Hadházy Ákos és Szél Bernadett független országgyűlési képviselők hétfőn ismét elmentek az MTVA székházához. Bejutottak az aulába, sőt, Papp Dániellel, az MTVA vezérigazgatójával is válthattak pár szót. Ma pedig, miután ott töltötték az egész éjszakát, Dobos Menyhérttel, a DUNA Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezetőjével is beszélgettek. Vele már hosszasan.  Dobos többek között elmondta, meg van elégedve a műsorokkal, de ha valakinek kifogása van azok pártatlanságával, esetleg a kiegyensúlyozottságot hiányolja, hozzá lehet fordulni.

Hadházy hétfőn tudatta egy közleményben, hogy "ígéretük van egy kedd reggeli megbeszélésre Dobos Menyhérttel, a DUNA Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezetőjével is."

Így Hadházy és Szél az egész éjszakát az MTVA épületében töltötték

- írta meg az Index és a 444.hu.

Reggel Szél Bernadett először néhány fotót és egy kis videót közölt, amin azt mutatta, hogyan vette őket egy kamera egész éjjel.

Kilenc óra körül aztán megérkezett hozzájuk Dobos Menyhért, a DUNA Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezetője, aki beszélgetni kezdett a két képviselővel.

A beszélgetést a Facebookon közvetítették a képviselők.

Dobos többek között azt mondta, a képviselők nem tartják be a törvényeket. Az, ahogy betörnek a stúdióba, "mint a gaboniak", az nincs rendben, hozzátette, még jó, hogy nem volt náluk fegyver.

Szél Bernadett azt kérdezte, mit szól ahhoz, hogy fegyveres biztonsági őrök erőszakkal tettek ki országgyűlési képviselőket az MTVA épületéből.

Dobos szerint majd kivizsgálnak mindent, de szomorú, ahogy a képviselők viselkedtek. Szerinte akadályozták a működést.

Az önök képviselői viselkedése túlment minden határon

- mondta Dobos.

A műsorokról elmondta:

Tökéletesen jónak tartom a magyar közmédiának a híradóit, annak híradásait. Abszolút pártatlannak tartom, és így helyesnek.

Hozzátette:

kiegyensúlyozottsági probléma az elmúlt nyolc esztendőben nem volt

Elmondta azt is:

amikor látnak egy olyan műsort, amivel problémájuk van, azonnal tegyenek bejelentést, feljelentést.

A teljes beszélgetést itt tudja megnézni:

