A metrókat akarják ellepni legújabb akciójukkal a demonstrálók.

A metrót tervezik elfoglalni a tüntetők Budapesten

Fotó: Rosta Tibor / MTI

„Első akciónk, hogy január 18.-án pénteken az utazás feltételeit betartva elfoglaljuk az M2-es metró szerelvényeit, ami a Déli pályaudvar és az Örs Vezér tere között közlekedik” – idézte az ATV a Földalatti Mozgalom Facebook oldaláról. A szervezők az eseményben arról írnak: „mindenki menjen metrózni, szálljon fel bárhol, bármely vonalra, és ne szálljon le róla legalább egy órán keresztül!”.

Mindeközben több százan tartottak vonulásos tüntetést szombat este Békéscsabán a munka törvénykönyvének módosítása, valamint a kormány ellen. A tömeg az ellenzéki pártok zászlaival, „Ellenállás!” molinóval felvezetve, „Nem félünk!”-et skandálva vonult fel a város főutcáján, majd a városháza előtt hallgatták meg a Békéscsabára érkezett ellenzéki politikusokat. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő arról tájékoztatta hallgatóságát, hogy már 400 ezer aláírás gyűlt össze annak érdekében, hogy Magyarország csatlakozzon az európai ügyészséghez. De felszólaltak már ellenzéki pártok képviselői is a tömeg előtt.

Blikk.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lugas
Kár a gőzért .soha nem nyertek! Ez többet nem érdemel! Ennyi!
Eospinnta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a >> tinyurl.com/kp95cw8
lugas
Kár a gőzért .soha nem nyertek! Ez többet nem érdemel! Ennyi!
Romanov
Hogy van idő erre a rengeteg tüntire, amikor mindenki keményen nyomja a 400 óra túlórát? Gyerekek, hogy van ez?
Borsó
És O(1G) gyakran metrózik? Vagy mi értelme van ennek? Csak a munkából hazatartó embert hátráltatják ezzel, a főgenyát pont nem érdekli.
toniszalai0
=[[---Itt találsz mezteleen lányok a városodban : My.Su/Meztelen
vacsi
Gazemberek! Ezek is azokkal tolnak majd ki, akiket a kormány is megszívat: a dolgozó néppel! Na, ezért becsültem én a szocializmust - ott a dolgozó volt a fontos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.