Deák Dániel politológus szerint a fővárosi és a vidéki tiltakozások is "egyértelműen kudarcosak voltak" szombaton.

A Figyelő főmunkatársa az M1 aktuális csatorna esti műsorában azt mondta, nem valósult meg Budapest meghirdetett blokádja: a demonstrációkon a csúcsponton is csupán pár százan vettek részt.

A kormánypárti szakértő szerint kudarcosak a tüntetések

A tiltakozásnak nem volt ereje, a decemberi lendület kifulladt – jelentette ki Deák Dániel.

A szombati tüntetéseket szakszervezetek hirdették meg. Egyes szakszervezeti vezetők próbáltak ellenzéki politikusokként viselkedni, ennek azonban "nem ültek fel" a szakszervezeti tagok. Hiába harangoztak be némelyek országos sztrájkot, nem valószínű, hogy ez megvalósul – vélekedett a Figyelő főmunkatársa.

(Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nos, akkor kérem, hogy a pár száz és a tényleges mai tüntetők létszámának tényleges létszáma közötti különbséget, 1000 forint/fő, legyen szíves részemre átutalni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Jó lenne, ha többen lennének, de lesznek is, szerintem. És nem abbahagyni! orbán, takarodj!!!
Lepényleső
...most még kormánypárti szakértők,aztán a tüntetők ha kerülnek nyeregbe,áldozatokká
válnak egyszerre? S elsőként iratkoznak fel kártérítési igényre? Hivatkozva olyan bűnökre,
amit ők követtek el,a nép terhére?
Eladott Ország
Magyarországon január 19-én országszerte tüntetésekkel és félpályás útlezárásokkal ünnepli a hálás, komfortzónájából kimozdult nép Orbán Viktort, és köszönetét fejezi ki a rabszolgatörvény példás elfogadása miatt ,közpénzből fenntartott kutatóműhelyek és szellemi emésztőgödrök hajlítják a valóságot, terelik a figyelmet és gyártják a miheztartási abrakot a rajongótábornak.Egyik nap a Závecz Research 250 ezer fideszes szavazó lemorzsolódásáról számol be, másnap a Századvég közli, hogy szó sincs róla, minden rendben van, Orbán pártja hasít, mint a szél. Délelőtt a Publicus bejelenti, hogy sokan a pálya széléről ugyan, de a populáció nagyon is egyetért a rabszolgasorba taszajtással kapcsolatos felháborodással, a Századvégnek délutánra megvan a válaszfelmérése: az ország majdhogynem egy emberként ítéli el a sztrájkot, és nem kér az ellenzéki színjátékból. Mondjuk, az már régen rossz, amikor egy magát tudományosnak nevező műhely már arra sem törekszik, hogy legalább ne a rogáni propaganda kulcskifejezéseit öklendezze vissza szó szerint
qkhh
@troppauerhumer: @troppauerhumer: Már megint terelsz!
Tök mindegy mit csinál a kormány jelenleg!
Ne azzal törödj!!!
Törődj a saját dolgaiddal ,csinálj új elérhető ,teljesíthető programot ,értesd meg az emberekkel a célkitűzéseidet ,állítsd magad mellé őket és fogj hozzá az új kormány alkításhoz ,lehetőleg ne régi mszp,szdsz meg hozzájuk csapodó jobbikkal.
Ez a hülye FideSS- ezés ugyancsak nem kellene mert nemrégiben még kommunistáknak mondtátok őket!
És még egy dolog ami nagyonfos és ezt jegyezzétek meg!!
Soha de soha ha igazi Magyarnak vallod magad, legyél katolikus,zsidó,muzulmán vagy bármilyen vallású ne kösd idegen ország orrára gondjaidat ,sérelmeidet oldjad meg házon belül. Mert ha nem így tesztek soha nem fogtok újra nyerni ,mert lehet hogy úgy látod hogy sokan szvaznak majd rád ,de a szavazó fülke magányában más lesz a helyzet és megint jön a bukta.
Üdv : Tanácsadás lezárva ! :)
Eladott Ország
Deák Dániel közpénzből fizetett fideszes közpénzelemző ,szervilis seggnyaló, kishülye csinovnyik. Az embert a szégyenérzet kerülgeti, bármennyire is megszokott tempó ez. Egy egész országot ilyen sötét kreténnek tekinteni, ennyire semmibe venni, és ilyen álságos módon belehazudni az arcába, valóban kivételes. A szakmaiság, tisztesség már foltokban sincs jelen az állampárt által uralt nyilvánosságban, és ebből az erkölcstelen sötétségből nemigen van kiút. Nem holnap, évtizedek múlva se. A fidesz-kormány seggéből kilógó Nézőpont Intézet tejfelesszájú zsenije, bizonyos Deák Dániel a bevándorláspárti európai baloldalt ért újabb pofont ünnepelte, és egyenesen arról lamentált, hogy a magyar megoldások átvételével ma már választást lehet nyerni Nyugat-Európában. Magyar megoldások: Soros-terv, mindmeghalunk, csakafidesz, kilopjuk a szemeteket is, de nektek az a dolgotok, hogy rettegjetek, majd mi jól megvédünk. Akkor stimmel.
magyarbakancs
@qkhh:" Soha de soha ha igazi Magyarnak vallod magad, legyél katolikus,zsidó,muzulmán vagy bármilyen vallású ne kösd idegen ország orrára gondjaidat ,sérelmeidet oldjad meg házon belül. Mert ha nem így tesztek soha nem fogtok újra nyerni ,mert lehet hogy úgy látod hogy sokan szvaznak majd rád ,de a szavazó fülke magányában más lesz a helyzet és megint jön a bukta."

Drága honfitársam 2006- ban a Fidesz miért rohangált Brüsszelbe?
Most miért nyal Putyinnak.? Mert kifelé áll a haza szekere az EU-ból.?A Fidesz haverok a EU pénzek 91 % viszik el. Mutass még egy olyan országot ahol ugyan ez folyik ,Mint Orbán Elvtárs baráti,haveri köréhez tartozók ennyire kaszálnának.
Szaktanács adókám!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.