Forrás: Index, 444.hu

Címlapi kép: Facebook/videó

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
"Dobos szerint majd kivizsgálnak mindent, de szomorú, ahogy a képviselők viselkedtek. Szerinte akadályozták a működést.
Az önök képviselői viselkedése túlment minden határon"
Hánytatónak felehetne írni ezt a süket dumát.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarbakancs
"Dobos szerint majd kivizsgálnak mindent, de szomorú, ahogy a képviselők viselkedtek. Szerinte akadályozták a működést.
Az önök képviselői viselkedése túlment minden határon"
Hánytatónak felehetne írni ezt a süket dumát.
papa.49
@magyarbakancs: A ,,vizsgálat,, eredménye megállna-e egy független bíróság előtt KÉTLEM !!!
tudode
Az egy dolog, hogy DOBOS a jogszabályvégrehajtó MEG VAN ELÉGEDVE a KIRÁLY ez, az, azzal, netán a FOGYASZTÓKNAK is ez a véleménye, hogy OBJEKTÍV TÁJÉKOZTATÁST kapnak ettől a hírhamisító MÉDIAGYÁRTÓL, vagy ha tájékozódni szándékoznak úgy kell ÖSSZEGUBERÁLNI innen, onnen a híreket innen onnan!
.
Pl. a Le monde
.
www.google.com/search?q=le+monde+orb%C3%A1n+f%C3%BChrer&oq=Le+monde+Orb%C3%A1n&aqs=chrome.2.69i57j69i60j35i39j0l3.7952j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
--------------------
.
Akár a PRAVDA
.
www.google.com/search?q=pravda+orb%C3%A1nr%C3%B3l&oq=Pravda+&aqs=chrome.1.69i57j35i39j0l4.6075j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
----------------------------------
.
Ez a .. D O B O S ... köti az ebet a karóhoz, miközben az egész VILÁG hányingert kap attól, akinek JÓ HÍRÉT próbálják kelteni!
.
szinonimaja.hu/egyeduralkod%C3%B3-szinonimaja
Eladott Ország
Dobos Menyhért egy huszadrangú viceházmester. Most kapta meg Takonytól az ukázt, hogy mit kell tennie és mondania. Ennyi. Igen, pontosan ez a baja a mostani rendszernek. Nincs szégyenérzetük. Ilyet már Berecz János sem mert mondani 88-89-ben.
uploads.disquscdn.com/images/24b115d46047cc2d3388d04da60fef95d9c7a955ee478fe53b0c7a539c4c8c86.gif?w=600&h=257
Madácsi Pali
Nekik csak akkor lenne kiegyensúlyozatlan a műsor, ha 100 perc műsoridől 2 másodpercnél többet fordításának az ellenzék véleményének ismertetésére, amibe nem számít bele a narrátor mögötti néma háttérkép. Undorító fideSS propagandista, mint a teljes műsoruk.
solidedge
Mennyire igaza van Dobos úr. Én is mondom a süket népnek hogy megtaláltam a 10. bolygót. A Földön belül van és számításaim szerint sokkal nagyobb, mint a Föld.
papa.49
@fideszes gyökér: Sőt szerintük NEM IS FOROG )))))))))))))))))))
nevemnick
@papa.49: hogy forogna? Még el sem kezdték a Paks kettőt.
papa.49
@nevemnick: Suska nélkül nehéz is lesz elkezdeni !!!
A szargyártó már 2018. január 10. datálta a kezdést, DE MÉG KAPAVÁGÁS SE TÖRTÉNT !!!
namihami
@fideszes gyökér: A négy elefántról se feledkezz meg
justhpeter
@Eladott Ország: Szomorú dolgot mondok. Berecz János ehhez a fideSS-kdnp csürhéhez képest egy művelt úriember volt.
papa.49
@justhpeter: Meg nem ,,világosodott meg,, általában évente, két évente !!!
CsipkeRózsa
Lehet, hogy igaza van, annyi ideig dicsérte a kormánypártokat, amennyi ideig rágalmazta az ellenzéket.
Eladott Ország
@Pegero: Cuppanj rá, te köcsög. Indulhatsz análba, orálba, garat és fogmosásra is kiválóan alkalmas. szextarskereso.info/tmp/amator52996085.jpg
Rockxy
Millyen érdekes, hogy az atv szóba áll Toroczkaival, sőt.
volvós
@Pegero: 16:52
Szerintem a pedagógus " feleségedről " írtad ott a viharsarokban. Mert rá
jellemző a tevékenység. az agyaggyár öltözőjében :-))) Várjuk a pornóvideót,
csak a Petike kisfiad meg ne tudja...bár az intenzíven úgysem láthatja a netet !
egyember
A pacáknak tök' igaza van. Kiegyensúlyozottsági probléma nem merült (merülhetett) fel, mert ez a fogalom nem is szerepelt az alapítólevélben.
Eladott Ország
@Pegero: tegnap 17:22; A hataloméhség a fidesz vezérmotívuma akár csoportosan, akár egyenként nézzük a fiúkat. Ebben a kategóriában listavezető Kövér László a büdösbunkó stílusával, az ellenzéki képviselőkkel és az újságírókkal szemben tanúsított arrogáns pofátlanságával, a saját kis magánhadseregével, a megfellebezhetetlen parancsolgatási kényszerével és az artikulálatlan hörgésével, amint valaki ellent mer mondani őfelségének. Összefoglalom. Van egy Kövér László nevű ember, aki soha nem tudott és soha nem is fog tudni kivergődni a lánctalpas tahóság öröklött sötétségéből, de úgy kellene tennie, mintha államférfi lenne. Ez annyira megy neki, mint elefántnak a piruett. Ezért – vagy másért – végtelenül megkeseredett és gyűlölködő, ráadásul egy velejéig korrupt és teljesen szélsőjobboldali pártot kell képviselnie úgy, hogy lényegében nincs mentség a kormány viselkedésére, egyedül a mutogatás marad a másikra, hogy az is lopott. Ez azért nem igazán szilárd erkölcsi alap semmire. Végül pedig Kövér pontosan láthatja belülről, amit kifelé titkolni igyekeznek, bár egyre kevesebb sikerrel. Orbán teljesen instabil lett, a fidesz-kormány viszont nélküle percek alatt borulna, mert a hataloméhes feltörekvő senkik elharapnák egymás torkát a pozícióért, ráadásul a szavazóbázis nem a fideszre, hanem a Viktorra van kihegyezve. A szekta csak a szektavezérrel működik, máshogyan nem.
volvós
@Eladott Ország: 06:31
...és ezzel Nálad a pont, köszönjük !!!
RonaGyuri
A TÉMÁHOZ TARTOZIK:
MOST & ITT 2019-01-16
HUSZONKETTEDIK ÉVFOLYAM, ELSŐ
(EZEREGYSZÁZNYOLCADIK) CSAPÁS

