Négy éve mondta ki Simicska, most sikerült visszavágniuk.

Az Echo TV műsorában megmagyarázták, mit is jelent "igazából" az O1G rövidítés

A 444.hu vette észre, hogy a kormánybarát Echo TV egyik műsorában Bencsik András hozta szóba, hogy létezik ez a csúnya g-betűs kifejezés, amit Orbán neve mellé ragasztgatnak, és fel kéne fedni, hogy mit is jelent valójában ennek a háromkarakteres rövidített változata.

Korántsem azt, amit a dühös Simicska az Indexnek mondott egykoron ("Mondom, le is írhatja, Orbán egy geci.").

Bencsik szerint a rövidítés azt jelenti:

Orbán egy Géniusz!

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Még, h géniusz? Gyűlöletre építő lószar kupac, az egész országot megnyomorító, félrevezető, hazug gazember aki zseniálisan tudja az adófizetők pénzét ellopni. Ebből épített magának hatalmat, egy csomó jellemtelen faszt megvásárolva magának, akik segítik neki ezt fenntartani. Remélem itt is lesz ébredés, mint a szomszédba volt és a mi kis géniuszunk is hasonlóan zárja malyd pályafutását... mert megérdemli.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
mit mondjak ezeknek tényleg csak ennyi esze van; már gyp-s oviban is spéci kezelésre ítéltetnének! =))
lampa laz
Még, h géniusz? Gyűlöletre építő lószar kupac, az egész országot megnyomorító, félrevezető, hazug gazember aki zseniálisan tudja az adófizetők pénzét ellopni. Ebből épített magának hatalmat, egy csomó jellemtelen faszt megvásárolva magának, akik segítik neki ezt fenntartani. Remélem itt is lesz ébredés, mint a szomszédba volt és a mi kis géniuszunk is hasonlóan zárja malyd pályafutását... mert megérdemli.
justhpeter
Klasszikusokat csak pontosan: "Orbán egy geci" (by Simicska)
Ettől még a barna szájszélű Bencsik láthatja Géniusznak is, de sajnos nem az.
Orbán nem nemzeti, nem keresztény, csak egy kleptokrata szarkupac.
desiro
Csak két hazaáruló NÁCI látszik a képeken, nem géniuszok.
Qqberci
Ceausescu is egy "géniusz" volt. a Kárpátok Géniusza. Aztán mi is lett vele?...
balos
@szaboria1: Ezt a tevékenységet,a polgári kör vezette be és a cöf,mint jogutód örömmel folytatja!Szóval nedves neres,további jó szarakodást a seggtartódnál!Boldog Karácsonyt!
Yeromos
Gondoljátok el hány hétig kellet gondolkodnia a bencsik bayer Géniusz duónak, hogy kitalálják a saját verziójukat az O1G-re. Akkor ezzel gondolom legalizálták is a O1G-t tehát mindenhol lehet sőt kell használni, hisz a nagyvezér t dicséri.
Aki Én
Nagyon jól látja egy seggnyaló csicska. Ő nem is láthatná másképp.
Ceausescu hívatta a ,,Kárpátok géniuszának" magát. Aztán a felbőszült többség falhoz állította, miután szarrá lopta magát és felépített egy stadiont is magának.
Persze ez a sztori is csak azt mutatja, hogy ezek mindent, még a legnyilvánvalóbbat is elhazudják, félremagyarázzák.
orbán csak egy beteg ember, ezek az igazi gecik, mert ezek nélkül orbán is a helyén lenne.
KisGenyo2
Az a különösen szomorú ebben, hogy ennél a G-nél különbet nem sikerül kifosnia magából ennek a nyomorult társadalomnak.
Persze, ha lenne nála jobb, az is G lenne, mert ugye "a Hatalom Mindenhol Büdöset Szarik, és nem töröl segget" /Tankcsapda/.
Mindig lesz 10-20% hőzöngő idióta, de "abból az irányból" rendszert váltani szerencsére nem lehet.
KisGenyo2
Javaslom amúgy az O1GG (, azaz: Orbán egy geci géniusz!) jelölést bevezetni! :D:D
csipetke
Ezt aztán magyarázhatják,ahogy akarják,mi tudjuk mit jelent,és kész.De hogy nem géniuszt,az héccencség...
Nessy
Bayer, Bencsik abszolút hitelesek! Anno ugyanilyen vehemenciával védték a Kádár rendszert! Tényleg, ők ugyanazok, csak a nyalni való talpak változnak esetükben.
laja70
Orbán egy géniusz!!! A tolvajok géniusza!!!
magyarbakancs
Az a tetves ,mocskos ,retkes lábú ,repett sarkú,szarházi ,szembe fosott @urva anyátokat nektek.
szép új világ
Egy géniuszt már volt szerencsénk ismerni. Nem csodálkoznék a ha ez a géniusz 2.0 ugyan úgy végezné.
sokanvagyunk
Ilyenek így hamisítják meg a történelmet - és hajlamosak mást is.
solidedge
Utcát azért ne nevezzenek el Orbánról, mert pár év múlva újra át kellene nevezni.
kereső
"Az orbáni stratégia két lábon áll: az egyik a tudatos történelemhamisítás, amit milliárdokért Schmidt Mária végez el. Erre azért volt szükség Birnbaum szerint, mert “Orbánnak az a rögeszméje volt, hogy létre kell hozni egy alternatív, az eddigieknél drámaibb történelmi narratívát Magyarország számára”. Vagyis, Orbán szándékosan meghamisította a magyar történelmet a magyarok számára, tudatos agymosást végez, ezért kellett központosítani az oktatást az általános iskoláktól az egyetemig. Az ártatlan Magyarortszág, amely nem tehet semmiről, hanem mindig bántják. Legfőképp a zsidók. Ez Schmidt világképe.

