A buszsofőr magából kikelve ordibált, mert a mentőautó miatt tolatnia kellett. Később a sztorit ő maga osztotta meg Facebook oldalán. A sofőr már nincs az állásában.

Botrányt csinált egy buszsofőr egy újraélesztésnél. Miközben a mentősök egy idős nő életéért küzdöttek, egy buszsofőr magából kikelve ordibált, mert a mentőautó miatt tolatnia kellett. A felháborító esetről az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán számolt be.

A Facebookon azt írták:

Miközben két mentő személyzete is küzdött egy asszony életéért az Óföldeáki idős otthonban, az épület előtt egy szitkozódó buszsofőrtől visszhangzott az utca. Szerinte a mentők szabálytalan parkolása miatt tolatnia kell a busszal, ami meghaladja a képességeit. A magából kikelt arrogáns buszost a menetrend sem izgatta, hiszen a buszról leszállva telefonjával percekig fényképezte a helyszínt, hogy gyorsan fel is tölthesse az eseményt a Facebookra. Végül, miután elküldte bajtársainkat melegebb éghajlatra, a sebességváltó igénybevételével mégis sikerült megoldani a rendkívül összetett közlekedési anomáliát. 

És íme, az ominózus Facebook poszt a sofőr oldalán:

Újraélesztést végző mentősök miatt csinált botrányt egy buszsofőr Óföldeákon, mert a mentőautó miatt tolatnia kellett – kirúgták az ordítozó férfit

A DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. pár óra alatt reagált az ügyre és, és a Facebookon az Országos Mentőszolgálat posztja alá ezt írta a kommentszekcióba:

Mentőszolgálat, tisztelt Mentősök!

Társaságunk mélységesen megdöbbent a posztban szereplő mondatokon. Őszintén sajnáljuk a történteket, és a DAKK Zrt. nevében elnézést kérünk munkatársunk szolgáltatóhoz méltatlan viselkedése miatt.

Amint ma értesültünk az ügyről, természetesen vizsgálatot indítottunk, aminek eredményeként az érintett autóbusz-vezetőt azonnali hatállyal elbocsátottuk.

Üdvözlettel:

DAKK Zrt.

Forrás: Origo, Index

Címlapi kép: facebook.com/orszagosmentok

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Szomorú, hogy egy ember ennyire nem tud viselkedni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Szomorú, hogy egy ember ennyire nem tud viselkedni.
görbetükör
Felháborító, de legalább nem maradt következmény nélkül. Manapság már ennek is örülni kell.
papa.49
Képét, nevét JÓL MEGJEGYEZNI, és bajba kerül nem kell sietni...
simmering73
Csak üdvözölni lehet a gyors és korrekt eljárást. Hasonló estekben is így kell eljárni. Ilyen elmebeteg nem való közösségi jármű volánja mögé.
szép új világ
"az érintett autóbusz-vezetőt azonnali hatállyal elbocsátottuk."
És amit nem írtak hozzá: - a jövőhéten meg majd vissza vesszük, mert rohadtul nincs sofőr - még ilyen Bayer szinten kommunikáló - idióta se.
lópicigáspár
Hahaha! Ez a sofőr tehénkedett a dudára a minap, amikor Pitvaroson a buszmegálló előtt 5 méterrel álltam meg 2 percre és nem tudott kikerülni! Igazi barom! Azon is csodálkozok, hogy eddig vezetni engedték!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.