Hírhamisító áll a hazugsággyár élén

A miénkénél szerencsésebb országokban (értsd: demokráciákban) is vannak hírhamisító újságírók, őket azonban nem nevezik ki az állami média vezérigazgatójává, hanem elzavarják a szakmából, úgy, hogy még a Seggem és Vidéke című jelentéktelen helyi lapnál sem dolgozhatnak.

Nálunk Papp Dánielnek hívják az MTVA vezérigazgatóját.



Papp Dániel ebbéli minőségében találkozott futólag Hadházy Ákos és Szél Bernadett országgyűlési képviselőkkel, de érdemi megbeszélésre nem futotta a tisztességéből. Nem tárgyalt a két ellenzéki politikussal, mindössze annyi történt, hogy elismételt néhány unalomig ismert kormányzati mantrát, majd dolga végezetten távozott.

Papp Dánielnek jelen beosztásában az a dolga, hogy hazudjon. Mindezt büntetlenül megteheti, annak ellenére, hogy Papp Dániel nekünk magyar állampolgároknak nem a főnökünk, hanem az alkalmazottunk. Azért fizetjük, hogy társaival együtt tisztességesen, elfogulatlanul és szakmailag igényesen tájékoztasson bennünket Magyarország és a világ dolgairól.

Papp Dániel azonban nem tesz eleget ennek a kötelességének. Már az, hogy egy hírhamisítóként – bírósági papírja van róla – elhíresült pártkatona vezérigazgató lehet az MTVA-ban, nem csupán szakmai botrány, de politikai is egyben: a demokrácia megcsúfolása.
Ezzel együtt most nem Papp Dánielről és a hozzá hasonló hírhamisítókról írnánk, hanem arról, ami náluk jóval lényegesebb: a sajtó szabadságáról.
Ha megkérdeznénk az embereket, hogy szerintük szabad-e ma a sajtó Magyarországon, a kérdésre a többség igennel válaszolna. Látszólag így is van, mert bár a független, nem a kormány propagandáját szajkózó szigetek száma egyre csökken, még mindig maradtak helyek, ahol szabadon és függetlenül lehet írni.

Hát akkor, mi a baj? Ezt kérdezi az utca embere, mert nem sejti, hogy a sajtó szabadsága nem az újságírók ügye. A tájékoztatás...
RonaGyuri
@RonaGyuri: folyt..
Hát akkor, mi a baj? Ezt kérdezi az utca embere, mert nem sejti, hogy a sajtó szabadsága nem az újságírók ügye. A tájékoztatás szabadsága ugyanis több annál, mint az, hogy mit lehet megírni és mit nem. A sajtó szabadsága azt is jelenti, hogy a valódi információk eljutnak-e mindenkihez.

Ha a kérdést így tesszük fel, akkor a válasz erre a következő: Magyarországon ma nem szabad a sajtó. Vannak még szabad – és főleg szabadnak látszó - szigetek, de a kormány és a kormányhoz közeli urak olyan mértékben rátenyereltek a médiára, hogy már a megyei lapok is a kormány szócsöveivé silányultak.

Ez tehát a helyzet a sajtószabadság frontján, és ennek a helyzetnek a súlyosságát még csak kevesen ismerik fel Magyarországon. Sokan hajlamosak azt gondolni, hogy a sajtó szabadsága egyfajta „úri huncutság”, és az újságírók maguk miatt siránkoznak, ha nem írhatják meg azt, amit szeretnének.