A másik elem „a Magyarországot megtámadó finánctőke” motívumának továbbfejlesztése. Ez már antiszemita és náci elmélet, a zsidó pénztőke támadása a keresztény nemzetek ellen, az adósrabszolgaság és az ország identitásának felszámolása érdekében. Orbán mint a kereszténység, a keresztény Magyarország és a keresztény Európa védelmezője jelenik meg ebben a hazugságtengerben. Itt találkozik a két mozzanat, a szegény ártatlan keresztény Magyarország, amelyet a zsidó világ-összeesküvés támad.

Ez a két gátlástalan ember (Finkelstein és Birnbaum) zsidó létére képes volt Orbánnak a náci technikát átadni, aki azt a mindennapokban tökélyre fejlesztette. Ehhez hozzátették Soros György személyét, aki megtestesíti mindezt: arcot ad a zsidó világ-összeesküvésnek, akit mindenért támadni lehet. Egyetlen ócska trükkel összekapcsolták Soros Györgyöt a menekültválsággal is, s csináltak belőle mesterségesen egy univerzális bűnbakot. Egy keresztényellenes zsidó ellenséget, akitől Orbán védi meg szegény magyarokat."

O1G! = orbán egy geci!, de még az sem, mert abból még lehet rendes ember, ha olyan nevelést kap. Orbánból viszont kizárt, hogy valaha is rendes ember lett volna, vagy azzá válik.
kokopelli
@solidedge: (11:01)
10 méter hosszú zsákutcát,amit "kuka-tárolónak" használnak!? "O1GG utca",mint azt
KisGenyo2 írotta volt!...nála a két pont! (;-))
tudode
Szójátéknak még egy ÉLETMŰVÉSZTŐL is vicces, akiről nem is akárki, akármikor, akárhol mondta, hogy
.
------ Mit mondott Kádár János Bencsik András komcsiságáról?
.
cink.hu/mit-mondott-kadar-janos-bencsik-andras-komcsisagarol-1508163201
.
Így kell ezt csinálni! Olyan BUDIS ez az egész kofa szintű adok kapok!
SystemError
@Shikari: 10:32 Pedig, ha Orbán azért fizeti a pudlijait, hogy ott a propin írásban szopják le, akkor azérz számít. Miből élnél, ha nem lennénk, mehetnél vissza szeméttelepre guberálni.
Madácsi Pali
Tudod mit, akár legyen az. A legutolsó magát géniusznak nevező Ceusescu volt,.Osztozzon is a sorsában!
csipetke
@solidedge: 11:01 Nem lenne az olyan rossz,ha utcát neveznének el róla,mert élő személyről nem nevezhetnek el közintézményt,utcát,stb
csipetke
Ezt az echo nevű szennycsatonát nézi valaki egyáltalán?Vagy ezek a seggnyaloncok,retkespofájú bayer,és a többi hasonszőrű egyed eldiskurálnak ott egymás között?Bayert a mocskos szájáról,és a békamenetről ismerik e legtöbben,bár ha belegondolok,abban azért tehetséges,mert a románokat,ukránokat idebuszoztatni,kell hozzá némi szervezőkészség.
Sámannus
Mondjuk egyszerűen a pofádba okoska, ha egy népirtó rablóvezér neked az ami akkor te is 1G vagy, de egy szar ember is ugyanakkor. mert szerecsent mosdatsz attól nem lesz tisztább.
CsipkeRózsa
A géniusz nem illik Orbánhoz, ha mindenképpen változtatni akarnak, jobb volna az, hogy Orbán egy Gonosz.
papa.49
bencsik elvtárs mikor jelenik meg az újra induló munkásőr ???
Erről regéljél már kicsit !!!
papa.49
Szellemi szegénylegényeknek jó sokáig eltartott míg megfejtették a simlicska dumájának a lényegét, szerintem kértek ,,telefonos segítséget,, is )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
