A tavalyi tapasztalatok alapján egyre több államból, újabban főképp Iránból, Afganisztánból és Pakisztánból indulnak útnak migránsok Európa felé – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

Bakondi György hangsúlyozta, hogy a görög menekültügyi adminisztráció lassúsága miatt sokan jutnak be a kontinensre illegálisan, Németország pedig továbbra sem tud érvényt szerezni a kiutasításoknak. A migránsok rendszerint elszöknek vagy elrejtőznek a hatóságok elől – tette hozzá.

Bakondi: egyre több államból indulnak migránsok Európába

Bakondi György középen

Fotó, címlapi kép: kormany.hu/Botár Gergely

A főtanácsadó megjegyezte, hogy Törökország a területén tartózkodó csaknem 4 millió bevándorlónak csak egy részére számít munkaerőként, a többiek a jólét reményében továbbindulhatnak Európa belseje felé.

(MTI)

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@kokopelli: Se ész, se tehetség, ez a sejthalmaz csak egy seggnyaló tetű !!!
Kipróbálta magát több helyen sehol se vált be, hát odatette a csutipatkány ahol csak ugatni kell, meg segget nyalni ez meg megy neki !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kokopelli
@papa.49: ...de jól tájékozott a fidesz katekizmusból! Felnőtt ember ovis-szinten!
"Az úr hivatalt adott,de ész nem adott hozzá!"
tulipan
Mekkora egy sötét barom ez a BAK-ONDI!
kereső
Az úgy látszik,hogy nem zavarja ezt a hülyét, hogy 90%-al csökkent az Európa felé irányuló migráció. Vagy putyin ismét tesz róla,hogy ne igy legyen-és erről tájékoztatta orbánékat,külpolitikai tanácsadásként.Időzitenek az EP választásra?
SystemError
@Shikari: Lássuk be 50 sem fog jönni, mert igazából egy sincs..:) Sajnos ma este sem mész a csillagba emberiség ellen elkövetett önkényeskedésért, de már várnak ott! Biztos lehetsz benne, hogy az első 50 szopás utàn te sem fogod tudni már hogyan hívnak..
papa.49
@kokopelli: Se ész, se tehetség, ez a sejthalmaz csak egy seggnyaló tetű !!!
Kipróbálta magát több helyen sehol se vált be, hát odatette a csutipatkány ahol csak ugatni kell, meg segget nyalni ez meg megy neki !!!
tulipan
@kereső: Jaj, uyyan! Má' mér is zavarná,ezt a barmot? Hiszen akkor új szöveget kell kitalálni!!!
staro2
Ráadásul ezt az idiótát közpénzből fizetik.
szaboria1
Ez is megérett egy alapos orvosi vizsgálatra.
papa.49
@staro2: Sajnos igen és nem is keveset markol fel !!!
csipetke
Csak a címre:-...és mind a kettő itt tobzódik a kerítésnél...
SystemError
@Shikari: Kussoljál kis bértroll görcs Anyádat is eladod itt minden nap. Majd meglátod milyenek a magyarok, amikor elegük lesz a fosztogató kis geciból és véletlenül rátalálnak a Kubatov kutyái listákra.. Szerintem még a románokhoz is el fognak menni egy két fogatlan fasszópóért...:)
justhpeter
@Shikari: Látod, a helyeden vagy. Végre előbújt a náci.
Yoda69
Megint kezdik tolni a hazugsagaradatot.
Felelemben kell tartani a birkakat
SystemError
@Shikari: Az neked fog fájni te hugyos alsós, napot nem látot nyomorék. Sok szerveren vannak ám a fidesz ügynöklisták. Sok magyar lesz mérges, amikor csak a focipályák maradnak majd a geci után.
papa.49
@durbincs: OLAJBOGÁR Jön a rovarirtó ))))))))))))))))))))))))))