Pedig ennél jóval többről van szó. Jelesül arról, hogy a magyar adófizetőknek jogukban áll(na) valós képet kapni arról, hogy mi történik az országban és a nagyvilágban. Ez a joguk azonban jelentős mértékben csorbul, különösen a kisebb településeken, ahová csak a kormány propagandája jut el. És nem csak arról van szó, hogy Habony, Mészáros, vagy éppen Vajna újságjai, rádió és tévéi mennyire tájékoztatnak tisztességesen. Tőlük is elvárható volna egyfajta szakmai és morális minimum, de a közmédia számára ez kifejezetten kötelező lenne. Az MTVA idén több mint 90 milliárd forintból ga(rá)zdálkodik, s a magyar adófizetők ennyi pénzért joggal várják el, hogy objektíven, hitelesen, magas szakmai színvonalon lássa el a feladatát.

Röviden: hogy tájékoztassa az embereket.

Ha nem szabad a sajtó, vagy csupán nagyon korlátozottak a lehetőségei, akkor az emberek nem tudják meg, hogy mi történik az országban. Nem értesülnek arról, hogy Rogán AntaL és családja a hivatalosan bevallott jövedelménél jóval fényűzőbb életet él. Hogy a legfőbb ügyész felesége a Magyar Nemzeti Bankban havonta...
RonaGyuri
@RonaGyuri: folyt

Hogy a legfőbb ügyész felesége a Magyar Nemzeti Bankban havonta ötmillió forintot keres, miközben Matolcsy György jegybankelnök alapítványokba menekíti a közpénzeket, melyek így elvesztették közpénzjellegüket. Nem tudják meg azt sem az emberek, hogy a legfrissebb adatok szerint Mészáros Lőrinc már Magyarország leggazdagabb embere, és hogy Andy Vajna annak idején az államtól kapott hitelből vásárolta meg a TV2-t, és a törlesztőrészleteket pedig az államtól (lásd még: magyar adófizetők) kapott hirdetésekből kívánja visszafizetni.

Ha nincs szabad, független sajtó, akkor az emberek nem kapnak hírt arról, hogy Magyarországon korrupció van. Hogy romokban az oktatás, padlón az egészségügy.

A sajtó szabadsága egy demokratikusan működő országban alapérték. Ahol nincs, vagy csak nagyon szűkre szabott a nyilvánosság, ott a hatalom urai mindent megtehetnek. Hadházy Ákos és Szél Bernadett nem a saját szórakozásuk miatt töltik az éjszakáikat az MTVA székházában, hanem azok érdekében, akik most még talán fel sem fogják, hogy mennyire fontos számukra a független, tisztességes, szakmailag igényes sajtó.

Föld S. Péter

A cikk eredetije a Hírklikken olvasható.

Föld S. Péter
tudode
Ennek az AKCIÓNAK "is" az a tanulsága, hogy a MINDANNYIUNK által fizetett KÖZTV valójában SZEKTATV, nem a köz szolgálatában áll.
.
Leesik a KARIKAGYŰRŰJE, vagy attól FÉLNEK, ha leadják az ÖTPONTOS követelést, illet6ve az EU ügyészséghez való tartozás igényét, a sorsuk SIC, SIC!
.
Az azért ÁRULÓ jel, hogy a PARLAMENTI KÉPVISELŐKNEK még a rötyit sem lehet igénybe venni, amely MINDEN EMBER alapvető funkciójának a kielégítése lenne.
namihami
Mitől volna most hirtelen kiegyensúlyozottsági probléma azzal, ami soha nem is volt kiegyensúlyozva. Mióta csak van, mindig feléjük nemhogy lejtett, de egyenesen zuhant. Most is csak beszélünk róla, de semmi újdonság, maradtak a régi szolgatv-k.
Sámannus
Csak a fejeddel van egy kicsike hiba, mert süket vagy, és túl jól fizettek ezért. A tanárok fizetését kapnád még le is szopnád magadat úgy meg lennél elégedve a munkáddal.
Eladott Ország
@Pegero: Az Örökké Élő Géza az egyik ’90-es évek eleji kabaréjában az ilyen újsütetű keresztény-nemzeti-konzervatív-demokratákról azt mondta, hogy “Te! Most már ott tartunk, hogy lassan a szar húzza le a vécét!” … Hát már ott tartunk. … A szag is olyan. … Bennem meg elmúlt a Daedalon hatása, így e posztnak most itt a vége!
Aki Én
@Pegero: Fájdalmasan buta ember vagy :(
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 18:28; Az Örökké Élő Géza az egyik ’90-es évek eleji kabaréjában az ilyen újsütetű keresztény-nemzeti-konzervatív-demokratákról azt mondta, hogy “Te! Most már ott tartunk, hogy lassan a szar húzza le a vécét!” … Hát már ott tartunk. … A szag is olyan. … Bennem meg elmúlt a Daedalon hatása, így e posztnak most itt a vége!
Aki Én
@Pegero: Fájdalmasan buta ember vagy :(
Aki Én
@Pegero: Fájdalmasan buta ember vagy :(
Aki Én
@Pegero: Fájdalmasan buta ember vagy :(
Aki Én
@Pegero: Fájdalmasan buta ember vagy :(
Aki Én
@Pegero: Fájdalmasan buta ember vagy :(
arcmás
A Pajero magyarul Pagero.
Ahogy még most is sokan dzsí-ví-szí-nek ejtik a JVC-t (G = dzsí), holott dzséj-ví-szí-nek kell ejteni (J = dzséj).

