Hódmezővásárhely polgármester szerint még ez is kikerekedhet a tüntetésekből. Békés eszközökkel – amibe beleférnek a tüntetések is – kell leváltani a jelenlegi kormányt – mondta Márki-Zay Péter Hódmezővásárhely polgármestere évértékelő beszédében. Szerinte a Fidesz provokálja a tüntetőket, ami miatt akár forradalom is lehet Magyarországon. Márki-Zay arról is beszélt, hogy egyelőre nem határolódik el Szávay Istvántól, aki azzal büszkélkedett, hogy bántalmazhatott egy zsidó nőt.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A (rém)HÍRTV pofátlanságárúl

avagy mikor akasztott ember házában 19-re lapot húznak

A derék reconquistálódott médium Márki-Zay Péter Hódmezővásárhely polgármestere évértékelő beszédét vette górcső alá.
Nos a beszámoló meglehetősen pikánsra sikeredett.
Már az sem semmi, hogy a médiumnak a közelmúltban voltak – azt most hagyjuk a szokásosnál tisztességesebb –hónapjai, mikor egyértelműen a Jobbik párt-televíziójának tekintették ennek ellenére a derék polgi bűnéül vetik fel, hogy nem határolódik el a Jobbiktól.
Azonban a csúcs, hogy „ezzel a névvel és gárdával” volt bőr a pofájuk „Márki-Zay Péter forradalmat vizionál” címet adni a beszámolójuknak.
Ami nem csak nettó 100% hazugság, hisz semmi ilyet sem mondott, de a TV 2006-os szereplése – a lelkesült riporterek többször forradalomként ünnepelték a csőcselék randalírozását – ismeretében mérhetetlenül pofátlan dolog.
RonaGyuri
ráadásul:
Mit sulykolgatnak a Fiuk

pontosabban az általuk megszállt médiában olvastam

„ECHO TV - A nemzet hangja - Háttérkép”: „Fontos lenne tisztázni, miféle erők állnak a tüntetések mögött …Milyen tömeglélektani hatásai lehetnek a szélsőbalos anarchiának”,
„HÍR TV Csörte”: „A héten kiderült, hogy az ex-LMP-s Hadházy Ákost – aki lyukas zoknijával a hét egyik sztárszereplője volt – nem szabad csúnya szóval illetni, bezzeg Orbán Viktor trágár minősítése rendben van ”,
„HÍR TV Lapzárta”: „Politikai végjáték Hadházy és Szél szélmalomharca”. Ehhez már csak olyanok jönnek, mint „Márki-Zay Péter forradalmat vizionál”.
Azonban az igazi móka a derék Tömjény Sónyi, aki arról zagyvált és az echotv.hu el is dicsekedett, hogy: „A Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) pártszövetsége nemcsak a magyar történelem, hanem az Európai Unió történetének legsikeresebb politikai konstrukciója” és „Harmadszorra nyertük meg kétharmaddal a magyar országgyűlési választásokat, ami nagyban köszönhető a külhoni magyaroknak, akik szavazataikkal nemzethűségről tettek tanúságot”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.