papa.49
@durbincs: Holnap az egyik gülü szemed állandóan nézzen hátra mert eltaposlak mocsok svábbogár !!!
papa.49
Előadja ez a faszkalap rövid ujjú ingben tavaly nyáron, KI FOG IDEJÖNNI MOST A HIDEGBE, MEG A HÓBA ???
SENKI !!!
tulipan
@durbincs: : Te bűzlény naarncsos seggnyaló senki nem bánt, minek is olyen büdös vagy, m a dög ? Egy iyen olajps bűzbogár eltapsásához nem kell még 160-nak. sem lenni!!!
papa.49
@durbincs: Te meg egy született HÜLYE VAGY )))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nem tehetsz róla így hozott a gólya, csak kiejtett a csőréből és ezért vagy ilyen ütődött barom)))
Eladott Ország
Ki a büdös isten haragja az a Bakondi György? A katasztrófavédő debilnek kinéző kretén, az iskolázatlan tűzoltó altábornagy, a világhírű télügyi biztos, a mindenki üljön át egy másik autóba akciófilm és valóságshow (társ)rendezője, az olajszőkített belügyér elvtársa az erkölcsi pusztulásban, a bárgyú semmihez nem értő papagáj, a nyugalmazott migránsügyi belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadó, bruttó 1 millió közpénz ellenében éktelen baromságokat bármikor összehordani képes seggarc. Akiről semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a saját kútfejéből és született zsenijéből követett volna el, amitől jobb, biztonságosabb, élhetőbb hely lett ez az ország, aki már határőrnek is hülye volt, de kitartó seggnyalással felszopta-nyalta magát a személyiségzavar mellé és mindenhez ért, szakért, tájékoztat, betrappol mikrofonállványokkal csacsorászni, semmitmondani, tolni a síkbuta propagandát.
Megannyi eszmetársával együtt ennek a lojális kádernek is vannak hozzátartozói, leszármazottai, családtagjai és úgy általában véve népes pereputtya. A hír tehát: a semmilyen vezetői tapasztalattal nem rendelkező, korábban évekig közönséges banki hitelügyintézőként jegyzett Bakondi Patrik (=idősebb Bakondi fia) segge alá úgy nyomták egy állami tulajdonú vízmű vezérigazgatói székét még decemberben, hogy minden ok és indoklás nélkül, három nap határidővel küldték el a vérbe az elődjét. Bakondi Patrik eddig hatékonyság elemzőként dolgozott a vállalatban, döntően koordinált, „problémákat tanulmányozott”, amelyekre megoldási javaslatokat tett. Az Észak-magyarországi Regionális Vízmű Zrt.-nél, immár 1,4 millió forintos fizetéssel irányíthat, vezethet. Hogy az a családbarát rohadt ég nem szakad rátok már, a szégyentelen, korrupcióból korrupcióba tántorgó, nepotizmussal díszített erkölcsi fertőre, amiben dagonyáztok. Hogy egyszerűen soha nem lehet annyira kicsi ez a tetves ország, hogy ne éppen valamelyik ingyenélő dilettáns random rokonát találják meg, ha egy vezérigazgatói pozícióról van szó.
papa.49
@Eladott Ország: Jól összeszedted és minden szava igaz !!!
tulipan
@durbincs: Bocsi, de pl.Afganisztánban, vannak hidegek is! AKI valamikor elindult, sokféle időjárást átélt!!!
444.hu/2019/01/10/alig-jonnek-mar-menekultek-de-nehany-tucat-is-eleg-volt-a-kontinentalis-hiszteriahoz
tulipan
@papa.4Bocsi, de pl.Afganisztánban, vannak hidegek is! AKI valamikor elindult, sokféle időjárást átélt!!!
444.hu/2019/01/10/alig-jonnek-mar-men...9: Ezt neked szántam!