És van még a Comanchero, vagy mi a rák.
arcmás
Olyan megnyugtató, amikor jön a comanche, vagy dakota hero, és jól megment engem.
Mert, ha nem jönnének, egy normális országban, normális emberek között, normálisan élhetnék.
De nekünk marad(t) a cserzett arcú comanche/dakota here.

Csakazértis normális maradok a retardáltak között - és nincs hatalma fölöttem, és nincs rám hatással a fideszes kergemarhakórnak!
Anyádból csinálj agyilag, érzelmileg, lelkileg zombit, te ócska-szar-szemét gazember, Orbán!
Eladott Ország
@Pegero: Orbán Viktor és Kövér László volt kommunista ügynökök.
www.youtube.com/watch?v=Y66oi5s7QWk&t=13s
Aki Én
@Pegero: Nem kattintok a gyermeteg linkjeidre, mert egy fájdalmasan buta ember vagy :(
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 16:49; Mégiscsak igaza volt Kövér Lászlónak, amikor azt mondta, hogy kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna. Erre legjobb példa ő maga. Kövér egy civilizált országban nem léphetné át az elmeosztály küszöbét. Bármelyik szakember megmondja, hogy Kövér egy pszichopata szociopata, aki közveszélyes orvosi eset, pszichológiai alkalmassági vizsgán megbukna, egy daru kezelésére is alkalmatlan lenne. Ez az elmebeteg rászabadult az Országgyűlésre, katonaságot alapított a törvény házába, bünteti az ellenzéki megnyilvánulásokat. Ha van gennyes seb ennek az országnak a testén, azt Kövér Lászlónak hívják. Kövér pszichológiai állapotát pontosan mutatja, hogy az MSZMP KB egyik intézetéből érkezve kommunistázik. Normális embernek lennének morális gátlásai, hogy ezzel a múlttal a háta mögött ne kommunistázzon. 1986-ban már nem volt kötelező a diktatára állampártja Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete munkatársának lenni, ha felajánlottak volna egy ilyen állást. Vissza lehetett utasítani, ha valaki nem értett egyet a kommunistákkal. De ilyen állásokat nem dobáltak az emberek után, ki kellett érdemelni. 1986-ban még senki nem tudta, hogy itt rendszerváltás lesz. A párton belül még nem voltak olyan “reformerők”, amelyek a békés rendszerváltás előkészítésén dolgoztak volna. Akik ott voltak a párt vezető szerveiben, tudományos intézeteiben, azok megbízható, elkötelezett, jó kommunista elvtársak voltak.
nepszava.com/2013/12/magyarorszag/kover-a-pszichopata-kommunista-gennygoc.html
Eladott Ország
@Pegero: Kövér: a fidesz rosszabbul teljesít a kommunistáknál. "Kövér egy rendkívül művelt intelligens politikus" Először meg kellett néznem a naptárat, de nem, még nincs április 1-e...
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140102_Kover_a_Fidesz_rosszabbul_teljesit
solidedge
Erről Jim Carrey Az igenember című filmje jut eszembe ahol az ügyvéd nem tudott hazudni bármennyire akart, ami mint tudjuk az ügyvédi szakma végét jelenti. A Fidesz holdudvar pedig nem tud igazat mondani minden erőfeszítése ellenére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.