A fiatal özvegyet nagyon megviseli, hogy az ismeretlen emberek gyalázkodó kommentáradata nemcsak őt, hanem az  elhunyt Andy Vajnát sem kímélik.

Andy Vajna 74 éves korában hunyt el vasárnap, váratlan halálhíre nagy megdöbbenést keltett kollégái és ismerősei körében is. Felesége, Vajna Tímea hétfőn búcsúzott el Andytől Instagram-oldalán.

Timi most Andy szavaival nyugtatja magát, aki mindig azt mondta ilyen esetekben, hogy sohasem azt kell nézni, mit írtak, hanem azt, hogy ki írta

– mondta a Borsnak a család egyik közeli barátja. Az is kiderült, hogy ki az, akii most tudja támogatni Tímeát.

A húga, Palácsik Lilla igyekszik mindenben mellette állni és támogatni, még akkor is, ha voltak dolgok, amiben nem értettek egyet. Például abban, hogy Timi sohasem foglalkozott az elmúlással, igyekezett tudomást sem venni Andy koráról, holott harmincnyolc év volt közöttük. Ennek ellenére a felesége mindig úgy beszélt róla, mintha halhatatlan lenne, pedig lehet, hogy jobban tették volna, ha tisztázzák, mi lesz, ha Timi megözvegyül

– mondta a lapnak az ismerős.

Cikk- és címlapkép: Instagram/timeavajna

(Bors)

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Egyáltalán itthon van?! A zöld kártya miatt több időt kell töltenie Amerikában, ezért lehetett, hogy a házvezetőnő találta meg és nem Timike... nem?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
3dwhite
Csak a nőverö Damuhoz ne menjen vissza.
szaboria1
Lilácskát is az izgatja vajon kap e pénzt a Timike. Kérdés a lagzi előtt mibe egyeztek meg?
simmering73
Ha valaki a gyász óráiban is a fészbúkot bújja, nos arról az emberről meg van a véleményem.
Yoda69
Gondolom nagyon parazik, hogy esetleg Andy kizarta ot az oroksegbol. Ha volt esze az oregnek ezt tette.
vacsi
Én hülye meg azt gondoltam, azért vígasztalhatatlan, mert meghalt a férje! Hát, tévedtem.
eszegfu
Egyáltalán itthon van?! A zöld kártya miatt több időt kell töltenie Amerikában, ezért lehetett, hogy a házvezetőnő találta meg és nem Timike... nem?
nezelodo
@szaboria1: Szegény, talán szagot fogott, hogy az illetékes hivatalokban gyász (nász) táncot járnak a biankó, mostanra dátummal ellátott ajándékozási szerződések?! Lehet, hogy megcsalta a hítes ura a Timiket az ország legokosabb vallalkozojaval és rahagyott ezt-azt? A kaszinókra pedig lehet, hogy találtak szakértőt a vezér családjában, akit eddig dugva tartottak, és meglehetosen jól ért a félkarú rablokhoz!
Dr plágium
@eszegfu: Itthon kell lennie, állítólag repülőre ült amint megtudta hogy özvegy lett.
volvós
Pár nap és feledésbe merül az ügy...Timike meg megy vissza
az amerikai kuplerájba , ott érzi jól magát !! Az egész egy cirkusz,
és színház...
Dr plágium
@volvós: Az első perctől az volt. Nem kell félteni és sajnálni se a víg özvegyet, hiszen erre készült mióta megismerte Vajnát. Igaz az én fogalmaim szerint a feleségnek a férje mellett a helye, pláne ha az beteg... na de ez biztosan nem volt benne a házassági szerződésben. Most pedig valóban azt csinál amit akar. Nyugodtan tarthat háremet is a kigyúrt fekete fiúkból... Egészségére.
magyarbakancs
Ez az egész egy ocsmány ,és gusztustalan.
38 évvel öregebb férfihoz hozzá menni és 38 évvel fiatalabbat elvenni.
Igaz a szerelem öl és BUTÍT? VAGY NEM?
Dr plágium
@magyarbakancs: A kérdés ki kivel, vagy mivel esett szerelembe :)
Vajna csak egy fiatal nőt akart maga mellett (üzlet volt az egész) Timike meg bele zúgott a bankbetétbe, hamarosan meg már a kártyát is használhatja limit nélkül :)
JAJMÁR
Nem értem. (Dehogynem!)
Miért néz híreket, bújja a netet, a hozzászólásokat... stb.? Gyászoljon. Vonuljon vissza! Megteheti. És még ebben a visszavonultságában sem kell magányosan, szegényesen, spártai módon élnie. (Szóljon a menedzserének, hogy intézze jól a dolgát, vagy rúgja ki)

Ha úgy döntött, hogy hozzámegy fiatalon egy öreg, de nagyon gazdag emberhez, legalább legyen annyi esze, hogy jól kezelje a várható és kínos helyzeteket, vagy vegyen fel olyan embereket, akik értenek hozzá.

