A migráció kulcskérdés minden európai országban, az elmúlt három évben egyértelművé vált, hogy a migrációhoz kapcsolódó politikai kérdések az élet minden területét áthatják - mondta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PKA
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grafix69
Én már ezektől kábulok jobb mind az LSD
RonaGyuri
Zottyantka et az általatok megszállt szerencsétlen ország már mitől is lenne európai???
RonaGyuri
Egy sajnos csak kitalált rémhír,

pedig ezen a hétvégén elég nagy sikere lenne

A sum-MÁK-olók vezére közkívánatra intézkedett a januári nyugdíjutalásokkal kapcsolatos blamázs után. A gond előidézésben meghatározó szerepet játszókat átirányították. Ezen túl a médiában trolkdó derék párt-csinovnyikok kifizetéseit fogják intézni! =))
toniszalai0
[[-#Itt találsz mezteleen lányok a városodban : My.Su/Meztelen
kakaósbögre
nos,ahhoz képest hogy a Frontex statisztikái szerint 92%-ot esett az illegális bevándorlók száma Európában...és ahhoz képest hogy az átlag német állampolgár félelmei között a migránsoktól való félelem a futottak még kategóriát erősíti...biztos igaza van...vagy ha nem hát hazudik. ahogy mindig.
Macskaszem
Az a kulcskérdés te kis Soros ösztöndíjas, hogy mért nem küldöd vissza azt a 23 millát Soros Györgynek amit arra pocsékolt, hogy a Soros egyetemen gondtalanul tanulhassál. Vagy add rászorulóknak, Hospice alapítványnak, állatmenhelynek, egyéb jótékony célra, hisz kell, hogy égesse a zsebedet, meg a többi fideszes Soros ösztöndíjasét is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.