A kormányhoz igen közelálló CÖF vezetője azt nyilatkozta, reméli, hogy az ellenzék munkája visszaszorul a Parlament falai közé és konstruktívvá válik.

Az ATV Híradónak nyilatkozott csütörtökön Csizmadia László, a kormány szívének igen kedves CÖF vezetője arról, hogy lesz-e idén Békemenet.

A Békemenet – nem szeretek magamtól idézni –-, de egy nehéz hadtest, nem pedig egy könnyű lovasság. Úgy gondolom, hogy ha normális mederbe a parlamenti falak közé szorul majd az ellenzék munkája és konstruktívvá tud majd válni, akkor nincs szükség Békemenetre

- mondta el a tévécsatornának.

Idén nem lesz Békemenet március idusán

Békemenet első sora 2014-ben: Fricz Tamás, Kerényi Imre, Stefka István, Széles Gábor, Csizmadia László és ifj. Lomnici Zoltán. Kormánycivilek.

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Norbuszka

Ehelyett most civil szakemberekből álló (jogászok, közgazdászok, irodalmárok, politológusok és biztonságpolitikai szakértők) testületet hozott létre a CÖF.

A testület feladata többek közt a bevándorlással kapcsolatos helyzet értékelése.  Csizmadia úgy vélekedett, a CÖF kötelessége, hogy ha valamit mondanak, akkor mindenféleképpen próbálják optimálisan megközelíteni a valóságot. 

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Idén Csíksomlyón lesz békemenet a pápa látogatásakor???
Nessy
Uraim! Nem a kivándorlás témájával kellene inkább foglalkozni?
Igaz, hogy a eddig minden rendszerben megtalálták a helyüket, és jól éltek, most szintén, úgy hogy ráérnek "civilkedni"!
Csizmadia, Széles, és a többi elvtárstól viszont lehet tanulni, hogy kell időben, gyorsan köpönyeget váltani!
namihami
Nem jött meg az NVM és a többi "" önkéntes támogató"" alamizsnája? Nincs suska a buszokra? Az ingyenebédekre? Az erdélyi és más határokon túli "" önkéntesekre""? Netán a tapsoló diákok màr nem tapsolnak, megnőtt az órabérük?
Levette áldó kezét a Fidesz?
A vége nehogy az legyen, hogy kiderül, nincs is szükség már rátok.
F_Viktor
@namihami: Írod:
"Levette áldó kezét a Fidesz?
A vége nehogy az legyen, hogy kiderül, nincs is szükség már rátok."

Kapják még zsákszámra a milliókat, de ahogyan fentebb írtad, nem tudnak összetrombitálni 15-20 ezer 6 általánost végzett agymosott szenilis kriptaszökevényt. Ezeken kívül csak fizetett bér-tapsolok jöhetnek szóba, de akkor vissza kellene lapátolniuk pár százast, ami nem áll szándékukba, mert nagyon-nagyon visszafogja az EU a pénzek kifizetését, így zsebre megy a dolog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.