Becslések szerint százmilliárd forintos nagyságrendben vásárolt 56 darab tankot még december idusán a magyar állam a német Krauss-Maffei Wegmann fegyvergyártó cégtől. Eddig egy ilyen horderejű katonai vásárlás után nagyméretű beruházások történtek, most azonban semmi nyoma annak, hogy ellentételezése lenne a tankok beszerzésének. Benkő Tibor honvédelmi miniszter 44 új mellé 12 db használt Leopard 2A7-es tank és 24 PZH önjáró löveg vásárlásáról állapodott meg a német partnerrel.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Adják hozzá a kezelőszemélyzetet is?
Mert ha tankonként csak egy-egy katonát számolnánk, annyi ezekhez a fegyverekhez értő sincs a magyar seregben. Mivel ezt az esetleges ellenség is tudja, így még az elrettentéshez se jön be a dolog.
Persze most is a VISSZAutalt jutalék a lényeg. A kifizetett összeg még közpénzként startol, a visszaküldött már elveszti közpénz jellegét. Ezért, értelemszerűen, az már nem is az àllamkasszában fog landolni
RonaGyuri
@namihami: bocsi, de az köz-jelleg vesztés az egy ennél durvább dolog, ez csak a hálapénz egy fajtája! =))
namihami
@RonaGyuri: Az, hogy a bicskei kamionparkolóban, a kamaraerdei lőtérnél vagy a 4-es út (stb) mellett álldogáló hölgyeket qrvának, utcalànynak vagy celebfeleségnek nevezzük, az csak szinezi a valódi funkciójáf. Attól függetlenül mint áruk, ugyanazok maradnak.
A Vezér réstére fizetett "" jutalék"" elnevez3se is csak az ügy tarkítása. A lényeg nem az elnevezés. Az összeg nagysága, az ő esetében már, minimum 10 számjegyű. A kisebbekért már a Mészit szalajtja. Persze csak töredékben marad/hat az se nála.
RonaGyuri
@namihami: amit írsz abban teljes mértékben igazad van, sőt igazából csak nagyságrendjében (volumen) különbözik az orvosoknak, szerelőknek, pincéreknek, adott és adandó pénzektől erkölcstelen és esetleg visszaélés.
Azonban a közpénz-jelleg elveszejtése az inconkreto lopás! =))
tudode
Nincs könnyű helyzetben a jelenlegi HONVÉDELMI MINISZTER, mivel a NATO magasabb védelmi fokozatra kapcsolat Viktor Viktorovics haverja mozgolódása miatt is, hiszen
.
Elsősorban amiatt, mert
.
--- Így lett Magyarország az új hidegháború egyik főszereplője
.
www.youtube.com/watch?v=ILxGCoxsnZ8&t=49s
.
A bumeráng visszavág
.
---- Nagy fegyverkezésbe kezdenek a NATO-országok
.
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/nagy_fegyverkezesbe_kezdenek_a_nato-orszagok.666009.html
.
Összetettebb ez a FEGYVERKEZÉS a keletinél, nyugatinál, és a délinél amiatt, akiről az oroszoknak is az volt a véleménye már 2011-ben, hogy
.
---- Pravda: Oroszország is tart a botrányos Orbántól
.
www.atv.hu/kulfold/20110103_pravda_oroszorszag_is_tart_a_botranyos_orbantol
.
Amelynek következtében a NAGY TESTVÉR áttételesen játszadozik vele/velünk, mint egy marionett bábuval!
Qqberci
'Oszt mit fognak csinálni ezekkel az eszközökkel? Elmennek békegalambot lőni?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.