Ezek az önsajnálatra hajazó nyilatkozatok, meg a tömegek alázása nem a jó út, olaj a tűzre, mert téged általában nagyon szeretnek az emberek. (Ugyanmá' hol érdekel ez valójában,)

Tök ingyen adtam tanácsot Timike! Mert én ilyen JÓ Ember vagyok.
JAJMÁR
@JAJMÁR: Ó, kimaradt a NEM szó... kedves Timi, téged nagyon nem szeretnek az emberek... finoman szólva. De érted, ugye?
csipetke
"A gyászoló Timi a húga segítségére szorult".Mégis miben?Mit képzelt,milyen véleménnyel vannak róla az emberek?Egy aranyásó luvnya a rosszabbik fajtából,aki a fejébe vette,hogy amerikai állampolgárságot szerez,ki tudja minek?Merthogy a tata pénzéből az egész világ Amerika volt-van-és lesz neki.Azt már évek óta hallani,hogy Vajna beteg,az utóbbi időben egyre inkább,de ebben a kis izééében annyi becsület sem volt,hogy a férje mellett maradjon az aspeni pucsítás helyett.Asszem jobb,ha az ügyek intézése után visszahúz Amerikába,mert itt utálják az efféle cafrinkákat.
papa.49
@csipetke: Nehéz a ,,szemfedél,, azért szorul segítségre, na a hugica se különb egy fokkal se az is költözhet vissza a budai villából, amit a Vajna fizetett eddig, a ,,festői Lyukóbányára !!!
csipetke
@papa.49: 15:44 Vagy azért van ilyen nagyon a nővére segítségére,hátha neki is leesik pár morzsa...Most olvasom erre arra az ezzel kapcsolatos cikkeket,és hogy fújjjj,ezek a rosszindulatú,gyalázkodó emberek...De most komolyan,lehet erre a nőre szépet-jót írni?
nezelodo
@ittott: Könnyű ám igazi úrnak lenni az adófizetők pénzén, és még el is ájulnak tőle a meglopottak. Igaz a filmrendezővé előlépett, leendő elsőfilmes Kata is siratja ha csak nem az lesz a majdnem első mozijának a címe, hogy már majdnem megvolt, de elfújta a (kaszás) szél.
Borsó
Elnézve a képeket erről a májfoltos, ráncos, ősz, kopasz, kövér törpéről... képzelem, mennyire gyászol a csajszka :D Pénz megvan, innentől nem kell ezt az izét a szájába vennie, biztosan szörnyen meg van szegényecském rendülve.
namihami
Ha a tesóm révén én is ennyi lóvét húzhattam volna le a Bundyról, akkor ezt a kis vigasztalást én is bevállalnám. Még ha havibérben veszem a Lillus által lehúzott összeget, az még akkor is "" valamicskével"" übereli a minimálbért.
Mi több, a fent jelzett összeg töredékéért hajlandó vagyok a vállamat Timidonnak felajánlani egy kis vigasztalás okán. És ebbe még a szex (mint olyan) némi felár mellett belefér. Ő se ingyen tette. Amit Bundypapától kapott, az még belefér. Cssk a pénz útja lenne fordított.
Fradigege
El fog kelleni ott több segítség. Egy több céges birodalmat kell igazgatni. A húgi tesó megkapja a kaszinót?
Desischado
Menten megszakad a szivem. Úgy őszinte a gyásza, ahogy én vagyok mondjuk, Marilyn Monroe... És várjatok, ami a vagyont illeti, abba még a puhos is belefog szólni. Hátradőlök, s figyelem az ingyen cirkuszt, mert az lesz, majd figyeljetek!
namihami
@bakcsubakka: Tied a maradék lóvé...
division
@Borsó: Tipikusan magyar vagy: bunkó, közönséges. Sajnos... Mindenki megöregszik, lehet beteg. Sajnos...Viszont ő tett le sok mindent az asztalra élete során. Na és te?
Borsó
@division: Én nem szopkodom öregemberek péniszét pénzért. Legyen ennyi elég, neked meg kedves egészségedre a prostitúciót bármilyen korú kuncsafttal. Megjegyzem, sokkal inkább “tipikus magyar” szokás pénzért szexelni, mint amiket te rám írkáltál. Majd mindig töröld meg a szád szélét, amikor az öregektől kapott pénzzel a zsebedben bemégy a Louis Vuittonba.
