, amikor kellett. Igaz, reggel 8 helyett este 8-ra érkezett a pénz. Kíváncsi vagyok, hány kifizetés teljesül még hétfőn. A legnagyobb gond ezzel a januári nyugdíjfizetéssel a csúsztatás, az őszintétlenség, a kivagyiság, a túl magabiztosság. Remélem, ezek mind kamatoznak majd a kormány megítéslésében, akár az áprilisi EP választás eredményében is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
A postai kifizetések hétfőn kezdődnek, szóval az összes nyugdíjat csak jövő héten pénteken kapják meg a vének.
Lehet várni az éhenhalásról szóló fakenyúzokat.
Eladott Ország
@Pegero: Ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Ez már a kognitív disszonancia jele.Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén. Lábszag van... uploads.disquscdn.com/images/d86a9a4dca3ba6dd72ac548b382d0149aead08514c5c88f57a9cfe7132729920.jpg?w=600&h=509

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.