Már most az idei felújításra, autóvásárlásra készülünk. Már januárban több személyi kölcsönt folyósítottak a bankok, mint az azt megelőző, karácsony előtti hónapokban - ismerteti a szerdai Világgazdaság. A gazdasági napilap cikke szerint a pénzintézetek jelentős része már az év elején akciókkal, kedvezményekkel igyekszik felkelteni az ügyfelek érdeklődését a személyi hitelek iránt. A sürgölődés érthető, hiszen a múlt télen, a hitelboom tombolása közben a januári 27,25 milliárdos személyihitel-folyósítás 21,5 százalékkal haladta meg a 2017 decemberit, sőt még a novemberi adatra is rávert 20 millió forintot a Magyar Nemzeti Bank adatai szerint. A hiteligénylők egyre nagyobb része nem mindennapi likviditási gondjaira vesz fel kölcsönt - ezt igazolja az átlagos hitelösszeg látványos emelkedése is -, sokan az év elején már a tavaszi lakásfelújítást vagy épp autóvásárlást terveznek - olvasható a Világgazdaság összeállításában.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Yoda69: Most majd kire mutogatnak, ha gond lesz a fizetéssel?
Yoda69
Csak nehogy megint siras-rivas legyen a vege.
papa.49
Egy frászt konganak az ürességtől a bankok, meg a takarékok, ez semmi más csak a ,,becsalogató taktika,, !!!
Nessy
@Yoda69: Most majd kire mutogatnak, ha gond lesz a fizetéssel?
Gauntlet
@Yoda69: Lesz majd meglepetés hogy a hitel 20 ezresekkel nő évente, a fizetésük meg nem ! Így is két fizetésükből (egy párra számítva) legalább az egyik fizetés oda - szerény számítás szerint !
Yoda69
@Gauntlet: Pedig boritekolhato, mivel eltolcsikek kezdik elengedni a kamatokat. Csak igy tudjak megtartani a forint "erejet"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.