division
@Borsó: Remélem nem itthon rontod a levegőt, az ilyen faszkalapok miatt vannak gondok ebben az országban. Itt egy elhunyt embert szidalmaztál, aki dolgozott egész életében, sokra vitte (tudom, ez nagyon fájhat), ráadásul öngyilkos lett a gyereke, aki sajnos skizofrén volt, azaz beteg. Az hogy Timike mit csinált és miért az az ő dolga, senkinek semmi köze hozzá. Még neked sem nagyokos.
Atha
Nem irigylem. A nemzet első számú golddiggereként eddig is kemény élete volt. Az a rengeteg utazás a tengeren túlra, nem beszélve az irigy alattvalókról. Most meg ez a sok cécó a hagyaték körül. Ráadásul milyen kínos lesz ezek után pucsítós meg meztelen szelfiket lőni az instára. Nehéz az aranyásók élete, na.
wpym
Kamu Rolinak itt az ujabb esely... lol
Dr plágium
Maradjunk annyiban, hogy ez a némber a férje halála után 2-3 órával is azzal foglalatoskodott hogy kigyúrt feka fiúk képeit lájkolja... Ehhez kellett neki segítség? Vagy ahhoz, hogy elmondják neki egy friss özvegy nem viselkedhet így???
Eladott Ország
Egy gazemberrel kevesebb. Nem ejtek könnyet, nem hallgatok csak mert meghalt. Nem vált szentté. Csak azért gyászoljunk, mert "valaki" volt? Sokan voltak valakik, akik ennek a rendszernek csak senkik, selejtek, szegények, rokkantak, betegek, utcára lökött, kicsorbult életek. Éhen haltak, megfagytak, fertőzést kaptak, kitaszították Őket, elvették a trafikjukat, bezárták a kocsmájukat, a játékautomatákat, elvették az életüket, ellopták, kiforgatták zsebüket és eldobták, mint egy szál elégett gyufát. Róluk nem szól a híradó, nem csöpög a média, nincs "hastala vista baby" jópofáskodás a csuti trottyostól. Minek? Ők senkik, hiszen nem játszanak át milliárdokat magabiztos mosollyal zsebből zsebbe, nem szerepel a nevük a nyaloncok bérlistáján. Csak haszontalanok, akik rontják a csillogó statisztikát. Csak egy kerék volt az ördögi gépezetben, ami remélhetőleg az alkotóját is elpusztítja. Minél előbb annál inkább!
eszegfu
@Dr plágium: tegnap 9:45 Akkor bocs., igazságtalan voltam Timikével!:)) Ha átgondolom a macskáját magánrepülővel vitte ki Amerikába, akkor most is jöhetett volna azzal... igy nem kellett volna szivszoritóan búcsúznia a férjétől "kintről". Na jó, ha rögtön jött volna, akkor sem tudott volna a halál tényén változtatni. Egy éplelkü ember viszont magában gyászol, nem pedig a "kirakatban"... És nem is azt várom el tőle, hogy letakarja a tükröt, ne hallgasson rádiót, ne nézzen TV-t -- ahogy nagyanyáink tették -- de azért ezt sem...
szaboria1
@Yoda69: Úgy néz ki volt esze, mert mint kiderült éltében eladta cégei zömét.
Yoda69
@szaboria1: Kivancsi vagyok a folytatsra, mikor kerul elo a kozjegyzonel letetbe helyezett vegrendelet. Azert 70 milliard forint nem csekely vagyonocska, bar ezzel is csak 10.a magyar listan.
Penztaros Lorincet, aka orbanviktort meg sem kozeliti.
evacica
Timike nem tudom miért csodálkozik, hisz ezt a helyzetet saját maga provokálta ki! Most sem tud normálisan viselkedni, a magamutogatás dominál a nagy gyászában is.
verőce21
Végre egyedül! – mondják a nászutasok és a vígözvegyek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.