namihami
Olyan bencsikes, echotv-s géniusz.
Ami azon a szinten megegyezik az eredeti simicskai kifejezéssel.
parasutyo
felőlem lehet géniusz... bár itt a szomszédban nem is oly rég csúnya egy vége lett... XD
kereső
@Nessy: 09:48 nem bencsik elvtárs volt anno, aki ájultan zengedezett a Népszabiban, a magyar-szovjet barátságról?
Nessy
@kereső: Ő is, meg Bayer elvtársak is. Lassan elővehetik a régi cikkeket! Csak a szovjet szót ki kell javítani oroszra.
SystemError
@Shikari: 13:24 Sajnálom, de nem tudok mit kezdeni a vágyaiddal. csillagban viszont jól fogod magad érezni. Igaz 2-3 évig csak te fogsz szopni, de még sokra viheted ott ezzel a sittes mentalitással. Szóval lássuk be a sitten sok ér a fideszes gyakorlat
Lepényleső
Hihető,hiszen az egyik a "80-as években a Népszabadság politikai főszerkesztője volt,
ami csak megbízható MSZMP-s káder posztot takart? A másik meg amikor bomlani
látszott a fydes,1993-ban lett a Népszabadság munkatársa? Egyébiránt a körültekintő,
cizellált,csak az igazságot szem előtt tartó megnyilvánulásaival tűnik ki mindkettő?
Borsodi
Orbán egy géniusz megnyugodtam,aki bevési a negatív dolgokat az emberek agyába,megalkotja Sorost a mumust,bevándorlás ellen,unio ellen küzd,ebben a békés országban állandó harcban áll,gyűlöletet kelt. Akkor ő nem geci,zárjuk le,csak Báyer aki szintén géniusz.
www.youtube.com/watch?v=lrOpWLnAX1Q
Yeromos
Csak annyit szeretnék mondani , orbán mintájára B1G
babp1982
No problem mindenki tudja mit jelent O1G-:)))))
babp1982
@bakcsubakka: A kis munkásőr nyalonc:-)))) Valahogy az az érzésem,hogy vissza kerültünk a rendszarváltás előtti időkbe,csak az sokkal jobb volt! akkor is komcsik voltak hatalmon és most is ők kavarják a szart,de micsoda különbség van a kettő között:-)))
SystemError
@Shikari: Elhiszitek, hogy mindent elloptok, anyátokat is eladjátok kétszer majd a rózsadombon fogtok megöregedni, mint a vén komcsik? :) Tudod, a beképzelt faszban az a j, hogy elhiszi hogy örökké tart.. Hát nem tart örökké és mindenhol ott vannak a bizonyítékok, attól hogy fiktív minden amit csinltok még egy jogállamban másnap lesznek elővéve ezek az ügyek. A fönid, Kubatov az elsők között lesz elvíve. Azt gondoltad, hogy rólatok nem vezetnek listákat, hogy ki hogyan dolgozik? :)
SystemError
@Shikari: Ne beszélj mellé, loptok, csaltok, hazudtok.Ha a Polt már vezetőszáron lesz, gyorsan meglesznek a kishalak is.
Macskaszem
@Shikari: Ha mindig ugyanaz van ugyanabba a földbe vetve, az el fog korcsosulni. Ti már korcsok vagytok, mindent feléltetek, leraboltatok, úgyhogy időszerű a vetésforgó.
Aki Én
@Shikari: Fejtegethetném hosszasan, hogy miért butaság amit itt összehordasz, hogy olyan beteg geci vagy, hogy még magadnak is hazudsz, hogy soha semmi nem tart örökké mint a Kárpátok Géniuszánál, de felesleges mert olyan kretén vagy, hogy úgysem értenéd.
Ezért rövidre zárom:
Te egy beteg aljas geci vagy :)
Aki Én
@Shikari: Én vagyok a hibás, mert túl hosszúra vettem. Lássuk a rövid verziót:

Te egy beteg aljas geci vagy :)
Aki Én
@Shikari: Pont úgy, ahogy a te beteg értékrended szerint orbán egy hazafi.
Ez tőled dicséret lúzer :)
SystemError
@Shikari: Gondolom a XI.kerben már előre meg is van a 4/5-re is az algoritmus.mi...:) Jaj nem láttuk előre, hogy zsinorban harmadjára fog este 10-ig tartani a szavazás és túl sok választót írányitottunk ide "véletlenül".

Tudod egy szakember tévedhet, de ha egy hazudozó bukik le. Ott minden borulni fog, amit előtte mondott...Durva lesz, amikor saját maradnék náci táborotok fog titeket kirángatni a parlamentből és troll irodákból.
Gyuri Géderről
"Orbán egy Géniusz!" Nem tudom kifejezni mennyre egyet értek ezzel a megállapítással, főleg annak ismertében akik tették.
De azt tapasztaltam az életem során, hogy az agyament, és elvetemültek népes táborában
1G is lehet Géniusz.
Talán így, 1G géniusz.
tudode
Ez a GÉNIUSZ azért nem valami kecsegtető attól, aki korábban is az ELSŐ SORHOZ dörgölőzött
.
cink.hu/mit-mondott-kadar-janos-bencsik-andras-komcsisagarol-1508163201
.
Azé "volt" Kárpátoknak már EGY GÉNIUSZA, nem valami dicső büntivel!
.
Valószínű frászt hoztak a "purITÁN" Mr MIKROFONÁLLVÁNYRA!
volvós
bayer + bencsik a 2 komcsi vezérbuzi !!!
CsipkeRózsa
@Gyuri Géderről: Régóta nem láttunk.
magyarbakancs
O1RG
Orbán egy roha@t @eci.
Legyen ez a szlogen
advocat
Szerintem okosabbak lettek volna ha hallgatnak. Vagy akkor nincs újabb "Lovagkereszt"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.