Választás rendjének megzavarása miatt feljelentést tesz a DK, az ellenzéki párt szerint ugyanis egy sajtónyilatkozat egyértelművé teszi, hogy a "Stop Soros kampány" a Fideszt erősítette közpénzen, megtévesztéssel.

Birnbaum úr nyilatkozata bizonyítja, amit eddig is tudtunk, hogy a Stop Soros kampány csak ócska politikai propaganda volt – írja Facebook oldalán Arató Gergely.

Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettese keddi, budapesti sajtótájékoztatóján is George Birnbaum, a Fidesz kampányát egykor segítő, már elhunyt Arthur Finkelstein üzlettársának Svájcban megjelent nyilatkozatára hivatkozott.

Vallomásnak minősítette azt arról, hogyan építette fel a magyar kormány és a Fidesz a "hazug, agymosó Soros-propagandát kampánycélokból".

A Fidesz sorozatos bűncselekményt követett el azzal, hogy a "sorosozással" közpénzen befolyásolták a választás eredményét – hangoztatta Arató Gergely, aki szerint a "leleplezés" megerősíti az EBESZ választási megfigyelőinek megállapításait, amelyek szerint súlyos visszaélések történtek a választáson.

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Gondolom a fideSS nem fizette ki Birnbaum urat, ezert talalt ki.
Ezekutan semmisse kene tenni a valasztasok eredmenyet es uj valasztast kiirni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@Madácsi Pali: Az csak akkor fog sikerülni,ha előtte Polt péter hátba lövik.Ameddig itt Polt a Főügyész addig Fideszesek bűnt nem követnek el. Ezt Ők törvénybe foglalták és a legfőbb ügyész be is tartja a saját törvényüket.
Yoda69
Gondolom a fideSS nem fizette ki Birnbaum urat, ezert talalt ki.
Ezekutan semmisse kene tenni a valasztasok eredmenyet es uj valasztast kiirni.
Madácsi Pali
@cikicakk55: De a miniszterálnok és slepje legitimációja nemzetközi szinten megszűnik így is.
Lepényleső
Ez az ellenzék? Aki a sajtóból értesül,hogy rászedték. Statiszta,kinek lelke mint a bánnak,
olyan tiszta?
F_Viktor
@Lepényleső: Nem olvastad figyelmesen a bejegyzést, a DK SEM a sajtóból értesült, csak onnan érkezett a bizonyíték:
"Birnbaum úr nyilatkozata bizonyítja, AMIT EDDIG IS TUDTUNK, hogy a Stop Soros kampány csak ócska politikai propaganda volt"
cikicakk55
Én áprilisban még gyűlöltem az ellenzéket,mert egész biztos voltam benne,hogy ha csak arra az egy napra képesek lettek volna összefogni,akkor most nem így állnánk csupasz seggel Európa közepén,ahol csak Bulgária áll szarabbul mint mi,bár amilyen szépen süllyedünk,nyárra már egy szinten leszünk. A Bolgároknak van tengerük és turizmusuk,még nekünk van egy pocsolyánk,amit Balatonnak hívnak és a 45% már Mészáros kezében van és volt egy várunk is ami vonzotta a túristákat,de oda most már nem lehet bemenni,mert mi van,ha bomba van az egyik turistánál? (Csak mint magánember megjegyezném,hogy részemről még virágot is vinnék a sírjára,csak akkor robbanjon a fényképezőgépe,mikor az egész halfej benn van..Tudjuk,hogy a fejétől büdösödik a hal,az meg legalább 200 Fideszes mocskot jelent) Szóval a turizmusunk egy részének lőttek,így lehet,hogy jövő ilyenkor már utolsók leszünk.Én azért bízom most már az ellenzékben,mert úgy néz ki,hogy végre rájöttek,hogy kevesen vannak,ha csak egy kér párt áll össze. Mindenkinek egybe kell forrni és a népet ki kell hozniuk ebből a gyűlölet cunamiból,amibe 2015 óta belekergettek bennünket.Apa támad a fiára, anya a férjére,mert más pártokat istenítenek.Vegyük már észere,hogy egy pár rendszer van:Ez elől menekültünk 30 éve.Orbán ordított a leghangosabban,hogy" Ruszkik haza"" Térdre csuhások" Most meg azt sem tudja hogy nyaljon nekik,hogy örömöt érezzenek,ha őt meglátják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.