Egyszerű, értelmesnek látszó érvelést talált ki a Fidesz arra, hogy miért nem lehet valóság a magyar korrupció magas szintje. A lopás valóban összefügg a korrupcióval, csak nem úgy, ahogy mondják.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
@olivér: .
Ha érti, hogy miről beszélek, mit ízmozik a CUCCOLÁSUKON, semmi értelme nincs, amíg PÁRTKATONA vezeti az ügyészséget.
.
Ha nem így lenne, a cuccoláshoz kismiska ahhoz, hogy már HANGOLNÁNAK a nürnbergi mesterdalnokok amiatt, mert "csak" az alkotmány, v milyen bíróság mondhatná ki, hogy KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENŰL teszik szinte minden szinten azt amit tesznek:
.
Olvassa el, ha érdekli a CUCCOLÁSON kívül mi a NAGYOBB gázgézájuk:
.
---- Eltemetett demokrácia – Vörös Imre volt alkotmánybíró szerint államcsíny történt
.
www.vasarnapihirek.hu/fokusz/eltemetett_demokracia_voros_imre_volt_alkotmanybiro_szerint_allamcsiny_tortent
.
A jelenlegi rezsim PÉNZ-, ÉS HATALOMÉHSÉGE magával rántja Önnel együtt az egész országot!
.
Tájékozódjon!
olivér
@tudode: próbálok,de már nem ragad el a harci ideg rég,minek is?
kereső
@olivér: olyan vagy mint a nyomtató ló.annak is be van kötve a szeme, meg zabla a szájában.
Azt azért remélem tudod, hogy a magyarországi beruházások négyötöde eus forrásból valósul meg.Ez az államiak esetében öt-ötöd. Jól teljesitünk-a más faxával verjük a csalánt.
olivér
@kereső: miért dühöngsz Te is?Persze hogy tudom.Ennek kb.90 %magyar befizetés kb.10% támogatás az aktuális uniós ciklusban.A következő nem lesz ilyen szerencsés ,azt olvasni.
kereső
@olivér: Ki dühöng? Most miért akarod ezt "rámbeszélni"?Mert kereken kimondom,hogy mit gondolok? Most éppen mosolygok- megmondom-rajtad. Ritkka madár vagy te.
tudode
@olivér: .
Sajnos mindig a FIATALOKNAK kell kiállniuk, mert NEKIK MÉG VAN JÖVŐJÜK!
.
A korombeliek mást már nem tehetnek AGGÓDNAK azokért is, akik elhagyták az országot, és "csak" skype-on, vagy hébe hóba hozza őket haza a honvágy!
.
Bazi nagy csalódás érte az országot ezekkel a MÁRCIUSI IFJAK utánzatával, pedig ŐK VOLTAK a rendszerváltás reménységei, és MI LETT A FIDESSZEL már 1993-ban
.
www.youtube.com/watch?v=8NS7JC4Ykis
.
A VILÁGHÁLÓ tanúja annak a felkerülő videók tanúsága szerint, hogy velük együtt az ő szintjükre csúszik az ország a SEMMI VALAMIBE! (És a durva faterja elfogadta a bányát, aki egy szál tulipán elsajátításáért agyon verte)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.