Fontos volt bevezetni a nők negyven év munkaviszony, illetve gyermeknevelés utáni nyugdíjba vonulását lehetővé tevő programot, amit az is mutat, hogy a 2011-es bevezetés óta összesen 241 ezren vették igénybe ezt a kedvezményt - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára. Lapunk tegnapelőtt ismertette azt a tanulmányt, amely szerint valójában jelentős összeget veszítenek azok a nők, akik úgy döntenek, 40 év szolgálati idő után nyugdíjba vonulnak. Rétvári Bence kifejtette, a Nők40 program a kormány azon alapértékét tükrözi, hogy a legnagyobb mértékben azokat kívánják támogatni, akik munkát is vállalnak és gyermeket is nevelnek. Ez a program sokkal inkább családtámogatási intézkedés, mintsem nyugdíjpolitikai lépés, mivel a családoknak segít abban, hogy például a nagymama részt vállalhasson az unokák nevelésében. Kiemelte, a Nők40-el a kabinet elismeri azt is, hogy a nőknek a gyermekvállalás fokozott fizikai igénybevételt is jelent amellett, hogy a férfiak is a...

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Rosszul hangzik az ÁLLAMIGAZGATÁS bármely tisztviselőjének a szájából az ALAPÉRTÉK akár a Nők40, akár a az ISKOLAKÖTELEZETTSÉG 14 évre való leszállítására, vagy az állampolárok bármely ALAPSZOLGÁLTATÁSÁT illetően!
.
Akkor, amikor az a KISEBBSÉG kárhoztatja az egész országot arra, hogy BÁRKI úgynevezett, ami .nem módi .. K O R M Á N Y P R O G R A M .. nélkül ülhessen be a BÁRSONY ÜLŐKÉBE, és VÁLASZTÁSI ÜZEMMÓDBAN vezényelhessen le .. ö t l e t s z e r ű e n., EGYSZEMÉLYI AKÁRMIKÉRT akár egy évet is!
.
Miközben .. L E F Ö L Ö Z H E T I .. törevényesen a KÖZ VAGYONÁT, aztán időnként odalök az alattvalóknak egy pár morzsát.
.
Az un. Nők40 programjukkal SZEMBEMENNEK a férfiakkal, akik beléjük kódoltan KORÁBBAN HALNAK MEG!
.
Miközben az ENSZ nők egyenjogosÚltsága ISZTAMBULI egyezményt NEM RATIFIKÁLJÁK!
.
------- Szélsőséges feministák az Isztambuli Egyezmény mellett - Magyarul Balóval 2017-11-24
www.youtube.com/watch?v=fHrxai9AtyA
.
Ennyit a NŐK VÉDELMÉRŐL!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.