Sokszor szóba került az elmúlt hetek tüntetéseivel kapcsolatban, hogy a rendőrök miként viselkedtek, hogyan viszonyultak a tüntetőkhöz, a demonstrációkhoz. Számos közösségi bejegyzés arról szólt, hogy elhangoztak a tüntetők részéről olyan mondatok, amelyek ara utaltak, hogy ne bántsák a rendőröket, ők csak a munkájukat végzik. Ezek után talán nem is túl meglepő, hogy támogatja a sztrájkolók követeléseit a Független Rendőr Szakszervezet.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PKA
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
@qxy: Jóléti országok azért lettek jóléti országok, mert a vezetőknek fontosabb volt az ország sorsa.Mert ezt igényelték többen.
Ez az ország meg megérdemli a mindenkori sorsát.
görbetükör
Úgy tudom, rendőrnek állni önként lehet, még nincs sorkötelesség.
qxy
Ez már haladás kérem. Jöhet a következő. Igazat és jogot törvényt adni az embereknek Kibaszni Polt Pétert és nem lesz aki védje Orbánt. és kész az ujj kormány váltáska.
Na de . Olyan tervezet és olyan törvények kellenének ami valóban meg győzi az embereket arról hogy " Igen is egy tiszta Magyar országot akarunk. Minden politikusra és segge vége haver barát, teljes vagyon elkobzás.Na de ez lehetetlen, mert az ellenzék is csak arra vár hogy a kondér az övé legyen és a nép le van szarva. Hogy igazam van e? Volt a olyan kormány akinek első az ország népe volt . ? Nem. Mert mi kellene. Mi jobb annál ha biztosnak érzik magukat az emberek, ? Van munka, kurva sok, lehet válogatni, nincs segély, tessék dolgozni Sok melós, sok bevétel az országnak. Tudom a mai fiatalok nem így gondolkodnak, de jobban el megy az ember dolgozni ha van kedve, mert értelme van a munkájának és meg van fizetve. Sajnos a mai fiatalok ezekből egy fingot nem értenek de ez van.Mert a zsebpénz is innen ered .
görbetükör
@qxy: Jóléti országok azért lettek jóléti országok, mert a vezetőknek fontosabb volt az ország sorsa.Mert ezt igényelték többen.
Ez az ország meg megérdemli a mindenkori sorsát.
Madácsi Pali
Ott a pont. Ha az erőszakszervezetek O1G ellen fordul, akkor a csüngőhasuból hamarosan akár zászló is lehet.
tudode
Csodának kell történnie, hogy EZEK a kalózok KILÉPJENEK az emberek életéből!
.
2011. május hóban, már az ALKOTMÁNYOS VÁLSÁGOT követően .. e l s ő k .. között volt a rendvédelmisek szerzett jogainak megkurtítása. Aztán következtek a pedagógusok, a megváltozott munkaképességüek, stb. (minden népcsoport), de ezen csoportok TÜNTETÉSE a rendvédelmisekhez képest "csak" .. k l u b d é l u t á n o k .. voltak, pedig a rendvédelmisek kezében ott volt a munkaeszközük is.
.
Emlékeztetűül:
.
www.youtube.com/results?search_query=rendv%C3%A9delmisek+t%C3%BCntet%C3%A9se
.
Ez az EGYETÉRTÉS már csak ESŐ UTÁN KÖPÖNYEG, mivel az ÁLLAM minden szeglete a NER szárnyai alatt döglődik!!!
qxy
@görbetükör: Mert ilyenek az emberek. leszarnak mindent.
Tudod,amior otthon laktam, el mentem villanyszerelőnek amikor minden villanyász sírt hogy nincs munkájuk. Én el mentem és ki nevettek. Két hónap múlva meg irígyeltek.Non stop vállalkozás volt. Hat alkalmazottat vettem fel mert annyi volt a munkám. Ma sem látok egy olyan villanyászt sem aki sok pénzt akar keresni. csak azt mondogatják, neked könnyű. Meg honnan a faszból telik neki. Hogy kellene pénzt szerezni. az eszébe sem jut hogy tegyen is érte valamit. Az nem jó mer nem ér rá. Kijön dolgozni, 1200 Eu ért, kibérel egy házat 800 ért, és két hónap múlva azon agyal hogy el megy haza oda az álom a nagy audi, meg sok ojró.20 év alatt nagyon sok fiatal jött ki álommal és ment haza egy szál gatyába.Most is keresünk jó autó szerelőt. aki tényleg ért is nem csak a szájával. Mert a kisujjambavanminden, az van sok. De itt meg is kellene csinálni. nem is kevés pénzt kapna érte. el is mennek haza érte ki hozzák, és nem találunk egy olyat aki tényleg akar és tud és keresni akar.Most is volt egy és pénteken mentünk volna érte haza . Mit mondott miért nem tud jönni, Nem hiszed el. . - " Nem ér rá. " 2000 ezerért nem ér rá?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.