Pintér Sándor belügyminiszter szerint a rendőrség a jogszabályoknak megfelelően biztosítja a rendőrségi állomány járandóságait. “A túlórapénzek kifizetése az elszámolásoknak megfelelően, ütemezetten történik” – válaszolta Pintér Sándor belügyügyminiszter Demeter Márta, LMP-s parlamenti képviselő írásbeli kérdésére. A dokumentum a parlament honlapján jelent meg. A belügyminiszter szerint túlszolgálatot csak akkor rendeltek el, amikor...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat persze. Az autopalyan mindenki orult, mindenki szembejon... Csak o a helikopter...:o((((( Ragyaskepu, miert nem vagy mar nyugdijban masfel eve?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A fosőr szerint ,,ütemezetten történik,, na de ha nincs ütemezve akkor SEMMI NEM TÖRTÉNIK, márpedig az ütemezés a helyi rendőrkapitányon múlik !!!
Tehát a FOSŐR MEGINT HAZUDOTT EGY ORBITÁLISAT !!!
karma1
Hat persze. Az autopalyan mindenki orult, mindenki szembejon... Csak o a helikopter...:o((((( Ragyaskepu, miert nem vagy mar nyugdijban masfel eve?
szaboria1
@karma1: Nyugdíjas mint Harach csak hát kell még mindig egy kis suska.
szaboria1
@Shikari: Mikor beszélt egy utcán teljesítő rendőrrel, hogy tud mi az igaz?
Eladott Ország
Te rohadt tróger! Ba@zdmeg te vagy az egyik legnagyobb bűnöző az országban te mocskos szarházi. Már régen a börtönben kellene rohadnod!
vacsi
@Shikari: A "gyalogrendőr" pontosan tudja, hogy a hónapban hány órát teljesített, és ezért mennyi fizetést kapott! Ezt nyilván Pintér is tudja a saját munkájáról.
görbetükör
@Shikari: az a rendőr, aki nem kapta meg a pénzét és akit orrvérzésig túlóráztatnak, igencsak hiteltelennek tartja a nyilatkozatot.
De persze, a mit a főnök mond, az szentírás.
Mármint a ti szenteteknek az írása, nehogy a Szentírással téveszd össze!
dr. prédikátor
@Shikari Te mocsok hányadék román köpőcsésze!!! Tehozzád nem lehet normális hangon szólni!!!Homo buzerantikusz! Menj inkább és dug meg anyádat , te geci!!!
dr. prédikátor
Miért nem anyádat baszod te moslék bozgor!!!Takarodj a románcigány kurva anyádba te köpőcsésze!!!
desiro
@Shikari: Ja mer a sintér sanyi ott vót a szerb határon, TE IDIÓTA.
vacsi
@Shikari: kinek a pap, kinek a papné...
Eladott Ország
Olajszőkítő ragyás pofájú Sanya! Neked már az életfogytiglan is kevés volna b@zdmeg a 85 évre titkosított mocskos ügyeiddel együtt, te rohadt szarházi!
papa.49
A fosőr is csak akkor lesz szarba, de akkor nyakig, mikor az ,,ERŐSZAKIK,, ellenük fordulnak, na akkor már baszhatja a hazudozásait, meg a titkosításait !!!
toma33
@Shikari: Hazudunk? :D
Heheheh…
Zsaruellátó Facebook oldalon feketén-fehéren leírják a rendőrök.
Lehet tanulmányozni.
karma1
@toma33: Ennel nagyobb szegyent nem nagyon talalni... AMikor a fonok a sajat melosait nevezi hazugoknak,... Ennel lejjebb nincs... Es megis toluk varja el a lojalitast es ingyenmunkat...
Eddig azt hittem, hogy csak siman szar ember a sintersanya, de most mar fonokkent is kiirta magat a normalis emberisegbol...:o(((
anima
Csak diktatúrában... csak Magyarországon lehet belügyminiszter egy maffiózó.
tudode
Mit is igért, meg nem íért 2011-ben az olajos bá'
.
----- Pintér Sándor beszéde és kimenekítése a rendvédelmi demonstráción (vágatlan)
www.youtube.com/watch?v=kCxra3vzjl4
.
Fehér ember remélhetőleg NEM FELEJT!
kereső
@Shikari: 08:19 nem,te tényleg nem-bár?"Na, most mi lesz? Pintér nyilatkozott, a degenerált vinnyogók meg semmit nem tudnak bizonyítani. Meddig hazudoztok még libsik?"-ezt gondolom a rendőr szakszervezetekre értetetted,ez szerintem azt jelenti,hogy a rendőrök hazudnak, és ezzel csatlakoztál a rendőrök főnökéhez.Az,hogy te lehazugozod őket, az csak egy vélemény,amihez jogod van.De,ha ezt Magyarország kormányának belügyminisztere mondja a beosztottjairól, hááááááát- az már nem egy vélemény.Az kérem szépen megalázása ,és semmibevétele a beosztottaknak. Na nem kell ezen csodálkozni,gondolom pintér sándor teljes mellszélességgel támogatta kormánytagként anno 2011.évi.XVI.Tv. meghozatalát IS!.

Egyszóval ti hazudtok!nem a rendőrök.És most vinnyoghatsz is akár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.