Az osztrák rendőrség nemzetközi körözést adott ki. Osztrák sajtóértesülések szerint kedden délután elrabolták Magdolna Theresia Ottrubayt, az Esterházy-hagyatékot kezelő Stefan Ottrubay édesanyját a burgenlandi Kismartonban (Eisenstadt). A Heute hírportálnak rendőrségi források megerősítették, hogy Magdolna Ottrubayról van szó. A 88 éves asszony az ápolójával sétált az Esterhazy utcában, amikor megállt mellettük két fekete színű limuzin. Az egyik autóból egy férfi és egy nő, a másikból pedig egy nő szállt ki, az ápolónőt a földre lökték, majd Magdolna Ottrubayt beültették az egyik limuzinba, ezt követően pedig elhajtottak. Az elkövetők kilétéről egyelőre nincsenek információk, de a rendőrség már külföldön is keresi az emberrablókat. Egy szemtanú azt mondta az APA hírügynökségnek, hogy a bűncselekmény után a rendőrség magyar rendszámú autókat ellenőrzött. A tettesek egyelőre nem kértek váltságdíjat. Az osztrák közszolgálati tévé burgenlandi regionális adásának honlapján...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A mult heten kiderult, hogy az Esterhazy csalad neki akar menni a magyar allamnak, mert nem tartja be azt az 1920-as Esterhazyak es a mindenkori magyar allam kozotti szerzodest, aminek alapjan az Esterhazyak nem kerik vissza a vagyonukat, de nyilvanos kiallitasra es kutatasra bocsajtjak a meses hagyatekot.
orban nem szeret senkivel sem vitatkozni - elvegre mar a Varban lakik, - (lehet, hogy ejszakankent a koronaban alszik), hat egyszerubb megoldast talalt. (mint ahogy tette a Golgota 3. darabjaval is)
Ime az idevonatkozo kulfoldi hirek: ami arra utal, hogy a magyar allam keze vastagon benne van ebben az ugyben.
Talan elo kene venni erosen a ragyaskeput, a trocsanyit, meg egypar hetprobas gazembert is, valamilyen alibit szolgaltatva...

Osztrák sajtóértesülések szerint kedden délután elrabolták Magdolna Theresia Ottrubayt, az Esterházy-hagyatékot kezelő Stefan Ottrubay édesanyját a burgenlandi Kismartonban (Eisenstadt). A Heute hírportálnak rendőrségi források megerősítették, hogy Magdolna Ottrubayról van szó.

A 88 éves asszony az ápolójával sétált az Esterhazy utcában, amikor megállt mellettük két fekete színű limuzin. Az egyik autóból egy férfi és egy nő, a másikból pedig egy nő szállt ki, az ápolónőt a földre lökték, majd Magdolna Ottrubayt beültették az egyik limuzinba, ezt követően pedig elhajtottak.

Az elkövetők kilétéről egyelőre nincsenek információk, de a rendőrség már külföldön is keresi az emberrablókat. Egy szemtanú azt mondta az APA hírügynökségnek, hogy a bűncselekmény után a rendőrség magyar rendszámú autókat ellenőrzött. "

www.thejakartapost.com/news/2019/01/23/mystery-around-suspected-kidnapping-of-woman-in-austria.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.