Magyarország a béremelkedést tekintve is egyre jobban teljesít, ezt támasztja alá, hogy az elmúlt két évben mintegy 26 százalékkal nőttek az átlagkeresetek az országban - mondta Bodó Sándor, a Pénzügyminisztérium (PM) foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: Mészáros Lőrinc vagyona 100 milliárddal nőtt 2016-ban. A tiéd semmivel. Akkor kettőtök átlagjövedelme 50 milliárd.
ugye, te faszagyú marha? :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Az eu-s fizetések nyomában sincsenek a magyar bérek.Pl a németeknél több mint a háromszorosát keresik az itteninek.A fiatalok nem véletlenül tervezik már az iskolában,hogy melyik országban kezdik az életüket.
Eladott Ország
@kissé felnőttem: ma 14:04; Nem felejtettem el a nyugdíjpénztár 3000 milliárdjának lenyúlását, a fideszes kusza fogú kurva vezetésével, aki SZTK alapon csináltatta meg a kusza fogát, hogy jobban menjen neki a f@szszopás. A fidesz büdöskurvája mindig csak azt tudta válaszolni a kérdésekre hogy CSAK! uploads.disquscdn.com/images/fd8493388194b8fd5f6867f6ad10cfc334aa71b35be8d533b4611ec12bbca7df.jpg?w=600&h=293
Eladott Ország
@csipetke: Már a V4-ek és a Baltikum vonatkozásában is sehol vagyunk.
kissé felnőttem
@Hellcat: ezek számtanzsenik, etetéssel próbálkoznak,
piacon vásárolni tán sosem voltak csak a bejárónőjük. fő foglalkozásban a népet kábitják
már akit.
papa.49
Már hogyne teljesítene jól, hiszen a képviselők alapbérét tavaly emelték 30 %, meg ebben az évben is emelik annyival, és az alaphoz kapcsolódó százalékokat is természetesen !!!
Eladott Ország
A fidesz kleptokrata banda, majd a börtönben fog jobban teljesíteni a közmunkán. Szívlapátot fogtok kapni! tarjanikepek.hu/wp-content/foto61/6111d.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.