Nyírmeggyesen több esetet is vizsgál az ügyészség. A falu jegyzője szerint az ellenőrzések igazolják, hogy Kárpátaljáról fiktíven jelentkeznek be hozzájuk... 2019-01-24 05:10:00 Felvette a harcot egy nyírségi jegyző a nyugdíjért fiktíven bejelentkezők ellen Nyírmeggyesen több esetet is vizsgál az ügyészség. A falu jegyzője szerint az ellenőrzések igazolják, hogy Kárpátaljáról fiktíven jelentkeznek be hozzájuk. Egy család már lebukott, 11 milliót vettek fel jogtalanul. Vádat emeltek egy magyar állampolgárságot szerző, de Ukrajnában élő nyugdíjas házaspár és a menyük ellen, mert 2015 óta jogtalanul vettek fel nyugdíjat, illetve családi pótlékot, összesen 11 millió forint összegben. Stábunk most hiába csöngetett, nem jutott be abba a nyírmeggyesi házba, ahol az ukrajnai magyarok állandó lakcíme volt. Mint kiderült, 2014-ben szereztek állampolgárságot, majd nem sokkal később a magyar lakcímükre hivatkozva nyugdíjat és családi pótlékot igényeltek.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
@emerencia: Bizony, ez csak államilag támogatott csalás mivel a kormány nem tesz semmit ennek megakadályozására.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
emerencia
@Dr plágium: Amíg mi határon belül élő és született állampolgárok akár betegen, szegényen és idősen is megtermeljük a rávalót reménytelen, hogy néhány falusi jegyző megakadályozza ezt a kapitális csalást. Ennek ellenére minden tiszteletem a nyírmeggyesi jegyzőnek. Segítségre van szükségük az EU-tól és a többi magyar ellenzéki párttól. Amennyiben ez nem jön össze várható, hogy az EU-n kívül élő honfitársaink jelentős befolyást szereznek továbbra is a sorsunk felett, ergo egyre szegényebbek és kiszolgáltatottabbak leszünk.
1magyar
@emerencia: Bizony, ez csak államilag támogatott csalás mivel a kormány nem tesz semmit ennek megakadályozására.
nezelodo
Alighanem az a jegyző kiiratkozott a NER-ből, és jó ha csak ennyi lesz a következménye, hogy rontja a dakota szavazatbizniszét!
Dr plágium
@emerencia: Pont ezért kellene összefogni. Egyszerűen nevetséges ami ebben az ügyben is folyik az országban. Az hogy egy kicsi lány gyógykezelését megtagadja az egészségbiztosító, mert nincs garancia a gyógyulására ...de a sok magyarul sem beszélő ukrán innen kap nyugdíjat, családi pótlékot. Mindezt néhány szaros szavazatért.
emerencia
@magyarbakancs: 09:46 Az!

Uniós finanszírozással építettek Szabolcsban Ukrajnától nem messze két település között a pusztában egy egészségügyi központot. Ez így rendben is volna de mivel a megyeszékhelyen csak 6 hónapra adnak időpontot, el kellett oda mennünk a hideg télben, kátyús egyes helyeken hóátfúvásos, csúszós utakon egy ultrahang vizsgálat miatt. Épphogy ép bőrrel megúsztuk a "kalandot" mert egy útbaigazító tábla hiánya miatt még el is tévedtünk. A választási csalásokon és a lopásokon kívül már egymagában a tönkretett egészségügyért megérdemli a kormány a jelződet: "MOCSKOS"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.