Mielőtt ez a Csuti-gyagyás megbolondított az országot, nem képzeltem volna, hogy, hogy ilyen vízfejek is létezhenek, is létezhetnek, mint ez a Durbincs!!! !
desiro
igazad van bolondi egyre többen emigrálnak Magyarországból.
namihami
Vakondi--Fidesz--M1--FŐtanácsadó.
Minden világos és érthető.
tudode
Na a mai napra RENDELT migráncsozás is megvót!.
.
Hiába van KOMMUNIKÁCIÓS izéje az IZÉNEK, azzal együtt le van maradva ez a KAKUKK MARCI, mivel
.
---- Orbán államtitkára máshogy tudja, mint a miniszterelnök - egyre több nálunk a vendégmunkás
.
www.napi.hu/magyar_vallalatok/orban_allamtitkara_mashogy_tudja_mint_a_miniszterelnok_egyre_tobb_nalunk_a_vendegmunkas.676630.html
.
Akko hun van az IGAZSÁG, v a GAZSÁG a gyűttmenteknél!
Nessy
Bakondi elvtárs! Lehet, hogy több ezren jönnének Európába, de nem hiszem, hogy sok bolond lenne köztük, aki hozzánk jönne! Esetleg csak azért jönne, mert útba esik Európa normális országai felé! Tranzit forgalom!
Jozefina
Igen jönnek a állampolgárságot megvevő maffiózók (arogán emberei), jönnek az orosz ügynökök, jönnek ukrajnából a melósok (már több ezren állítólag). Máshonnát szerintem nem nagyon!!!
toniszalai0
[[[-_[Itt találsz meeztelen lányok a városodban : My.Su/Meztelen
cikicakk55
Már megint hazudsz Bakondi. A Törökországban élő Migránsok,csak akkor indulhatnak neki Európának,ha Erdogán úgy dönt. Egyenlőre még nem döntött úgy,de ennek kemény ára van. Rengeteg pénzt kapnak az EU-tól. Nem tudom,hogy hogy áll a helyzet Merkellel,mert ugye valamikor az volt a feltétel,hogy akkor tartják vissza a migránsokat,ha Törökörszág is az Eu tagja lehet.Az biztos,ha Erdogán felemeli azt a bizonyos sorompót,akkor a híres magyar kerítés annyit fog érni,mint egy megvadult bikának egy piros cérna az útjában. Az agyonképzett Önkénteseinket,akik talán még fegyvert sem láttak életükben,még is,hogy fogják rábírni őket,hogy emberre lőjenek? Én egy állatot nem lennék képes lelőni,nem,hogy egy embert.A szíriát,Afganisztánt, Irakot megjárt amerikai katonák nem véletlenül kattannak be agyilag egy életre. Nehéz feldolgozniuk,hogy embert öltek,még akkor is ha a hazáért,vagy a saját életük védelméért tették.Különben nyugi Bakondi. Egy sem akar itt maradni.Simán keresztül gyalogolnak az országon és mennek nyugatra,ahová a mieink is mennek.
Lepényleső
Ez még igaz is lehet,de hol vagyunk mi Európától? Még a rémisztgetés ha szólna
Vlagyivosztok-ról?
Eospinnta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a >> tinyurl.com/kp95cw8
kokopelli
@Borsodi: sötét egy barom ez a "szócső" Nyugaton még egy munkanélküli sem jutott
el a JÓLÉT közelébe! A segélyen tengődés csak a sima vegetálás!Ha még azt is hozzá-
vesszük,hogy a kontraszt sokkal erősebb a kőzelebbről átélőnek,mint amit remélt az ál-
modozó!!A Bokondi elvtárs nem véletlenül dumál sztereotípiákban! Fingja sincs,hogy mi
van a Bécsi út végétől nyugatabbra! Szerencsétlen emberke,aki azt mond amit elvárnak
tőle! ...nem ingyen hülye!
Macskaszem
Ez a barom másik filmet néz ugyanabba a moziba. Ébresztő, 90 %-al csökkent a migránsok száma, és azok se olyan hülyék, hogy Orbanisztánba jöjjenek.
tulipan
@durbincs: TE szarospofájú,narancsos segnyaló,félfarokynyi Sügér! Mi a hézag? olajbánya csilésmyomi ? magad alá vizelsz még mindig??
kokopelli
@Macskaszem: Amelyik "imigránt",mert ugye van "emigránt" is, a "migrare=vándorló"-ból
levezetve,Magyarországon akarna maradni,azt inkább ápolni kellene a pszihéje miatt!
A kerítés építésnél is a csókosok fölözték le a lóvét! Kellett nekik a degenerált propagan-
dista nyáj!
A KDNP álkeresztény köcsögjei tudhatnák,hogy Jézus Krisztus családja is egy egyiptomi
"emigráns" familia volt,és megérkezve az új otthonukba "imigráns"-ok lettek! Nagyon ko-
mikus,amikor egy kórus azt énekli,amiről "halovány alfarhangja" sincsen"! (;-))
kokopelli
@SystemError (tegnap 10:18
...nem értetted:az "MG vorvertz"-et?...ß@r külföldiül egy parancs (;-))
a "mit MG vorwärts"-re biztos reagált volna valaki,de hagy meg őt a tudatlanságában !
kokopelli
@tulipan: Miért is szivatták meg az oroszokat,meg az amikat?A Hindukusban befagyott
nyáron is a valaguk! Az 5000-es hegyek Rózsadombok! A 7500-as már a férfiembereké!
Ha nem tudja a baromarc ezt, miért nem kérdez meg egy földrajztanárt? Égetik magukat!
tulipan
@durbincs: Hogy? Mi van, te seggnyaló félfaroknyi ribi Sügér ??? Te vagy Ploesti román, akinál bányanyomi , a tépőzáras pelus a menő ? húzzál Te innen haza a bányakecódba, és firkálj inkább rományul a Ploesti Olajbányász Hírlapba!
tulipan
@kokopelli: Pontosan! Ekkora egy barom! Jól beilik a többi műveletlem ostoba narancsos közé!
tulipan
MENNYIRE jellemző, hogy ezek a narancsos rabló HARAMIÁK, minden vonalon lehazudják a csillagos eget és ÁTVERIK, az embereket!!!

444.hu/2019/01/15/meg-mindig-nem-kaptak-meg-a-12-ezer-forintos-tuzifa-tamogatast-az-igenylok
kokopelli
@tulipan: ...amennyiben a magukhoz való eszük meg lenne (ami explicit csak annyi,mint
a kutyáké,amik este éppen hogy hazatalálnak) forgatnák az újságokat,könyveket és a "net-
lapjait"! Hofi a "tud úszni?Nem,és ha megfizetem?"- ugrik be nekem egyre szaporábban!
Annyi háború volt azon a vidéken,hogy anno a vízcsapból is az jött! A "Szecskába" jártunk
fogat mosni,és az utcára a "tele hócipőt "kiüríteni! (;-))
tulipan
@kokopelli: Nézd, milyen igaz! Ezt nevezem ÉN, irigységnek, ami Nemzeti jellemvonás !!!

hataratkelo.blog.hu/2019/01/15/uj_keseruseg_magyarorszagon
kokopelli
@tulipan: Ezt a fajta hazai irígységet lépten-nyomon átéli a kinnt dolgozó!Próbáld elmondani,
hogy a fogászat és a többi orvosi ellátás ingyenes,és a szakorvosoknál a felhívástól az egy-
két napi várakozásig,ahogy a korházakban is, baksis nélkül bekerülsz! Orvosságok halmaza
a keresettől függetlenül ingyenes..stb..stb!A magyar fogorvosok hajnal 5-órakor reklámozzák
az RTL-en a "deutsche minőséget magyar árakon"-t,fogászat saját szállodája inklusíve,a keze-lést,és azt már évek óta!Nagy panoráma mozgófelvételekkel a 2-es villamos vonaláról a Budai vár irányába perfekt német nyelven!
tulipan
@durbincs: Te narancsos seglyuknyaldosó félfaroknyi Sügér? Mire vagy kiváncsi, abban Ploesti bányakecódban, a meztelen Shikarival a falon??? Vigyázz, mert hamar megöregszel, te vén nyárcsoragtó bunkó!
kokopelli
@tulipan: ...ugord át őt! Azért a teljesítményért amit ő produkál.azért én még pénzt
is követelnék tőle! A propeller szerkesztője sem "csekkolja" a félrecsúszott baromsá-
gait!...mindíg volt egy sejtésem,hogy ezeket a humortalan,primitív ismétléseket eset-
leg maga a szerkeztő írja! Beláthatná,hogy ilyen primkó kommentek hatástalanok és
csak a propellert járatják le! Ezt a "schegdugasz halat" a sarki kocsmában a baromsá-
gai miatt már fél óra múlva felszögelték volna a halfüstölőre! Igaz,de ki érdeklődne ak-
kor a "karma...imról"? (;-))
tulipan
@kokopelli: Látod Ez is valami... :)))))))
tulipan
@durbincs: : Narancos seggelyukak nyaldosója, a félfaroknyi SÜGÉR! Te vagy 1 ploesti román, bányakecós elmerottyant ! Nem kicsit,de nagyon!
tulipan
@durbincs: Te hülye, idióta barom! 17976.4 km távolságban mit lehet "mívelni"??
kokopelli
@tulipan: Annyira barom saját erőből,hogy vagy kétszer-háromszor megírtam neki az Új-
Zéland -Középeurópa távolságot,de nem ismeri a térképet! Privátban jót csevegtünk a
"karmá"-val ,hogy én a másik oldalról közelítettem meg kétszer a 12 órás meridiánt,de
tovább az ő szigetéig nem jutottam,holott csodás filmeket láttam róla! Disznónak vetnék gyöngyöt,"ha beszélgetnék vele,mert nem hagyom magam az ő szintjére lehúzni! A szer-
kesztő hibája,hogy ilyen primkó trollokat állít szolgálatba! A "Mackó kutyusom" okosabb
volt anno,mert akár mozdulatokból is értettük egymás,és ő is min.két nyelven értett! ..sőt
magyar trágárul is! (;-))
kokopelli
@tulipan: A 35-éves K.Csaba Albionból is egy "migri",mert a családja 100 évvel Árpád
bejövetele után a nagyon "szoros Vereckén" lopakodott be a zÉjÚ-ba?!
tulipan
@Shikari: Téged, román vándorcigány, igazán nem ártana "lecserélni", nálad bárki csak jobb lehet!i!!!
tulipan
@durbincs: Te agyatlan narancsos seggnyaldosó, félfarokny Sügér! röföljél inkább te a maztelen Sikarival, ott Ploestí bámyaecódban a bányalóvizletpálesz kortyolgatása közben? mostanában, múgy is bajban vagytok ? hiszen értelem hijján mindig butaságokat írtok ide ?
tulipan
@durbincs: Te agyatlan narancsos seggnyaldosó, félfarokny Sügér! Mond csak Te 1 rémséges bányatapló vagy? vagy netán csak egy görcs ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.